Νέα

Βίκυ Χατζηβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αφού θεωρείται κατόρθωμα και επίτευγμα να είσαι μέλος πάνελ οποιουδήποτε - άδικου.Το πιο γελοίο είναι, όταν παίρνουν περισπούδαστο και σοβαρό ύφος αναλύοντας θέματα του κώλου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
66
Μια μέρα όπως χάζευα τα περιοδικά στα περίπτερα, την είχε ένα φάτσα κάρτα (νομίζω ότι ήταν για fitness :think:). Σκάλωσα για λίγο είναι η αλήθεια, γιατί είχε κορμάρα.

Είναι έτσι όντως? Δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση - κατά 99% βλέπω ΕΡΤ. :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
την γαμουσα χαλαρα παντως.....

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μια μέρα όπως χάζευα τα περιοδικά στα περίπτερα, την είχε ένα φάτσα κάρτα (νομίζω ότι ήταν για fitness :think:). Σκάλωσα για λίγο είναι η αλήθεια, γιατί είχε κορμάρα.

Είναι έτσι όντως? Δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση - κατά 99% βλέπω ΕΡΤ. :S
και επλίζω ΕΤ3 γαμώ τα κανάλια

Επισκέπτης
νταξει παραδεχομαι οτι την εσκιζα αλλα θα προτιμουσα να της σβηνω τσιγαρα στη μαπα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
66
και επλίζω ΕΤ3 γαμώ τα κανάλια
Στάνταρ - παλιότερα ο Δερμετζόγλου προλόγιζε πολύ καλύτερες ταινίες απ' ότι σήμερα. Έχει τραβήξει τη δικιά της πορεία η ΕΤ3 με εκπομπές για την περιφέρεια κλπ - χρήσιμα πράγματα. Μαλακία-ξεμαλακία :rolleyes: ελάχιστα πράγματα βλέπω απ' τα ιδιωτικά - Πρετεντέρη Δευτέρα βράδυ κυρίως που γίνεται τζέρτζελο... :jerking:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στάνταρ - παλιότερα ο Δερμετζόγλου προλόγιζε πολύ καλύτερες ταινίες απ' ότι σήμερα. Έχει τραβήξει τη δικιά της πορεία η ΕΤ3 με εκπομπές για την περιφέρεια κλπ - χρήσιμα πράγματα. Μαλακία-ξεμαλακία :rolleyes: ελάχιστα πράγματα βλέπω απ' τα ιδιωτικά - Πρετεντέρη Δευτέρα βράδυ κυρίως που γίνεται τζέρτζελο... :jerking:
καλή η εκπομπή του Σαββίδη με το μουστακι και του Ασλανίδη

spyroSSS_

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
σου αρεσει τυπε μου?

Ναι λέμε!

Έχετε καμιά photo,που είναι στην παραλία; :lheel:

και να λεει ο αυτιας...τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασιματα 40 ευρω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τσατσά η Βίκυ και πουτάνα ο Αυτιάς...πως θα σου φαινόταν; :birdman:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
66
καλή η εκπομπή του Σαββίδη με το μουστακι και του Ασλανίδη
:offtopic:

Ανιχνεύσεις - δεν τη χάνω ποτέ. Σε σχέση με την υπόλοιπη τηλεόραση είναι όαση. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα - όλες οι εκπομπές λόγου πχ στη Γαλλία έτσι είναι. ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
:offtopic:

Ανιχνεύσεις - δεν τη χάνω ποτέ. Σε σχέση με την υπόλοιπη τηλεόραση είναι όαση. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα - όλες οι εκπομπές λόγου πχ στη Γαλλία έτσι είναι. ;)
μία εκπομπή που οι ομλητές ολοκληρώνουν το λόγο τους ούτε μιλάει ό ένας πάνω στο άλλο και ο μαμαλάκης με τις ιστορικές του εκπομπές είνια ωραίος

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
50 € Αυτιάς χωρίς γυαλιά,60 € Αυτιάς με γυαλιά!!! :dancing:
μώρε αυτός είνια ικάνος να κάνει όλα τα προγράμματα, αν του υπόσχονταν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης αυτός πηδιόταν και με κατσίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom