Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

H Xριστιάννα φίλε zaharis99, θέλει τον πελάτη να της πεί τι θέλει. π.χ εχτές το απόγευμα που ξαναπήγα της ειπα "οτι μου αρέσει να μου παίζει τα αρχ.." αμέσως μου πραγματοποίησε την επιθυμία μου , και μου είπε οτι ντρέπεται γιατί μια φορά που το έκανε ο πελάτης της είπε "οτι δεν θέλει" ... μια άλλη φορά , οπως μου είπε,οταν τις είπα οτι ο πελάτης "θέλει περισσότερο παιχνίδι" μου είπε οτι οι περισσότεροι θέλουν να μπουν αμέσως και να τελειώσουν. Αρα φίλε μου,η κοπέλα αφού και απο την συμπεριφορά της φαίνεται οτι δεν είναι" μπείτε, σκουπίστε, τελείωσατε" θέλει καποια βοήθεια σε σχέση με τις επιθυμίες μας. (επειδή μάλλον η συμπεριφορά και τακτική της διαμορφώνεται απο τους πελάτες). Και εσένα αν όλες οι κοπέλες σου λέγανε μη αυτό, μη το άλλο αν πάς σε μια καινούργια η συμπεριφορά δεν θα είναι ανάλογη με τις εμπειρίες σου τις παλαιότερες? Ετσι λειτουργεί και αυτή. Πάντως ωραιότερο πρόσωπο, σώμα, βυζί ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.......