Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παπαρια μεντολες... τη πλακα της κανει και το διασκεδαζει. Δυστυχισμενη γιατι να ειναι?
Περιμενω να μου πεις ε.
μες την ευτυχια ειναι νασαι σιγουρος!
αλλωστε οι γονεις της, της ειπαν να συνεχισει τη θεραπεια της για εμπορικους λογους!
Λαμπρο παραδειγμα ευτυχισμενης γυναικας οπως η Μαιρυλυν, η Αννα Νικολ Σμιθ, η Μπριτνεϋ Σπηαρς κ.λ.π.!

Το οτι, οτι σου κατεβαζει η γκλαβα σου θεωρεις οτι ειναι και σωστο να το κοιταξεις! Ειναι επικινδυνο! φιλικα, μη μου απαντησεις! Δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και που το ξερεις εσυ??
Αν εισαι γυναικα, ok, δικαιολογησε να νομιζεις ετσι.
Μπορω ομως να βρω εστω εναν αντρα που να μην εγκρινει? μονο αν ειναι τοου Κατηχητικου.

αλλο να εγκρινουν επειδη θελουν να τη δουν να γαμιεται και αλλο να την εξυψωνουμε σε πρωτυπο!
ειναι οπως ολοι θελετε για να ικανοποιησετε τη καυλα σας να σας κατσει η αλλη απ το πρωτο ραντεβου αλλα ετσι και το κανει δεν προκειται να τη δειτε ποτε σοβαρα και να τη σεβαστειτε

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλλωστε οι γονεις της, της ειπαν να συνεχισει τη θεραπεια της για εμπορικους λογους!
Λαμπρο παραδειγμα ευτυχισμενης γυναικας οπως η Μαιρυλυν, η Αννα Νικολ Σμιθ, η Μπριτνεϋ Σπηαρς κ.λ.π.!

Το οτι, οτι σου κατεβαζει η γκλαβα σου θεωρεις οτι ειναι και σωστο να το κοιταξεις! Ειναι επικινδυνο! φιλικα, μη μου απαντησεις! Δε θα ξαναασχοληθω μαζι σου!

απιστευτο να και μια φορα που συμφωνω μαζι σου  :o

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μα δεν συζητουσαμε για το αν θα τους περασει ή οχι αδιαφορη. Και για μενα αδιαφορη περναει.

ουτε η  πορεια της στην πορνοβιομηχανια τους νοιαζει αυτο εννοω.
ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορη σαν τα παραδειγματα που εθεσε ο μεμος.

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσοτερες νεαρες θα ηθελαν χωρις αμφιβολια να ειναι στη θεση της. Τα εχει ολα, δοξα, λεφτα, επιτυχια.
Τωρα το αλλο που ειπες ειναι πολυ... ηλιθιο. Εν ετει 2010 νομιζεις οτι το μεγιστο ονειρο της νεαρης ελληνιδας ειναι να παντρευτει?
ολα αυτα που αναφερεις "δοξα, λεφτα, επιτυχια" νομιζεις δεν εχουν τιμημα.Ο χωρος αυτος ο δηθεν καλλιτεχνικος ειναι πολυ "βρωμικος" και απανθρωπος.ολα αυτα που βλεπετε ειναι βιτρινα μιας ονειρεμενης καριερας..και φυσικα τα ατομα αυτα ειναι αναλωσιμα.. και οταν μιλαμε για δοξα νομιζω πως δεν θα μεινει στην ιστορια η Τζουλια ως καποια σπουδαια προσωπικοτητα..και βεβαια αν και δεν μου αρεσει θα συμφωνησω οτι  πολλες κοπελες στην εποχη μας θα ηθελαν κοινη μοιρα με την Τζουλια..δυστυχως..

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσοτερες νεαρες θα ηθελαν χωρις αμφιβολια να ειναι στη θεση της. Τα εχει ολα, δοξα, λεφτα, επιτυχια.
Τωρα το αλλο που ειπες ειναι πολυ... ηλιθιο. Εν ετει 2010 νομιζεις οτι το μεγιστο ονειρο της νεαρης ελληνιδας ειναι να παντρευτει?

το οτι οι περισσοτερες νεαρες θα θελαν να ναι σαν αυτην ειναι αποψη σου, που θεωρω δεν ευσταθει καθολου, εκτος κι αν επαναλαμβανω θεωρεις την εμφανιση, το μονο αξιοζηλευτο πανω της κι ας μη τη βρισκεις εσυ ωραια
"δοξα" δν εχει εκτος κι αν ο τιτλος της πουτανας ειναι δοξα
λεφτα και επιτυχια σιγουρα ειναι αξιοζηλευτα οχι ομως ο τροπος που τα απεκτησε
και οταν λεω να τη παντρευτει καποιος εννοω γενικα να τη δει αντρας σοβαρα

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδακια ρε της εριχναν αυγα και γιαουρτια!
και οσοι τη ξερουν τη ξερουν ως "πουτανα", "πορνοσταρ", "βιζιτου"
και δεν συμφωνω στο επιτυχια=δημοτικοτητα, αν το παμε ετσι δλδ και οι πολιτικοι επιτυχημενοι ειναι?  :jerking:
τετοια δημοτικοτητα να μου λειπει και να λειπει στο καθενα δλδ..
ειπα ηδη τι εχει παθει, τη δουλευει ολος ο κοσμος, η ιδια ειναι προφανες οτι ειναι δυστυχισμενη και το ριχνει στη κοκα και κηνυγαει συνεχεια τροπους για να ναι στην επικαιροτητα
οπου και να παει ειδοποιει και  μια καμερα να ειναι απο διπλα της
ετσι και σταματησουν καμια στιγμη ν ασχολουνται μαζι της δεν φαει φρικη
η μηπως εσενα η ανασταση με τον παπουστη και τη καμερα του σταρ σου φαινεται επιτυχια? :jerking:
Σωπα ρε, κι επειδη ενα παιδακι πορωθηκε απ τη μαμα του και πεταξε γιαυρτια οπως λες, αυτο σημαινει κατι?
Απ αυτο θα βγαλεις γενικο συμπερασμα απηχησης?
Πορνοσταρ ναι(δεν ειναι ακομα, αλλα λεμε), βιζιτου και πουτανα γιατι? αυτα ειναι αερολογιες.
Αλλα σου ειπα οτι δεν πρεπει να θεωρεις κακο να κανεις τσοντα. Εξηγησε μου γιατι ειναι κακο, μην το αποφευγεις.
Οι πολιτικοι που επανεκλεγονται συνεχως, ναι επιτυχημενοι ειναι. Εκτος βεβαια αν οριζεις την επιτυχια αλλιως. Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα μιλαμε τωρα για την κοινως εννοουμενη "επιτυχια".
Ο κοσμος δεν τη δουλευει, τη θαυμαζει και περιμενει με ανυπομονησια το επομενο dvd. Koκα παιρνει πολυς κοσμος(ο περισσοτερος)του θεαματος και της λεγομενης υψηλης κοινωνιας. Αρα θα επρεπε ολους αυτους να τους βγαζαμε σκαρτους. Ο... παπουστης ειναι μανατζερ, εσυ οταν γινεις σταρ να προσλαβεις εναν καλυτερο.
Για τις καμερες τα ειπαμε, τσαμπα προβολη εκει που οι αλλοι πληρωνουν περιουσιες για να προβληθουν.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:boobies: :boobies: :boobies:
24eb41c.jpg

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Οριστε? Πεταγεσαι ξαφνικα ενω δεν εχουμε ξαναμιλησει, γραφεις τις μαλακιες σου και μετα μου λες με θρασος να μην σου απαντησω?
Φυσικα και θα απαντησω για να σε διορθωσω και απο κει και περα κι εγω θα σου πω να μην μου ξανααπαντησεις. Σαν για πολυ ξυπνιος δεν περνιεσαι? :2funny:

Εσυ θες σωνει και καλα η τσουλια να ειναι δυστυχισμενη... με το ζορι να ειναι δυστυχισμενη ρε κακομοιρη? επειδη ετσι σου εχει καβλωσει? μηπως απλα ΕΣΥ εισαι ενας δυστυχισμενος ζηλιαρης? το πιο πιθανο...
Τα ονοματα που ανεφερες ΤΙ σχεση εχουν? Δεν υπαρχει συγκριση. Τι νοημα εχει να παραθεσεις οποια διασημη γνωριζεις με ή χωρις προβληματα?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σωπα ρε, κι επειδη ενα παιδακι πορωθηκε απ τη μαμα του και πεταξε γιαυρτια οπως λες, αυτο σημαινει κατι?
Απ αυτο θα βγαλεις γενικο συμπερασμα απηχησης?
Πορνοσταρ ναι(δεν ειναι ακομα, αλλα λεμε), βιζιτου και πουτανα γιατι? αυτα ειναι αερολογιες.
Αλλα σου ειπα οτι δεν πρεπει να θεωρεις κακο να κανεις τσοντα. Εξηγησε μου γιατι ειναι κακο, μην το αποφευγεις.
Οι πολιτικοι που επανεκλεγονται συνεχως, ναι επιτυχημενοι ειναι. Εκτος βεβαια αν οριζεις την επιτυχια αλλιως. Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα μιλαμε τωρα για την κοινως εννοουμενη "επιτυχια".
Ο κοσμος δεν τη δουλευει, τη θαυμαζει και περιμενει με ανυπομονησια το επομενο dvd. Koκα παιρνει πολυς κοσμος(ο περισσοτερος)του θεαματος και της λεγομενης υψηλης κοινωνιας. Αρα θα επρεπε ολους αυτους να τους βγαζαμε σκαρτους. Ο... παπουστης ειναι μανατζερ, εσυ οταν γινεις σταρ να προσλαβεις εναν καλυτερο.
Για τις καμερες τα ειπαμε, τσαμπα προβολη εκει που οι αλλοι πληρωνουν περιουσιες για να προβληθουν.

μπορει το παιδακι να πορωθηκε απ τη μαμα του, δεν παυει ομως η Τζουλια να ειναι αντικειμενο κοροιδιας
δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακο να σαι πορνοσταρ και να κανεις τσοντα, επιλογη της και πολυ που χεστηκα
και ξαναλεω, επειδη οι αντρες θελουν να τη δουν να γαμιεται δεν σημαινει πως τη θαυμαζουν
εχω πολλους φιλουσ αντρες που ετρεξαν μεν να δουν τη τσοντα και θα δουν και την επομενη και το σχολιο τους ηταν "καταντια"
αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη γουστο σου καπελο σου μη μας λες ομως οτι ειναι και πρωτυπο η τυπισσα  :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οριστε? Πεταγεσαι ξαφνικα ενω δεν εχουμε ξαναμιλησει, γραφεις τις μαλακιες σου και μετα μου λες με θρασος να μην σου απαντησω?
Φυσικα και θα απαντησω για να σε διορθωσω και απο κει και περα κι εγω θα σου πω να μην μου ξανααπαντησεις. Σαν για πολυ ξυπνιος δεν περνιεσαι? :2funny:

Εσυ θες σωνει και καλα η τσουλια να ειναι δυστυχισμενη... με το ζορι να ειναι δυστυχισμενη ρε κακομοιρη? επειδη ετσι σου εχει καβλωσει? μηπως απλα ΕΣΥ εισαι ενας δυστυχισμενος ζηλιαρης? το πιο πιθανο...
Τα ονοματα που ανεφερες ΤΙ σχεση εχουν? Δεν υπαρχει συγκριση. Τι νοημα εχει να παραθεσεις οποια διασημη γνωριζεις με ή χωρις προβληματα?

συγγνωμη σοβαρα τωρα, εισαι βλακας η το παιζεις?  :think:
τα ονοματα αυτα ειναι κοριτσιων με αναλογη πορεια μ'αυτη της Τζουλιας, με μεγαλη "επιτυχια" η "δημοτικοτητα" οπως θες πες το

και αυτο ειναι φορουμ, οχι πριβε τσατ, συμμετεχουμε ολη στη κουβεντα και πεταγεται οποιος θελει

"Φυσικα και θα απαντησω για να σε διορθωσω "? μεγαλη ιδεα δν εχεις για τον εαυτο σου?  :idiot:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπορει το παιδακι να πορωθηκε απ τη μαμα του, δεν παυει ομως η Τζουλια να ειναι αντικειμενο κοροιδιας
δεν ειπα ποτε οτι ειναι κακο να σαι πορνοσταρ και να κανεις τσοντα, επιλογη της και πολυ που χεστηκα
και ξαναλεω, επειδη οι αντρες θελουν να τη δουν να γαμιεται δεν σημαινει πως τη θαυμαζουν
εχω πολλους φιλουσ αντρες που ετρεξαν μεν να δουν τη τσοντα και θα δουν και την επομενη και το σχολιο τους ηταν "καταντια"
αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη γουστο σου καπελο σου μη μας λες ομως οτι ειναι και πρωτυπο η τυπισσα  :2funny:
Δεν ειναι καθολου αντικειμενο κοροιδιας, μη λεμε ολο τα ιδια. Αυτη ειναι η δικη σου, μυωπικη αντιληψη. Γιατι εχεις μαθει να βλεπεις τη ζωη με λαθος τροπο και με στερεοτυπα που δεν στεκουν πλεον.
Σαφως και τη θαυμαζουν και τη χειροκροτουν και προτυπο να γινει τι προβλημα εχεις απ τη στιγμη που λες οτι δεν ειναι κακο να κανει τσοντα? Αφου λοιπον δεν ειναι κακο γιατι οχι να μην κανει και η κορη σου?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συγγνωμη σοβαρα τωρα, εισαι βλακας η το παιζεις?  :think:
τα ονοματα αυτα ειναι κοριτσιων με αναλογη πορεια μ'αυτη της Τζουλιας, με μεγαλη "επιτυχια" η "δημοτικοτητα" οπως θες πες το

και αυτο ειναι φορουμ, οχι πριβε τσατ, συμμετεχουμε ολη στη κουβεντα και πεταγεται οποιος θελει

"Φυσικα και θα απαντησω για να σε διορθωσω "? μεγαλη ιδεα δν εχεις για τον εαυτο σου?  :idiot:
Καταρχην, δεν υπαρχει λογος να πεταγεσαι στα γραφομενα αλλων, δε νομιζω να σε χρειαζεται για δικηγορο.
Τα κοριτσια αυτα δεν εχουν Κ Α Μ Μ Ι Α σχεση με τη τσουλια. Και υπαρχουν και πολλα ΑΛΛΑ κοριτσια χωρις προβληματα, γιατι λοιπον αυτα δεν τα αναφερεις? δεν συμφερει?

Εγω εχω μεγαλη ιδεα που απλα απανταω και υπερασπιζομαι τον εαυτο μου, ο αλλος που πεταγεται απ το πουθενα, γραφει τις μαλακιες του και στο τελος πεταει "δεν θα σου ξαναμιλησω και μη μου απαντησεις", ποιος νομιζει οτι ειναι? ο mr θρασυς ΑΕ?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι καθολου αντικειμενο κοροιδιας, μη λεμε ολο τα ιδια. Αυτη ειναι η δικη σου, μυωπικη αντιληψη. Γιατι εχεις μαθει να βλεπεις τη ζωη με λαθος τροπο και με στερεοτυπα που δεν στεκουν πλεον.
Σαφως και τη θαυμαζουν και τη χειροκροτουν και προτυπο να γινει τι προβλημα εχεις απ τη στιγμη που λες οτι δεν ειναι κακο να κανει τσοντα? Αφου λοιπον δεν ειναι κακο γιατι οχι να μην κανει και η κορη σου?

δεν ειναι κακο για κεινη και με την εννοια οτι δεν με αφορα και δεν ειμαι σε θεση ν'αρχισω τις ηθηκολογιες
με αφορα αν θα γινει πρωτυπο μονο και μονο απ την οπτικη του "που βαδιζουμε, μια ηλιθια ξανθια να γινεται πρωτυπο αρα ειμαστε ολοι οσοι δεχομαστε αυτο το πρωτυπο χαμηλοτατου επιπεδου"
αλλα ευτυχως δεν βλεπω κατι τετοιο, το αντιθετο μαλιστα
και φυσικα και δεν θα θελα κατι τετοιο για το παιδι μου και για κανενα δικο μου ανθρωπο
θα το θελες εσυ μηπως μιας και επικροτεις τοσο πολυ τετοιες πραξεις?  :think:
ευτυχως που εσυ βλεπεις τη ζωη με το σωστο τροπο
αλλα αφου η δικη μου αποψη ειναι "μυωπικη" και η δικη σου σωστη τι συζηταμε?  :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην, δεν υπαρχει λογος να πεταγεσαι στα γραφομενα αλλων, δε νομιζω να σε χρειαζεται για δικηγορο.
Τα κοριτσια αυτα δεν εχουν Κ Α Μ Μ Ι Α σχεση με τη τσουλια. Και υπαρχουν και πολλα ΑΛΛΑ κοριτσια χωρις προβληματα, γιατι λοιπον αυτα δεν τα αναφερεις? δεν συμφερει?

Εγω εχω μεγαλη ιδεα που απλα απανταω και υπερασπιζομαι τον εαυτο μου, ο αλλος που πεταγεται απ το πουθενα, γραφει τις μαλακιες του και στο τελος πεταει "δεν θα σου ξαναμιλησω και μη μου απαντησεις", ποιος νομιζει οτι ειναι? ο mr θρασυς ΑΕ?

τι λες ανθρωπε μου? φορουμ ειναι εδω, ειναι η φυση του να "πεταγομαστε" ολοι  :uglystupid:
και το τελευταιο πραγμα που θελω να κανω ειναι να το παιξω δικηγορος στο μεμο  :2funny:
και εγω αλλα και πολυς αλλος κοσμος εχουν συγκρινει τη πορεια της Τζουλιας με τη πορεια αυτων των κοριτσιων
τα αλλα τα κοριτσια χωρις τα προβληματα ειναι αυτα που δεν εχουν καμια σχεση με τη Τζουλια  :P

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Και η Εφη Θωδη ετοιμη για τσοντα ητανε, και χαρουμενη ητανε(και καλα) που εβγαινε καθε μερα στα καναλια, και μαλακιες εκανε για να την τραβανε οι καμερες και λεφτα κονομαγε και επλεε σε πελαγη ευτυχιας  (κατα τους ασχετους)!

Δυστυχως αυτη τρελλαθηκε πριν τη τσοντα και χασαμε ενα ακομη εργο τεχνης!

Ποσο μαλακες ειστε καποιοι εδω μεσα ηθελα ναξερα?Εχετε θεοποιησει το γυαλι και την προβολη!

milfslover

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
40
Πόντοι
5.775
ειναι πολλα τα λεφτα παιδιαααααααααααααααα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θα το θελες εσυ μηπως μιας και επικροτεις τοσο πολυ τετοιες πραξεις?  :think:
εχμ, με το ιδιο σκεπτικο ουτε εγω θα ηθελα για το παιδι μου η την αδερφη μου να βγαζει γυμνεσ φωτο δειχνοντας τα ολα και να τις ποσταρει στο ταδε σαιτ και να ,ετραει ποσα likes εχει σε καθε φωτο και να χαιρεται για αυτο.

οποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom