apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
σπαθι κουβαλαει ρε τυπεθα βγαλει τον σουγια μουνακι..
κατσε καλα..
σπαθι κουβαλαει ρε τυπεθα βγαλει τον σουγια μουνακι..
κατσε καλα..
ειναι η 4η-5η φορα που το γραφει..![]()
![]()
ρε πλέ...σε πέρασαν για βάζελο!!!![]()
![]()
![]()
Γαμιουνται οι βαζελοι![]()

Δεν μπορω να πω τιποτα τωρα!!Τσιμουδια την αλλη εβδομαδα θα ξεναμιλισω!!
βλακες πλεζουρ και περσονα το σχεδιο παει μια χαρα..το πιστεψατε παλι ρε νουμερα πως εχετε ομαδα..αντι να λετε για την κωλοφαρδια σας στο πρωτο ημιχρονο (δοκαρι ρομα και δεν κανατε φαση) αρχισατε τις μαλακιες παλι..οσο για το φιλικο τη κυριακη τα εχουμε πει..η κοκκινη πουτσα στο οακα θα σας θυμισει και παλι ποιοι ειστε και που ανηκετε ευρωπεοι
εσυ χαιρεσαι ρε..δεν εχεις ελπιδες..κατα τυχη νικησατε κ σημερα...α ρε καβαλα αθανατη..Ρε καημένε μέτρα τα διπλά που έχουμε κάνει εμείς και κοίτα την δική σου ομάδα. Ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και όχι η πουτάνα της Ευρώπης, γκε γκε???
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δεν υπαρχεις..
για συνεχισε..
βλακες πλεζουρ και περσονα το σχεδιο παει μια χαρα..το πιστεψατε παλι ρε νουμερα πως εχετε ομαδα..αντι να λετε για την κωλοφαρδια σας στο πρωτο ημιχρονο (δοκαρι ρομα και δεν κανατε φαση) αρχισατε τις μαλακιες παλι..οσο για το φιλικο τη κυριακη τα εχουμε πει..η κοκκινη πουτσα στο οακα θα σας θυμισει και παλι ποιοι ειστε και που ανηκετε ευρωπεοι
δεν μασαω..μαλάκα πρεζάκια μ έχει πιάσει νευρικό γέλιο εχω δακρύσει.
[move][size=24pt]ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΕ ΠΛΕΖΟΥΡΑ[/size][/move]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε βλακα αφου ειμαι ζελα..Πλεζουρα μπες απο κατω απο το πουλι του Σισε να πλυθεις με τα ιερα χυσια του.Απλυτο πουτανακι σημερα μονο ΠΑΟ.
δεν μασαω..
το εχει ξαναγραψει..
ο ιπποτης εχει φτιαξει κλωνο & μας δουλευει ομαδικα..
δεν ξερεις ποσο μουνακια ειναι οι μοντερατορες..
δ
δεν ξερεις ποσο μουνακια ειναι οι μοντερατορες..
ειναι η 4η-5η φορα που το γραφει..
τον γραφω στα παπαρια μου να δω που το παει..
κλωναρι ειναι & μας δουλευει ολους..
ενταξει ο περσονας κρυβεται οτι ειναι γαυρος.
πεστα ρε με το καμμενο..Ο πλέζουρας είναι βάζελος και ο περσόνα γαυρος. Μην τα μπερδεύεις![]()
![]()
πλέ....ψυχάρα......βαζελάρααααααα............ρε βλακα αφου ειμαι ζελα..
στον περσονα πεστα αυτα που ειναι σκατογαυρος..
[size=24pt]ρε βλακα αφου ειμαι ζελα..
στον περσονα πεστα αυτα που ειναι σκατογαυρος..[/size]