Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα ειμαι βερολινο απο τις 17.30 εως τις 7.00 και στο artemis απο 18.30 εως 5.00
ουτε γηπεδο να πηγαιναμε.....

Ερχεται η 16η Φλεβάρη.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....αν πας για πρωτη φορα , ενα σου λεω .....προετοιμασου για εμπειρια που θα την λες στα παιδια σου......ισχυουν ολες οι αποθεωτικες κριτικες που εχουν κανει οι προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES συγκρινεται με το Αρτεμις....
Πρώτη φορά..Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα είμαι μόνος,καθότι οι άλλοι συνάδελφοι έρχονται με τις ..γυναίκες τους μαζί!....αν πας για πρωτη φορα , ενα σου λεω .....προετοιμασου για εμπειρια που θα την λες στα παιδια σου......ισχυουν ολες οι αποθεωτικες κριτικες που εχουν κανει οι προλαλησαντες.........εγω τελη Μαρτιου θα ειμαι στην Φρανκφουρτη και θελω να δω αν το OASES συγκρινεται με το Αρτεμις....
Δεν πιστεύω να με κοιτάνε περίεργα??Η να μου την πέσει κανένας κωλόμπος και με πάνε μέσα.... εχει πολυ κοσμο μονο του εκει....και σιγα μην ασχολουντε μαζι σου...χεχεχε με της μουναρες που κυκλοφορουν ασχολουντε ολοι...

εχει πολυ κοσμο μονο του εκει....και σιγα μην ασχολουντε μαζι σου...χεχεχε με της μουναρες που κυκλοφορουν ασχολουντε ολοι...

Τέσσερα εριξες ρε θηρίο?Δηλαδή 240 +80=320 για 7 ωρες...ετρωγες/επινες και τίποτα στα διαλλείματα ή ξεροσφύρι αναψυκτικά?Και επίσης,οι δυο που πηρες ,πηγαν 60 η παραπάνω?

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδής?

και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ?
αμα είναι καλή θα βγάλεις και μεροκάματο μεγάλε....

και λεω εγω τωρα παρολο το κραξιμο που θα πεση με γκομενα μπενης μεσα?επιτρεπεται? και αν ναι απο τους φιλους που εχουν παει θα ειναι οκ απο θεμα ατμοσφαιρας ?