giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
σου εχει τυχει γκομενα που να το κανει ?για μενα ειναι ακομα μυστηριο το squirting
σου εχει τυχει γκομενα που να το κανει ?για μενα ειναι ακομα μυστηριο το squirting
τι μου τα γραφεις στα ξενα ρε τρομπα νομιζεις καταλαβαινω?εσύ που είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ (και όχι νούμερο σαν κι εμένα)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σίγουρα δεν το ήξερες, κάτι τιποτένιοι καθηγητές πανεπιστημίου όμως το ήξεραν και το μελέτησαν.
Bohlen JG (1982). ""Female Ejaculation" and urinary stress incontinence".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αγαπηΌντως η μαλακία πάει σύννεφο.Προφανώς συνομιλώ με πιτσιρίκια που χύνουν στο δεύτερο μέσα έξω και δεν έχουν ιδέα απο δυνατά γαμήσια και ατελείωτα γυναικεία χυσίματα.Όσο για το squirting φυσικά και υφίσταται.Να τις χέσω τις έρευνες απο την στιγμή που έχω προσωπική εμπειρια στο θέμα και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.
Έλα, παραδέξου το, όταν το διάβασες χάρηκεςεχω διαβασει και βιβλιο καθηγητριας σεξολογιας η οποια ελεγε καθαρα οτι το μηκος του πεους δεν εχει απολυτως καμια σημασια στο σεξ
Όντως η μαλακία πάει σύννεφο.Προφανώς συνομιλώ με πιτσιρίκια που χύνουν στο δεύτερο μέσα έξω και δεν έχουν ιδέα απο δυνατά γαμήσια και ατελείωτα γυναικεία χυσίματα.Όσο για το squirting φυσικά και υφίσταται.Να τις χέσω τις έρευνες απο την στιγμή που έχω προσωπική εμπειρια στο θέμα και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.
τι μου τα γραφεις στα ξενα ρε τρομπα νομιζεις καταλαβαινω?
στ αρχιδια μ τι ειπε ο καθε καθηγητης
αυτοι ολη μερα διαβαζουνε δε γαμανε ποτέ τι θες να ξερουν
εχω διαβασει και βιβλιο καθηγητριας σεξολογιας η οποια ελεγε καθαρα οτι το μηκος του πεους δεν εχει απολυτως καμια σημασια στο σεξ
εγω ξερω τι σου λεω ομως![]()
στο βαθμο πιδακα οχι. να μουσκεψει μεχρι και το στρωμα, ναι.σου εχει τυχει γκομενα που να το κανει ?
Ότι πεις μωρό μου.Δεν χαλάω χατηρια.Αν θες πάντως σου λέω και αναλυτικά πως να τις κάνεις να "σκιρτάρουν".αγαπη
ετσι οπως ψυχολογεις τους γραφοντες εδω, αμφιβαλω αν σ εχει γαμησει πραγματικα κανενας.
35 ετων, με πολλες γυναικες στην καμπουρα μου (απληρωτες πουτανες) λογω νυχτας και δεν εχω γαμησει ποτε κατω απο 45 λεπτα στη ζωη μου.
εισαι γατακι ακομα. θα μαθεις...
Όντως η μαλακία πάει σύννεφο.Προφανώς συνομιλώ με πιτσιρίκια που χύνουν στο δεύτερο μέσα έξω και δεν έχουν ιδέα απο δυνατά γαμήσια και ατελείωτα γυναικεία χυσίματα.Όσο για το squirting φυσικά και υφίσταται.Να τις χέσω τις έρευνες απο την στιγμή που έχω προσωπική εμπειρια στο θέμα και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.
τι μου τα γραφεις στα ξενα ρε τρομπα νομιζεις καταλαβαινω?
στ αρχιδια μ τι ειπε ο καθε καθηγητης
αυτοι ολη μερα διαβαζουνε δε γαμανε ποτέ τι θες να ξερουν
εχω διαβασει και βιβλιο καθηγητριας σεξολογιας η οποια ελεγε καθαρα οτι το μηκος του πεους δεν εχει απολυτως καμια σημασια στο σεξ
εγω ξερω τι σου λεω ομως![]()
kalhspera grafo gia na pw oti logo proswpikhs empeirias h kopela exei dikio kai poly malista...eimai 38 etwn giatros sto epagelma kai apofasisa na parembw
Ποια κοπέλα;kalhspera grafo gia na pw oti logo proswpikhs empeirias h kopela exei dikio kai poly malista
και πολυ καλα κανεις ;)Ότι πεις μωρό μου.Δεν χαλάω χατηρια.Αν θες πάντως σου λέω και αναλυτικά πως να τις κάνεις να "σκιρτάρουν".
Έλα, παραδέξου το, όταν το διάβασες χάρηκες
μα γιατρε ειναι κακο να πει ενα παραδινομαι ρε παιδια γιατι το κεφαλοκλειδωμα του μουνιου μου ειναι τοσο δυνατο που σπαει κοκκαλα ενω τα γαμησια που θελω να μου κανετε ειναι μεσα στις αντοχες μου?kalhspera grafo gia na pw oti logo proswpikhs empeirias h kopela exei dikio kai poly malista...eimai 38 etwn giatros sto epagelma kai apofasisa na parembw