Traindriver!
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2024
- Like
- 422
- Πόντοι
- 21
Εγω παντως θελω να σ κανω σίγουραΘα μου κάνεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουν σειρά 546 πριν απο εσενα
Εγω παντως θελω να σ κανω σίγουραΘα μου κάνεις;
Πατήστε κουμπί πάρτε χαρτάκι με αριθμό και περιμένετε στην αίθουσα αναμονής.Θα μου κάνεις;
Φαντάσου τι θα γράφεται όταν πει "γύρισα και είμαι εδώ".....Πατήστε κουμπί πάρτε χαρτάκι με αριθμό και περιμένετε στην αίθουσα αναμονής.
Λίγα βάζεις.... Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα... Βάλε τουλάχιστον 130Στα έξτρα μου όταν γυρίσω θα βάλω και +80 για να πω που ήμουνα![]()
Φυσικα αλλα δωσε προτεραιοτητα αφου θα εισαι πιο κερδισμενη με εμεναΜήπως να κάνεις υπομονή τότε;
Σου λείπει η φαση πριν φύγεις; Σε καυλωνει η σκεψη του τι εκανες;Στα έξτρα μου όταν γυρίσω θα βάλω και +80 για να πω που ήμουνα![]()
Ή βάλε ένα έξτρα ποσό για όποιον θέλει να σε δει μεΣτα έξτρα μου όταν γυρίσω θα βάλω και +80 για να πω που ήμουνα![]()
Δεν ξεκινάει απο Α, Β, Γ, Χ, Ψ, Ω.
Καλημέρες!
Αυτό φίλε το έχω κάνει και πετυχαίνει. Μη το γελάςΉ βάλε ένα έξτρα ποσό για όποιον θέλει να σε δει με
Προτεραιότητα. Θέλεις πρώτο ραντεβού μόλις επιστρέψω? + 200. Κτλ..!! Το κακό είναι η αναμονή μας έχει γεμίσει με
Τεράστιες προσδοκίες.
ΧμμμΦυσικα αλλα δωσε προτεραιοτητα αφου θα εισαι πιο κερδισμενη με εμενα![]()
ΝαιΣου λείπει η φαση πριν φύγεις; Σε καυλωνει η σκεψη του τι εκανες;
Δεν το ειχα σκεφτείΉ βάλε ένα έξτρα ποσό για όποιον θέλει να σε δει με
Προτεραιότητα. Θέλεις πρώτο ραντεβού μόλις επιστρέψω? + 200. Κτλ..!! Το κακό είναι η αναμονή μας έχει γεμίσει με
Τεράστιες προσδοκίες.
Όχι (ευτυχώς)Παραλια Παχης-Μεγαρων
Απαιτεί πιστοποίηση;@Sophia20 μηπως να απαντησεις στο pm μου που θελω κατι πιο εξεζητημενο και να μου πεις και ποσα θελεις; Δεν βιαζομαι για συναντηση

μμμμμ....Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Και ο χαζός επιμένει
Δεν βάζω tag , ο καθένας ας αναγνωρίσει τον εαυτό του ανάμεσα στις προτάσεις .
ΚύπροςΔεν ξεκινάει απο Α, Β, Γ, Χ, Ψ, Ω.
Καλημέρες!
καντο 100...Στα έξτρα μου όταν γυρίσω θα βάλω και +80 για να πω που ήμουνα![]()
Αν είσαι εσύ η θάλασσα, εγώ εννά γίνω ψαρούιν να κολυμπήσω μέσα σου.Δεν ξεκινάει απο Α, Β, Γ, Χ, Ψ, Ω.
Καλημέρες!
Αυτο με καυλωνει τερμαΗ Σοφία δείχνει μα έχει ένα νορμάλ φυσικό σώμα.