Νέα

Event by location

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kamos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 239
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kamos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
82
Πόντοι
0
Είμαι σε αυτο το σαιτ από αρκετό καιρό όχι όμως από πολύ παλιά. Και παρατήρησα οτι δεν γίνεται καποιο event με πρόσκληση όπως γίνεται από άλλες λέσχες *( νομίζω μια μεγάλη λέσχη είμαστε) νομίζω οτι θα ηταν καλό που και που ανα τοποθεσία να γίνεται και καμια μάζωξη. Ναι δύσκολο αλλά μονο για διασκέδαση και ανταλλαγή απόψεων.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.306
Πόντοι
6.246
Ξεκίνα να το οργανώνεις - έργα θέλουμε, όχι λόγια.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Είμαι σε αυτο το σαιτ από αρκετό καιρό όχι όμως από πολύ παλιά.
Τύπε ο τρόπος που γράφεις με κρυφό προφίλ και για event είναι λες και είσαι αποκολλημένος από την πραγματικότητα. Τι event και αυτιστικές μαλακίες. Αν ταιριάξεις με κάποιον κάποιους από εδώ πέρα κανόνισε για καφέ ή μπουρδελότσαρκα.

OUROBOROS

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.206
Πόντοι
11.976
Πρακτικα αν η πλειονότητα των θεματων δεν ηταν (παρανομα και γεματα taboo) για τον εδω κοινωνικο ιστο, ειμαι σιγουρος οτι θα γινοντουσαν συναντησεις σχεδον καθε μερα ( με διαφορετικες θεματικες ενοτητες για να μην υπαρχει βαρεμάρα). Σε αυτο το (εν δυναμη) κλειστο forum τα περισσοτερα μελη επιθυμουν να παραμεινουν ανωνυμα και να προστατεύσουν τις αδυναμιες που τους χαριζουν ηδονη και ευχαριστηση.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.306
Πόντοι
6.246
όλα τα forums βασίζονται στην ανωνυμία των μελών τους, δεν ξέρεις τι έχει να χάσει ο άλλος αν μαθευτεί το όνομά του

tsontopoulos

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
107
Like
18.841
Πόντοι
36.900
Πρακτικα αν η πλειονότητα των θεματων δεν ηταν (παρανομα και γεματα taboo) για τον εδω κοινωνικο ιστο, ειμαι σιγουρος οτι θα γινοντουσαν συναντησεις σχεδον καθε μερα ( με διαφορετικες θεματικες ενοτητες για να μην υπαρχει βαρεμάρα). Σε αυτο το (εν δυναμη) κλειστο forum τα περισσοτερα μελη επιθυμουν να παραμεινουν ανωνυμα και να προστατεύσουν τις αδυναμιες που τους χαριζουν ηδονη και ευχαριστηση.
Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω τόσο κόσμια , τεκμηριωμένα και ευγενικά πονταρίσματα.

Μοιάζει τόσο ξένιο , ως προς τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να απαντάμε στο εκάστοτε θέμα.

Εμπεριέχει μια αστική ευγένεια ή απάντηση σου , και κάποια ψήγματα μορφώσεως, που είναι ικανά να στιγματίσουν τόσο καλλιτεχνικά όσο και αισθητικά τον γραπτό σου λόγο.

Ως εκ τούτου επέτρεψε μου να κάνω την εξής απλής ερώτηση :

Μήπω τρως στραπονιαρισμα, μωρή γκροβερού αλεπουδιάρα;

(Σορυ για το κακό χιούμορ έπρεπε να το κάνω)

OUROBOROS

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.206
Πόντοι
11.976
Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω τόσο κόσμια , τεκμηριωμένα και ευγενικά πονταρίσματα.

Μοιάζει τόσο ξένιο , ως προς τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να απαντάμε στο εκάστοτε θέμα.

Εμπεριέχει μια αστική ευγένεια ή απάντηση σου , και κάποια ψήγματα μορφώσεως, που είναι ικανά να στιγματίσουν τόσο καλλιτεχνικά όσο και αισθητικά τον γραπτό σου λόγο.

Ως εκ τούτου επέτρεψε μου να κάνω την εξής απλής ερώτηση :

Μήπω τρως στραπονιαρισμα, μωρή γκροβερού αλεπουδιάρα;
Αυτο θα ηταν πραγματικα μια σοβαρη εμπειρια που δεν την ειχα σκεφτει ποτε, σε ευχαριστώ. Ομως θα σου πω οτι εαν ποτε δοκιμαζα την παθητικη μου πλευρα θα την δοκιμαζα με κατι ζωντανο καθως δεν μου αρεσουν τα υποκαταστατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom