τελικα η Θεοδωρα μας την εκανε για την πατριδα της για γιορτες . χαχα . δεν θα γυρισει? θα τα ξαναπουμε. παιδες δεν μπορειτε να καταλαβετε αποθημενο!!!!!!!
Χθεσινή επίσκεψη και κλασσικά Θοδώρα (την μεγάλη). Μέτριο μασάζ και στα υπόλοιπα για τα δικά μου γούστα αρκετά καλά! Δεν ξέρω αλλά κάτι με φτιάχνει πολύ ! Πάντως αν κατάλαβα καλά δεν θα φύγει για γιορτές! Έτσι τουλάχιστον μου είπε! Πολλά νέα πρόσωπα και μπορώ να πώ καλές! Ειδικά ένα ψηλό ξανθό αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα!!
Δεν είμαι καλός στην εκτίμηση, θάλεγα 2-2,5. Φυσικά και άψογα λόγω ηλικίας. Σε 2 χρόνια θα έχει κάνει έντονη κυτταρίτιδα γιατί φαίνεται η προδιάθεση στα πόδια. Τώρα ακόμη και τα ψωμάκια στη μέση είναι σφιχτά.
Το ωραίο είναι πως ενώ το πρόσωπο είναι μέτριο λόγω στόματος και κάτω προγναθισμού, στην πίπα είναι κούκλα γιατί αυτά τα ελαττώματα εξαφανίζονται
τελικα η Θεοδωρα μας την εκανε για την πατριδα της για γιορτες . χαχα . δεν θα γυρισει? θα τα ξαναπουμε. παιδες δεν μπορειτε να καταλαβετε αποθημενο!!!!!!!
Χθεσινή επίσκεψη και κλασσικά Θοδώρα (την μεγάλη). Μέτριο μασάζ και στα υπόλοιπα για τα δικά μου γούστα αρκετά καλά! Δεν ξέρω αλλά κάτι με φτιάχνει πολύ Headbaning!! Πάντως αν κατάλαβα καλά δεν θα φύγει για γιορτές! Έτσι τουλάχιστον μου είπε! Πολλά νέα πρόσωπα και μπορώ να πώ καλές! Ειδικά ένα ψηλό ξανθό αλλά δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα!!