annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και που να ξερω οτι μιλουσες ειρωνικα? Εγω νομιζα οτι υποστηριζεις την αποψη του.
μα ειναι προφανες οτι λεει ασυναρτησιες τι να υποστηριξω?

Και που να ξερω οτι μιλουσες ειρωνικα? Εγω νομιζα οτι υποστηριζεις την αποψη του.
Μα σοβαρα πιστευεις οτι μπορουσε μια απ αυτες να ρισκαρει? εστω ενας απ τους πελατες δεν θα το διεδιδε?Ελα τις μαντεψιες..Ποια απο τις Τσιμτσιλη,Λοη,Νομικου,Καινουργιου,Καραβατου,Μενεγακη,Στεφανιδου,Σκορδα????
Ειχαμε ποτέ για ναχουμε και τωρα? παπαριες στον αερα.exoyme onoma;![]()
Τώρα καταστράφηκε ή από τότε που το έριξε στην κόκα κόλα;
Τι δεν εχεις πει? που αναφερεσαι?δεν εχω πει ποτε τπτ τετοιο μαλιστα εχω πει "γουστο της καπελο της να κανει τσοντα" δν θα τη κρινω εγω γι αυτο.
βλακωδης ειναι ο τροπος που το διαχειριζεται, ο τροπος που μιλαει. δεν ειναι "επιτυχια" οπου παει να της πετανε ντοματες και να τη δουλευουν ολα τα μεσημεριανα για να βγαλουν λεφτα.
αλλο η δημοτικοτητα αλλο η επιτυχια, αν εσυ τα θεωρεις ταυτοσημα με γεια σου με χαρα σου!
μπορει να μην ειναι χαζη -που δεν το νομιζω υποθετικα μιλαω- αλλα σιγουρα τα χει χαμενα, εδω μας λεει οτι παντρευεται, βγαινει να διαψευσει ενα γεγονος που ακομη και ο πιο ηλιθιος καταλαβαινει οτι λεει ψεμματα!
δεν θα παθει κατι κακο, το κακο το χει ηδη παθει αλλα δεν το βλεπει! οι παντες την δουλευουν
τωρα για το οτι τη ζηλευω δεν θα το σχολιασω καν, εκτος κι αν εννοεις οτι ζηλευω το σωμα της και την ομορφια της που αυτο εννοειται.
αλλα ως προσωπικοτητα με τη καμια
Ο πολυς κοσμος τη χειροκροτα και δικαιως.
Μεταφορικως χειροκροταει... Εγκρινει την τσοντοπορεια της.ε οχι και τη χειροκροταμε..
αδιαφορη μας περναει πλεον.![]()
Μεταφορικως χειροκροταει... Εγκρινει την τσοντοπορεια της.
το εχουμε προ πολλου υποψη, αλλα οι gay εικονιτσες απο πανω εχουν πολυ πλακα...υποθετω αυτο το εχετε υποψιν
Τι δεν εχεις πει? που αναφερεσαι?
Ποιος θα της πεταξει ντοματες μωρε? καμμια θεοσεβουμενη υπερσυντηρητικη γριουλα ή καμμια ζηλιαρα σα κι εσενα. Ο πολυς κοσμος τη χειροκροτα και δικαιως.
Ο τροπος που μιλαει και που το διαχειριζεται, σου εξηγησα οτι ειναι στημενος για να δημιουργει οσο περισσοτερο θορυβο μπορει γυρω απ το ονομα της. Γνωστα κολπα αυτα στο χωρο. Τα μεσημεριανα την ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ. Αλλοι πληρωνουν τα κερατα τους για να προβληθουν 1 λεπτο...
Ναι, δημοτικοτητα=επιτυχια και any publicity is good publicity, δεν το ηξερες? Ακομα και τα 3χρονα ξερουν τη τσουλια. Αληθεια, τι εστι επιτυχια για σενα? Σωμα και ομορφια δεν εχει ιδιαιτερα η τσουλια, υπαρχουν αλλες πολυ καλυτερες.
Φευγουμε ομως απ το θεμα, δεν μου απαντησες γιατι η τσουλια δημιουργησε την καταστροφη της, οπως εριπες. Τι επαθε ή τι θα παθει?
ουτε αυτο πιστεψε με!
αλλα αποψη σου! ;)
Μεταφορικως χειροκροταει... Εγκρινει την τσοντοπορεια της.
Παπαρια μεντολες... τη πλακα της κανει και το διασκεδαζει. Δυστυχισμενη γιατι να ειναι?η κοπελα αυτη κατα βαθος ειναι δυστυχισμενη.συναισθηματικα κενη.και φυσικα ερμαιο διαφορων..κριμα πραγματικα.
υποθετω αυτο το εχετε υποψιν
γυναικα ειμαι.Και που το ξερεις εσυ??
Αν εισαι γυναικα, ok, δικαιολογησε να νομιζεις ετσι.
Μπορω ομως να βρω εστω εναν αντρα που να μην εγκρινει? μονο αν ειναι τοου Κατηχητικου.
Οι περισσοτερες νεαρες θα ηθελαν χωρις αμφιβολια να ειναι στη θεση της. Τα εχει ολα, δοξα, λεφτα, επιτυχια.ου βεβαια, ολες οι γυναικες θελουν να της μοιασουν και ολοι οι αντρες θελουν να τη παντρευτουν!![]()
Μα δεν συζητουσαμε για το αν θα τους περασει ή οχι αδιαφορη. Και για μενα αδιαφορη περναει.γυναικα ειμαι.
και ναι ξερω πολλους που τους περναει αδιαφορη αντρες-γυναικες που δεν ειναι του κατηχητικου.![]()