GREEK_HUNTER
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρω να χύνω δυνατά.Αλιντισσα ξερεις τιποτα?
Ξέρω να χύνω δυνατά.
Πέρα απο την πλάκα τι εννοείς μοιάζει με αντρικό σπέρμα?Σε ποσότητα?Εκεί ναι συμφωνώ.
Για την εμφανιση μιλαω.
Στοκε!
αααααααχαχαχαχαχαχα[glow=red,2,300]Η θεωρία ότι είναι ούρα έχει καταρριφθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80.
[/glow]
Ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τι ακριβώς είναι, με επικρατέστερη εκδοχή να είναι ένα μείγμα σωματικών υγρών που περιέχει και ούρα.
Φεμινίστριες συγγραφείς (![]()
) αμφισβητούν ακόμη και το επιστημονικά τεκμηριωμένο γεγονός ότι υπάρχει squirting.
Μετά τα μαθήματα γραμματικής συνεχίζουμε με μαθήματα ανατομίας!Καταπληκτικό θρεντ!![]()
αααααααχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λεει ρε!!!!!ΤΙ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
ποιες αρχες 80 ρε νουμερο?ηξερε κανενας στις αρχες του 80 για "σκουιρτιν"?
Πηγαινε σελιδα 634 να δεις!
και η βλακεία συνεχίζεται, ναι, πήγαινε Αλήντισσα στην σελίδα 634 να δεις τα επιστημονικά ευρήματα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αααααααχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λεει ρε!!!!!ΤΙ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
ποιες αρχες 80 ρε νουμερο?ηξερε κανενας στις αρχες του 80 για "σκουιρτιν"?
κούλαρε μπρε....επειδη μερικες εχουν το θαρος (σιγα το θαρος δηλαδη πισω απο ενα νικ) να μπαινουν σε ενα αντρικο σαιτ, μπορουν να μιλανε ετσι?
εγω παντως τετοια αστειακια δεν τα γουσταρω απο μητρες ποσο μαλλον αν τα λενε σοβαρα.
τι να πω ρε μαλακες...
γυναικες ειν αυτες?
οταν ειναι μπροστα μας εχουν τουπε και οταν κρυβονται ειναι μες την μαγκια.
η θυλικοτητα που χωραει αναμεσα στο τουπε και την μαγκια μου λετε?
γιατι ? αμφισβητησε κανεις οτι υφισταται παλι ? οτι ειναι τρικ ?Όντως η μαλακία πάει σύννεφο.Προφανώς συνομιλώ με πιτσιρίκια που χύνουν στο δεύτερο μέσα έξω και δεν έχουν ιδέα απο δυνατά γαμήσια και ατελείωτα γυναικεία χυσίματα.Όσο για το squirting φυσικά και υφίσταται.Να τις χέσω τις έρευνες απο την στιγμή που έχω προσωπική εμπειρια στο θέμα και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας.