giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
αρχισαμε τις μαλακιες......Αν θες πάντως σου λέω και αναλυτικά πως να τις κάνεις να "σκιρτάρουν".
δηλαδη, ό,τι καβλωνει εμενα, καβλωνει και τον αλλον..

αρχισαμε τις μαλακιες......Αν θες πάντως σου λέω και αναλυτικά πως να τις κάνεις να "σκιρτάρουν".
αν δεν εισαι γυναικολογος,kalhspera grafo gia na pw oti logo proswpikhs empeirias h kopela exei dikio kai poly malista...eimai 38 etwn giatros sto epagelma kai apofasisa na parembw
σκουιρτιγκ μπορει να παιζει. πιδακας με το λιτρο παιζει οπως στις τσοντες ? για πες τρισμεγιστε γιατρε!
ντόκτορ γράφε ελληνικά γιατί αλλιώς διαβάζεσαι σαν 20χρονο.
τα υγρα που πεταγονται γιατρε στο "σκουιρτιν" ειναι κατουρα(μ ενα ελαχιστο ποσοστο κολπικων υγρων) η δεν ειναι?kalhspera grafo gia na pw oti logo proswpikhs empeirias h kopela exei dikio kai poly malista...eimai 38 etwn giatros sto epagelma kai apofasisa na parembw
Γιατρε μου κι'εγω τα λεω αλλα δεν καταλαβαινουν............
Για τις φωτο που εβαλα στη σελιδα 634 τι γνωμη εχετε?
κοιτα οτι ειναι ζεστο αναβλυζει οτι ειναι κρυο ρεει ετσι λεει η φυσικη.καπου το χω διαβασει.αρα εχει και κατουρο μεσα.τα υγρα που πεταγονται γιατρε στο "σκουιρτιν" ειναι κατουρα(μ ενα ελαχιστο ποσοστο κολπικων υγρων) η δεν ειναι?
αααααααααχαχαχαχαχαενταξει φιλε μου ....να εισαι καλα
τα υγρα που πεταγονται γιατρε στο "σκουιρτιν" ειναι κατουρα(μ ενα ελαχιστο ποσοστο κολπικων υγρων) η δεν ειναι?
κοιτα οτι ειναι ζεστο αναβλυζει οτι ειναι κρυο ρεει ετσι λεει η φυσικη.καπου το χω διαβασει.αρα εχει και κατουρο μεσα.
αφου ειπαμε οτι ειναι αντρικος κλωνος η αλιντισσα ....αλιντισσα πες πώς να μας κάνουνε να σκουιρτάρουμε ρεεεεεεεεε έχω φέρει σημειωματάριο![]()
![]()
αααααααααχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια μπειτε εδω και δειτε τι μηνυματα εχει στειλει ο τυπος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιταξτε ορθογραφια ο γιατροςοντοσ φιλε μου ειναι σπανιο...τοσο πολυ δεν εχεινε η κοπελα αυτη....