AliceAlikakh
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2025
- Like
- 835
ApisteutoΝα και μια σωστή επαγγελματίας, από 8 το πρωί στην μάχη, μπράβο κούκλα!!!
Proti fora sto foroum mou pesane kala logia.
Euxaristo Ektimo.
ApisteutoΝα και μια σωστή επαγγελματίας, από 8 το πρωί στην μάχη, μπράβο κούκλα!!!
Καλημερα όλη μέραKalimera ⭐️
Δηλαδή Σήμερα και αύριο τελευταίες μέρες?What's up +30 694 504 8307
Viber +373 782 49 325
Kalispera boys
Feugo to savato loipon
Mexre to savato opios prolavei na me dei me eide xaxaxa
Eimai diathesimi kai oreksati
Filia
Είσαι μεγάλο καβλοράπανο Αλικάκι, κρίμα που θα φύγεις και δεν θα προλάβω να σε δω..Hello Hello
Tin teleutea mou vradia simera
Kai aurio meta tis 13.00 gt exw na valo eyelashes..
So simera to vrady kai aurio meta tis 13.00
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
What's up +30 694 504 8307
Viber +373 782 49 325
Ti milakizmeni euxiΕίσαι μεγάλο καβλοράπανο Αλικάκι, κρίμα που θα φύγεις και δεν θα προλάβω να σε δω..
Καλά να περνάς εκεί στη Μόσκβα ,όμορφες-σκληρές ψωλές στη μουνάρα σου και να προσέχεις..Νταζβιντάνιγια..
Είπα..Ti milakizmeni euxi
Spiti mou paw
Ti makakas
Πότε θα έρθεις πίσω μωρό μου να σε βάλω στο πρόγραμμα;;Ti milakizmeni euxi
Spiti mou paw
Ti makakas
Proton den me vazei kanis sto programaΠότε θα έρθεις πίσω μωρό μου να σε βάλω στο πρόγραμμα;;
Ti vromiarisΕίπα..
Να περνάς καλά..Ωραία ευχή..
Να κάνεις σεξ με ωραία αγόρια με όμορφες ψωλές...Ωραία ευχή..
Εγώ δεν είπα να κάνεις κι εκεί πουτανιά..
Οι ευχές μου είναι ότι καλύτερο για μια καβλιάρα σεξεργάτρια..
Euxaristo polli na eisai kala kai se esena oti omorfoteroΚαλά να περάσεις και να ξεκουραστείς κορίτσι μου. Καλό καλοκαίρι να έχεις!!!!
Όσοι σου έλεγαν άσχημα λόγια τελικά είχαν δίκιο..Ti vromiaris
Min ksana stiles
Ai gamisou esy kai euxes sou
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Euxaristo polli na eisai kala kai se esena oti omorfotero
Ante gamisou re krokodile lixritiΌσοι σου έλεγαν άσχημα λόγια τελικά είχαν δίκιο..
Σου ευχήθηκα ομορφιές και εσύ με βρίζεις..
Είσαι απ'ότι φαίνεται μια ψωνισμένη καραπουτανάρα..
Ψυχη και σώμα..Στο καλό,δεν θα μας λείψεις..
Έχεις μεγάλη πλάκα...Ante gamisou re krokodile lixriti
Pou aniges kai stoma edw kai vromises to foroum me tis vromikes euxes sou.
To foroum mou einai pano apo 10 xronia. Esy tora mas ksefitroses kai exeis kai apopsi
Ante bourdeliari na poume
Pashol na xuiΈχεις μεγάλη πλάκα...
Σ'ευχαριστώ γιατί γελάω τόσο..
Άιντε, να πας στη CCCP να γίνεις Πουγκατσόβα...
Ελα ρε αλικακι τωρα που θα πασ στην Μόσχα σου εύχομαι να κάνεις γλυφωκολια σε ουκρανους και αυτη με την σειρά τουσ να σου ξεσκισουν την κολοτρυπα που κρατάς κλειστή εδω στην Ελλάδα!Ante gamisou re krokodile lixriti
Pou aniges kai stoma edw kai vromises to foroum me tis vromikes euxes sou.
To foroum mou einai pano apo 10 xronia. Esy tora mas ksefitroses kai exeis kai apopsi
Ante bourdeliari na poume
Εγω;; ;; μάλλον κάνεις λάθος δεν σε έχω κράξει ποτέ, αλλά μάθε κάτι αφού μιλάς έτσι, μάλλον είχε δίκιο ο άλλος που στα έλεγε όλα αυτά, όσο για τι βάζεις εσύ στο πρόγραμμα άστο καλύτερα, εγώ που πληρώνω βάζω στο πρόγραμμα, ουστProton den me vazei kanis sto programa
Egw vazo
Deuteron kai gia tous kafisterimenous eipa pws den ksana erxomai
Triton esy den me ekrazes pio pano e tsoulaki diprosopo me apoxrosi sxizofrenias ??
Fuck off now
Και εσένα να σου έρθει μια βόμβα στο σπίτι και να ψοφήσεισΕλα ρε αλικακι τωρα που θα πασ στην Μόσχα σου εύχομαι να κάνεις γλυφωκολια σε ουκρανους και αυτη με την σειρά τουσ να σου ξεσκισουν την κολοτρυπα που κρατάς κλειστή εδω στην Ελλάδα!
Oxi re xazovioliΕγω;; ;; μάλλον κάνεις λάθος δεν σε έχω κράξει ποτέ, αλλά μάθε κάτι αφού μιλάς έτσι, μάλλον είχε δίκιο ο άλλος που στα έλεγε όλα αυτά, όσο για τι βάζεις εσύ στο πρόγραμμα άστο καλύτερα, εγώ που πληρώνω βάζω στο πρόγραμμα, ουστ