Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Ελα τις μαντεψιες..Ποια απο τις Τσιμτσιλη,Λοη,Νομικου,Καινουργιου,Καραβατου,Μενεγακη,Στεφανιδου,Σκορδα????
Μα σοβαρα πιστευεις οτι μπορουσε μια απ αυτες να ρισκαρει? εστω ενας απ τους πελατες δεν θα το διεδιδε?
Και τι αναγκη εχουν αυτες να κανουν πορνεια?

Ειχαμε ποτέ για ναχουμε και τωρα? παπαριες στον αερα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
10
Πόντοι
16
στην μυκονο η τζουλια(υπο την επιρροια κοκας)ανακοινωσε οτι σε λιγο καιρο θα εχουμε την δευτερη τσοντα της.......
επισης καπου διαβασα οτι σε λιγο βγενει και η τσοντα της ντουβλης.......
ελπιζω να γινει τιποτα καλο τωρα  :bigdick:

ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΗΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΣΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΟΚΑ................

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
15
Πόντοι
16
η επομενη θα ειναι η Δη-μητρα απο το next top βιζιτα?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν εχω πει ποτε τπτ τετοιο μαλιστα εχω πει "γουστο της καπελο της να κανει τσοντα" δν θα τη κρινω εγω γι αυτο.
βλακωδης ειναι ο τροπος που το διαχειριζεται, ο τροπος που μιλαει. δεν ειναι "επιτυχια" οπου παει να της πετανε ντοματες και να τη δουλευουν ολα τα μεσημεριανα για να βγαλουν λεφτα.
αλλο η δημοτικοτητα αλλο η επιτυχια, αν εσυ τα θεωρεις ταυτοσημα με γεια σου με χαρα σου!
μπορει να μην ειναι χαζη -που δεν το νομιζω υποθετικα μιλαω- αλλα σιγουρα τα χει χαμενα, εδω μας λεει οτι παντρευεται, βγαινει να διαψευσει ενα γεγονος που ακομη και ο πιο ηλιθιος καταλαβαινει οτι λεει ψεμματα!
δεν θα παθει κατι κακο, το κακο το χει ηδη παθει αλλα δεν το βλεπει! οι παντες την δουλευουν
τωρα για το οτι τη ζηλευω δεν θα το σχολιασω καν, εκτος κι αν εννοεις οτι ζηλευω το σωμα της και την ομορφια της που αυτο εννοειται.
αλλα ως προσωπικοτητα με τη καμια
Τι δεν εχεις πει? που αναφερεσαι?
Ποιος θα της πεταξει ντοματες μωρε? καμμια θεοσεβουμενη υπερσυντηρητικη γριουλα ή καμμια ζηλιαρα σα κι εσενα. Ο πολυς κοσμος τη χειροκροτα και δικαιως.
Ο τροπος που μιλαει και που το διαχειριζεται, σου εξηγησα οτι ειναι στημενος για να δημιουργει οσο περισσοτερο θορυβο μπορει γυρω απ το ονομα της. Γνωστα κολπα αυτα στο χωρο. Τα μεσημεριανα την ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ. Αλλοι πληρωνουν τα κερατα τους για να προβληθουν 1 λεπτο...
Ναι, δημοτικοτητα=επιτυχια και any publicity is good publicity, δεν το ηξερες? Ακομα και τα 3χρονα ξερουν τη τσουλια. Αληθεια, τι εστι επιτυχια για σενα? Σωμα και ομορφια δεν εχει ιδιαιτερα η τσουλια, υπαρχουν αλλες πολυ καλυτερες.
Φευγουμε ομως απ το θεμα, δεν μου απαντησες γιατι η τσουλια δημιουργησε την καταστροφη της, οπως ειπες. Τι κακο επαθε ή τι θα παθει?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι δεν εχεις πει? που αναφερεσαι?
Ποιος θα της πεταξει ντοματες μωρε? καμμια θεοσεβουμενη υπερσυντηρητικη γριουλα ή καμμια ζηλιαρα σα κι εσενα. Ο πολυς κοσμος τη χειροκροτα και δικαιως.
Ο τροπος που μιλαει και που το διαχειριζεται, σου εξηγησα οτι ειναι στημενος για να δημιουργει οσο περισσοτερο θορυβο μπορει γυρω απ το ονομα της. Γνωστα κολπα αυτα στο χωρο. Τα μεσημεριανα την ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ. Αλλοι πληρωνουν τα κερατα τους για να προβληθουν 1 λεπτο...
Ναι, δημοτικοτητα=επιτυχια και any publicity is good publicity, δεν το ηξερες? Ακομα και τα 3χρονα ξερουν τη τσουλια. Αληθεια, τι εστι επιτυχια για σενα? Σωμα και ομορφια δεν εχει ιδιαιτερα η τσουλια, υπαρχουν αλλες πολυ καλυτερες.
Φευγουμε ομως απ το θεμα, δεν μου απαντησες γιατι η τσουλια δημιουργησε την καταστροφη της, οπως εριπες. Τι επαθε ή τι θα παθει?

παιδακια ρε της εριχναν αυγα και γιαουρτια!
και οσοι τη ξερουν τη ξερουν ως "πουτανα", "πορνοσταρ", "βιζιτου"
και δεν συμφωνω στο επιτυχια=δημοτικοτητα, αν το παμε ετσι δλδ και οι πολιτικοι επιτυχημενοι ειναι?  :jerking:
τετοια δημοτικοτητα να μου λειπει και να λειπει στο καθενα δλδ..
ειπα ηδη τι εχει παθει, τη δουλευει ολος ο κοσμος, η ιδια ειναι προφανες οτι ειναι δυστυχισμενη και το ριχνει στη κοκα και κηνυγαει συνεχεια τροπους για να ναι στην επικαιροτητα
οπου και να παει ειδοποιει και  μια καμερα να ειναι απο διπλα της
ετσι και σταματησουν καμια στιγμη ν ασχολουνται μαζι της δεν φαει φρικη
η μηπως εσενα η ανασταση με τον παπουστη και τη καμερα του σταρ σου φαινεται επιτυχια? :jerking:

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελα αυτη κατα βαθος ειναι δυστυχισμενη.συναισθηματικα κενη.και φυσικα ερμαιο διαφορων..κριμα πραγματικα.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ουτε αυτο πιστεψε με!
αλλα αποψη σου! ;)

Και που το ξερεις εσυ??
Αν εισαι γυναικα, ok, δικαιολογησε να νομιζεις ετσι.
Μπορω ομως να βρω εστω εναν αντρα που να μην εγκρινει? μονο αν ειναι τοου Κατηχητικου.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελα αυτη κατα βαθος ειναι δυστυχισμενη.συναισθηματικα κενη.και φυσικα ερμαιο διαφορων..κριμα πραγματικα.
Παπαρια μεντολες... τη πλακα της κανει και το διασκεδαζει. Δυστυχισμενη γιατι να ειναι?
Περιμενω να μου πεις ε.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Και που το ξερεις εσυ??
Αν εισαι γυναικα, ok, δικαιολογησε να νομιζεις ετσι.
Μπορω ομως να βρω εστω εναν αντρα που να μην εγκρινει? μονο αν ειναι τοου Κατηχητικου.
γυναικα ειμαι.
και ναι ξερω πολλους που τους περναει αδιαφορη αντρες-γυναικες που δεν ειναι του κατηχητικου. :rolleyes:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ου βεβαια, ολες οι γυναικες θελουν να της μοιασουν και ολοι οι αντρες θελουν να τη παντρευτουν!  :2funny:
Οι περισσοτερες νεαρες θα ηθελαν χωρις αμφιβολια να ειναι στη θεση της. Τα εχει ολα, δοξα, λεφτα, επιτυχια.
Τωρα το αλλο που ειπες ειναι πολυ... ηλιθιο. Εν ετει 2010 νομιζεις οτι το μεγιστο ονειρο της νεαρης ελληνιδας ειναι να παντρευτει?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γυναικα ειμαι.
και ναι ξερω πολλους που τους περναει αδιαφορη αντρες-γυναικες που δεν ειναι του κατηχητικου. :rolleyes:
Μα δεν συζητουσαμε για το αν θα τους περασει ή οχι αδιαφορη. Και για μενα αδιαφορη περναει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom