Ωραίος, ας είμαι ο πρώτος που θα σου απαντήσω...
Οπως έχω ξαναγράψει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στη ζωή δεν πρέπει να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ. Όπερ σημαίνει ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν πανέμορφες, όμορφες, μέτριες και άσχημες γυναίκες. Εκείνο που αλλάζει είναι ο μέσος όρος που σε άλλες χώρες είναι προς το καλύτερο και σε άλλες προς το χειρότερο. Επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι πόσο ξέρουν ή έχουν τη δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους δηλαδή να βαφτούν (στοκαριστούν), ντυθούν, κτλ.
Για να έρθω στο συγκεκριμένο θέμα (Αλβανίδες) μέχρι πριν 4-5 χρόνια θεωρούσα ότι σε γενικότατες γραμμές οι Αλβανίδες είναι βλάχες, απολίτιστες, άσχημες ή αντρόφατσες (δόκιμος δικός μου όρος). Τότε γνώρισα τη γκόμενα ενός φίλου μου αλλά και μια προσωπική φίλη μου με την οποία ακόμα κρατάω επαφή και θα μπορούσα άνετα ακόμα και να την παντρευόμουνα (κάποιοι ξέρουν από εδώ την αγάπη μου για τη συγκεκριμένη κοπέλα). Η αλήθεια είναι ότι η τύπισσα του φίλου μου ήταν από βόρεια ΑΛβανία κοντά σε Ιταλία, ψηλή, με λεπτά χαρακτηριστικά, καστανό μαλλί και αρκετά όμορφη εκ του φυσικού της στο πρόσωπο. Η δική μου φίλη λίγο πιο κοντή 1,68 με καστανό επίσης φυσικό μαλλί και έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο όμορφα (χείλια, μάτια αμυγδαλωτά και μεγάλα). Μείον μεγάλο ο τρόπος προφοράς τους (με το ΚΙ και το ΛΙ) που αν μείνουν καιρό στην Ελλάδα ίσως αμβλύνεται αρκετά. Προσωπικά πιστεύω πλέον ότι κάποιες από αυτές ΕΚ του ΦΥΣΙΚΟΥ τους είναι (δηλαδή χωρίς πρόσθετα) πολύ όμορφες. Φυσικά ίσως λόγω του τρόπου ζωής τους ο σωματότυπος και το πρόσωπο είναι σε μεγάλο ποσοστό κάπως "αγριο" αλλά μη ξεχνάμε ότι και οι γερμανίδες πχ έχουν άγρια χαρακτηριστικά και αρκετά κρύες σαν ψυχή. Εν κατακλείδι παντού υπάρχουν ΘΗΣΑΥΡΟΙ από ομορφιά και από καρδιά, θεωρώ ότι πιθανόν οι Λλβανίδες αν δεν είναι μπλεγμένες μπορούν να δημιουργήσουν καλές και τίμιες οικογένειες και να προσέχουν τον άντρα και τα παιδιά τους (πάλι λόγω του τρόπου ζωής τους). Επίσης επειδή δεν έχουν ζήσει σε χλιδές, κτλ προφανώς είναι ολιγαρκείς και πιο σκληροτράχηλες σωματικά αλλά και ψυχικά κάτι που σημαίνει μεγάλη βοήθεια σε έναν πχ. Ελληνα άντρα. Μια ελληνίδα καλομαθημένη, κοκέτα και παιδί του μπαμπά δύσκολα θα σε βοηθήσει στη ζωή, τα περιμένει όλα από σένα και στο τέλος μπορεί και να στα φορέσει. Αυτά όλα δε σημαίνουν προς Θεού ότι θα πάμε να παντρευτούμε όλοι μας Αλβανίδες. Ούτε μπαίνω στη ρατσιστική διαδικασία του "είναι ΑΛβανίδα, τελείωσε δεν το συζητώ, δεν το σκέφτομαι καν...". Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, πάντα υπάρχουν καλά και άσχημα παντού...
Να 'μαστε καλα...καλημέρα...!