Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 265 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 102 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

vietkong

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχουν γίνει κατά καιρούς εδώ μέσα συγκρίσεις των Ελληνίδων :headbang: σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες :dancing:, αλλά ελάχιστα έχουν αναφερθεί οι γυναίκες της Αλβανίας. Ανοίγω λοιπόν αυτο το thread για να συζητήσουμε για τα θηλυκά της γείτονος χώρας.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Ωραίος, ας είμαι ο πρώτος που θα σου απαντήσω...
Οπως έχω ξαναγράψει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ. Όπερ σημαίνει ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν πανέμορφες, όμορφες, μέτριες και άσχημες γυναίκες. Εκείνο που αλλάζει είναι ο μέσος όρος που σε άλλες χώρες είναι προς το καλύτερο και σε άλλες προς το χειρότερο. Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι πόσο ξέρουν ή έχουν τη δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους δηλαδή να βαφτούν (στοκαριστούν), ντυθούν, κτλ.
Για να έρθω στο συγκεκριμένο θέμα (Αλβανίδες) μέχρι πριν 4-5 χρόνια θεωρούσα ότι σε γενικότατες γραμμές οι Αλβανίδες είναι βλάχες, απολίτιστες, άσχημες ή αντρόφατσες (δόκιμος δικός μου όρος). Τότε γνώρισα τη γκόμενα ενός φίλου μου αλλά και μια προσωπική φίλη μου με την οποία ακόμα κρατάω επαφή και θα μπορούσα άνετα ακόμα και να την παντρευόμουνα (κάποιοι ξέρουν από εδώ την αγάπη μου για τη συγκεκριμένη κοπέλα). Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα του φίλου μου ήταν από βόρεια ΑΛβανία κοντά σε Ιταλία, ψηλή, με λεπτά χαρακτηριστικά, καστανό μαλλί και αρκετά όμορφη εκ του φυσικού της στο πρόσωπο. Η δική μου φίλη λίγο πιο κοντή 1,68 με καστανό επίσης φυσικό μαλλί και έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο όμορφα (χείλια, μάτια αμυγδαλωτά και μεγάλα). Μείον μεγάλο ο τρόπος προφοράς τους (με το ΚΙ και το ΛΙ) που αν μείνουν καιρό στην Ελλάδα ίσως αμβλύνεται αρκετά. Προσωπικά πιστεύω πλέον ότι κάποιες από αυτές ΕΚ του ΦΥΣΙΚΟΥ τους είναι (δηλαδή χωρίς πρόσθετα) πολύ όμορφες. Φυσικά ίσως λόγω του τρόπου ζωής τους ο σωματότυπος και το πρόσωπο είναι σε μεγάλο ποσοστό κάπως "αγριο" αλλά μη ξεχνάμε ότι και οι γερμανίδες πχ έχουν άγρια χαρακτηριστικά και αρκετά κρύες σαν ψυχή. Εν κατακλείδι παντού υπάρχουν ΘΗΣΑΥΡΟΙ από ομορφιά και από καρδιά, θεωρώ ότι πιθανόν οι Λλβανίδες αν δεν είναι μπλεγμένες μπορούν να δημιουργήσουν καλές και τίμιες οικογένειες και να προσέχουν τον άντρα και τα παιδιά τους (πάλι λόγω του τρόπου ζωής τους). Επίσης επειδή δεν έχουν ζήσει σε χλιδές, κτλ προφανώς είναι ολιγαρκείς και πιο σκληροτράχηλες σωματικά αλλά και ψυχικά κάτι που σημαίνει μεγάλη βοήθεια σε έναν πχ. Ελληνα άντρα. Μια ελληνίδα καλομαθημένη, κοκέτα και παιδί του μπαμπά δύσκολα θα σε βοηθήσει στη ζωή, τα περιμένει όλα από σένα και στο τέλος μπορεί και να στα φορέσει. Αυτά όλα δε σημαίνουν προς Θεού ότι θα πάμε να παντρευτούμε όλοι μας Αλβανίδες. Ούτε μπαίνω στη ρατσιστική διαδικασία του "είναι ΑΛβανίδα, τελείωσε δεν το συζητώ, δεν το σκέφτομαι καν...". Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, πάντα υπάρχουν καλά και άσχημα παντού...
Να 'μαστε καλα...καλημέρα...!

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Είχα μια εμπειρία με Αλβανίδα πόρνη πριν 10 περίπου χρόνια. Ήταν τότε 20 χρονών, πολύ ωραία γυναίκα. Πέρα από το εξαιρετικά καλό γαμήσι γίναμε σχεδόν φίλοι. Κάποτε μου ζήτησε δανεικά για ένα δικαστήριο που είχε. Της τα έδωσα πιστεύοντας ότι είναι και αγύριστα. Μου τα έπεστρεψε την επόμενη μέρα αφού δεν της χρειάστηκαν. Μάλλον όμως ήταν η εξαίρεση.
Ξέρω όμως ότι σήμερα η Ιταλία είναι γεμάτη Αλβανίδες πουτάνες, οι οποίες δηλώνουν Ελληνίδες, έχοντας δημιουργήσει ένα κλίμα όπου το Ελληνίδα θεωρείται συνώνυμο της πουτάνας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
οπου βλεπω αλβανακια να ψωνιζονται ή τελος παντων να κανουν βιζιτες, φευγω.
παραυτα, η καλλιτερη βιζιτα που εχω παρει απο πιατσα ever, ηταν μια αλβανη, ονοματι ελόνα, απο την πιατσα του κολονακιου, πριν 3-4 χρονια περιπου, που μαλιστα εκανε πιατσα ακριβως διπλα απο τα 3 γουρουνακια και με την οποια ειχε δημιουργηθει μια ''σχεση'', πελατιακη βεβαια, μοναδικη.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω παλι ενω δεν ειμαι ρατσιστης με την συγκεκριμενη ρατσα και μονο με την συγκεκριμενη εχω προβλημα.Κατ αρχην επειδη δεν μας γουσταρουν και αυτοι (εχω αμοιβαια αισθηματα).Στην πλειοψηφια ειναι βρωμιαρηδες (το εχω τσεκαρει πολλες φορες).Εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την ανεργια που μαστιζει την χωρα μας.Και αν ριξετε και μια ματια στα σχολεια θα καταλαβετε οτι το ιδιωτικο ειναι μαλλον μονοδρομος για τα Ελληνοπουλα

Επισκέπτης
Εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την ανεργια που μαστιζει την χωρα μας.Και αν ριξετε και μια ματια στα σχολεια θα καταλαβετε οτι το ιδιωτικο ειναι μαλλον μονοδρομος για τα Ελληνοπουλα

Τελικά όντως υπάρχουν νοήμοντες που τα πιστεύουν αυτά τα πράγματα !!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66

Επισκέπτης
και γιατί να πάει στα καφενεία των χωριών ??? Έχουμε και στις πόλεις ...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Συναδελφοι συγνωμη αλλα δεν ειπα οτι ο αλβαναρας μου τρωει την δουλεια αλλα για οποιον δεν καταλαβε υπηρξε μια ανεξελεγκτη εισροη μεταναστων με δικαιολογια τα ολυμπιακα εργα που μολις τελειωσανε αυτα ελαχιστοι ηταν αυτοι που φυγανε και λογω της δουλειας μου ξερω πολυ καλα οτι τα κονομησανε πολυ καλα.Το φυσικο επακολουθο ειναι οτι αν ενας κλαδος μπορει να αποροφησει 100 ατομα και υπαρχει προσφορα τωρα πλεον απο 1000 ατομα ενω πριν την αποικοιση την συγκεκριμενη η προσφορα ηταν 500 ατομα καταλαβαινει καποιος οτι οι ανεργοι σε αυτον τον κλαδο διπλασιαζοντε και δεν νομιζω οτι μενουν ανεργοι επειδη ειναι τεμπεληδες  

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και αν θυμαμαι καλα τα καφενεια και πριν απο 15 χρονια μια χαρα δουλευανε.Ο τεμπελης υπηρχε και θα υπαρχει παντα

Επισκέπτης
Σε βρίσκω λάθος συνάφελφε και εξάλλου η ανεξέλεγκτη εισροή δεν ξεκίνησε τότε που αναφέρεις αλλά πολύ πολύ πιο πρίν . Επίσης είναι πανσίγνωστο ότι δίχως τους Αλβανούς αλλά και άλλους
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν θα γινόντουσαν ακριβώς έτσι . 

Και όσο για τα καφενεία δίκιο έχεις και πριν 15 χρόνια πάλι γεμάτα ήτανε . Φαντάσου ...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και για να μην ξεγευγουμε και απο το θεμα το μονο πλεονεκτημα που βρισκω στις αλβανιδες ειναι οτι εχουν μαθει Ελληνικα (εγκω τελειςνα τσου παρει πιπα ακαποτη? 20 ευρω ντωσει παραπανω)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
το γαμησαμε που το γαμησαμε το θρεντ, να πω οτι δεν γουσταρω τις αλβανες στις βιζιτες, οπως και το ειπα πιο πανω, διοτι ειναι ΟΙ ΞΕΠΕΤΕΣ, που λεει και ο stavros51 σε αλλο θρεντ.
ομως, νομιζω, φιλε πεσκανδριτσε, οτι το οτι ο καφες (για παραδειγμα) σημερα κανει 4 ευρω και οχι 6, οφειλεται στην εισροη των μετανατων που αναφερεις. δεν το αναφερω ως πανακεια, σε καμια περιπτωση, αλλα για να δωσω κατα το δυνατον μια πιο σφαιρικη διασταση στο θεμα.

Επισκέπτης
ε όχι και το γαμήσαμε ...

Συνημμένα

• thread_direction.gif
    thread_direction.gif
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 142

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Τον καφε αν θες τον πληρωνεις και 16 η 0.6 στο σπιτι σου ομως την αλβανιδα στο γαμισι θα την πληρωσεις οσο και την ελληνιδα ,την ρωσιδα κ.ο.κ.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Γενικάείναι άσχημες. Αλλά αν τύχει να πέσεις σε ωραία Αλβανίδα, τότε θα 'ναι σίγουρα πολύ ωραία.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
16
Πόντοι
16
Οι ελληνοποιημένες αλβανίδες είναι καλύτερα να αποφεύγονται όπως ισχύει και για τις ελληνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom