Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
Συναγωνιστές ρωτάω κάτι απλό & θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που να έχει πείρα επί του θέματος γιατί Αλβανίδα δεν έχω πάρει ποτέ. Δεν το ρωτάω τυχαία, ψήνω μια ιστορία αυτήν την περίοδο με μία & θα ήθελα να ξέρω...
Δεν ξέρω μάγκες οι περισσότερες μπορεί να είναι λίγο χωριατόφατσες (μεγάλη μύτη, έντονα ζυγωματικά κ.λπ. αν & έχω πετύχει & καλλονή) αλλά προσωπικά με καβλώνουν απίστευτα. Έχουν μια βρωμιά που με φτιάχνει. Πολύ πονηρές βέβαια, άσ' τα να πάνε. Δεν έχω εμπειρία από γειτονιά & έτσι γιατί η περιοχή μου είναι αρκετά αναβαθμισμένη, αλλά από κωλόμπαρα κ.λπ. που γνωρίζω δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις...
ενας φιλος εχει πιασει γκομενα αλβανιδα και τον ξεζουμισει στο γαμησι!! ειναι πολυ καλη!
αλλα βεβαια η αλβανιδα εχει αλλες βλεψεις, ειναι το ονειρο της να παντρευτει εναν ελληνα και
να παρει υποκοοτητα κλπ, εγω του λεω προσεχε μαλακα μην κανεις καμια μαλακια και μεινει
εγκυος τη γαμησες!!! και σκεψου να κανεις παιδι με αλβανιδα και να σου βγει αλβανομουρης!!!
καλυτερα μαυρακι!!
Μακάρι να είχες άδικο, αλλά δεν έχεις... Άσε συναγωνιστή έχω θολώσει τελείως, δε θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου να θέλει τόσο πολύ να πηδήξει μια συγκεκριμένη γυναίκα. Ποιος εγώ που το έπαιζα & ζόρικος!!!
ενας φιλος εχει πιασει γκομενα αλβανιδα και τον ξεζουμισει στο γαμησι!! ειναι πολυ καλη!
αλλα βεβαια η αλβανιδα εχει αλλες βλεψεις, ειναι το ονειρο της να παντρευτει εναν ελληνα και
να παρει υποκοοτητα κλπ, εγω του λεω προσεχε μαλακα μην κανεις καμια μαλακια και μεινει
εγκυος τη γαμησες!!! και σκεψου να κανεις παιδι με αλβανιδα και να σου βγει αλβανομουρης!!!
καλυτερα μαυρακι!!
Μαζι με συγγενεις και φιλους σε καμια εξοδο μαζευονται! Δεν κανω πλακα ετυχε στον αδερφο μου που ειχε σχεση με αλβανιδα στις εξοδους να πηγαινουν οοοοοοολοι μαζι απο κοντα! Περιττο να αναφερω πως στη συνεχεια την εδιωξε και αυτη και ολο της το σοι!