Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
κτλβ φιλε μ...ΔΥΣΤΥΧΩς κτλβ...Και που να δείς το Μόναχο φίλε, στο οποίο έχω πάει πολλές φορές. Πρόπερσι είχε ψηφιστεί στο internet σαν η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς.....
Αυτό που λέω είναι γενικό, δεν αφορά μαγαζιά τύπου Άρτεμις κλπ. Για ποιότητα και οργάνωση ζωής του πολίτη μιλάω. Ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι πολύ μαγάλος... Είναι μπροστά αιώνες!

Μετά από την προσγείωση στα μίζερα Ελληνικά δεδομένα, σας παραθέτω λίγες εικόνες και σκέψεις μου, όπως ακριβώς αποτυπώθηκαν ανεξίτηλα μέσα μου τόσο από το Βερολίνο, όσο και από το Αρτεμις.
Φίλοι μου, αν και στο παρελθόν δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού, σήμερα (κατά τη γνώμη μου) απέχουμε πολύ απο το να αποκαλούμεθα Ευρωπαίοι (μάλλον ο όρος Ευρωπέη θα ήταν καταλληλότερος![]()
![]()
).
Τόσο η οργάνωση της ζωής στο Βερολίνο (με τα μάτια ενός ταξιδιώτη 4 ημερών) όσο και ο κόσμος, σε παραπέμπουν σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν που βρίσκεται δίπλα μας, αλλά χρειάζονται δύο ώρες και τριάντα λεπτά να το φτάσεις με το αεροπλάνο και πολλά έτη να το φτάσεις σε επίπεδο. Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Ελααααα μωρε ,πως κανεις ετσι !!!!! Σιγα!!!! Οι δικες μας εχουν πιασιματα....μα πολλααααα πιασιματα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά την προσωπική μου γνώμη, οι Γερμανίδες έχουν πολύ ωραία κορμιά. Βέβαια υπάρχουν και οι παρουσίες που μπορεί να είναι εντυπωσιακά ψηλές, αλλά λίγο ατσούμπαλες λόγω του ύψους τους, όμως ο γενικός κανόνας είναι ότι έχουν μεγάλο ανάστημα και καλοφτιαγμένα σώματα. Ακόμη κι αυτές οι λίγες που δεν έλεγαν πολλά από πρόσωπο, είχαν καλά σώματα! Επίσης πολλές μαμάδες με μωρά παιδιά στο καρότσι (τις έβλεπες να κυκλοφορούν στο μετρό και στους δρόμους με κορμιά λαμπάδα και τις χαιρόσουνα!). Οποιαδήποτε σύγκριση με τα Ελληνικά δεδομένα, είναι απλά ατυχής.
Συνεχίζεται........

Αντε και τους έβγαλες την ψυχή πια!!!!Ούτε ο "Ευρωπαικός Οδηγών Ταξιδίων" δεν κάνει τέτοιες περιγραφές..![]()
![]()
![]()

Μας τρελανε συνεχιζεται και συνεχιζεταιΑντε και τους έβγαλες την ψυχή πια!!!!Ούτε ο "Ευρωπαικός Οδηγών Ταξιδίων" δεν κάνει τέτοιες περιγραφές..![]()
![]()
![]()
Αντε και τους έβγαλες την ψυχή πια!!!!Ούτε ο "Ευρωπαικός Οδηγών Ταξιδίων" δεν κάνει τέτοιες περιγραφές..![]()
![]()
![]()
Μας τρελανε συνεχιζεται και συνεχιζεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχου τον πούστη.. ούτε φώσκολος να ήτανε η ποντικομαμή...

Και που να δείς το Μόναχο φίλε, στο οποίο έχω πάει πολλές φορές. Πρόπερσι είχε ψηφιστεί στο internet σαν η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς.....
Αυτό που λέω είναι γενικό, δεν αφορά μαγαζιά τύπου Άρτεμις κλπ. Για ποιότητα και οργάνωση ζωής του πολίτη μιλάω. Ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι πολύ μαγάλος... Είναι μπροστά αιώνες!
Γελας κουφαλα εεεεεεεεεεεεεεε
επισης σε ενα γκαλοπ τωρα τελευταια ειχε ψηφιστει ως η καλυτερη πολη για να ζουν μικρα παιδια και υπερηλικες !!!

Πήραμε ΠΑΟΛΑ-ΜΠΙΑ-ΡΟΜΠΕΡΤΑ εγώ και ΚΛΑΡΑ -τρελλό μωρό ιταλίδα-ο agiana...
Ακόμη, επειδή δεν πάμε στο Βερολίνο μόνο για αυτό το σκοπό αλλά και για να δούμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα πόλη, ποια είναι (επιγραμματικά) τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούμε;
) , Dali Museum , Pergamon Museum , Schloss Charlottenburg palace και οπως εχω ξαναπει το α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο Μουσειο Τεχνολογιας.......μην ξεχασεις βαρκαδα στον Spree..........οπως καταλαβαινεις εχω ξεχασει πολλα , απλα γραφω αυτα που σημαδεψαν την μνημη μου....Aquadom , Stazi Museum ( παιζει να δεις και κανα γνωστο με κωδικο Κροκους![]()
) , Dali Museum , Pergamon Museum , Schloss Charlottenburg palace και οπως εχω ξαναπει το α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο Μουσειο Τεχνολογιας.......μην ξεχασεις βαρκαδα στον Spree..........οπως καταλαβαινεις εχω ξεχασει πολλα , απλα γραφω αυτα που σημαδεψαν την μνημη μου....
Ευχαριστώ φίλε μου
Ελπίζω να τα προλάβω, έχει τόσα πολλά να δεις και να κάνεις...