makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 2.102
- Πόντοι
- 456
γιατί τελικά δεεεν βρεθήκατε?....σε άρχισε στα μπινελίκια?Αν μιλάς για την Αλίκη είχα ρωτήσει για ξενοδοχείο αλλά καλύτερα να σου απαντήσει η ίδια .καθως δεν βρεθήκαμε ποτέ

γιατί τελικά δεεεν βρεθήκατε?....σε άρχισε στα μπινελίκια?Αν μιλάς για την Αλίκη είχα ρωτήσει για ξενοδοχείο αλλά καλύτερα να σου απαντήσει η ίδια .καθως δεν βρεθήκαμε ποτέ

Ρε συ θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά συμφωνώ.Δε ξερω τι κόλλημα εχετε φαει ρε ναυάγια της ζωης και βρίζετε την κοπελα?!!!! Παρτε το πουλο αν δε θελετε να πείτε κατι ΣΧΕΤΙΚΟ ή χρησιμο.
Οχι δεν έβρισε , απλά δεν μου άρεσε το ύφος και η υπεροψία της απάντησης.γιατί τελικά δεεεν βρεθήκατε?....σε άρχισε στα μπινελίκια?![]()
@antisthenis θα παρακαλούσα να εμφανιστεί το μήνυμα που απαντώ ξανά η να διαγράφει και το δικό μου γιατί έτσι μόνο του φαίνεται άκυρο και άτοπο.Και κάπως έτσι φαίνεται η μικροψυχία η ποιότητα και το ποιόν ενός ανθρώπου …. Ακόμα πιο σίγουρος και ικανοποιημένος με την απόφαση να μην σε ενοχλήσω ξανά για ραντεβού που πήρε τότε .
Καλο ταξιδι να εχεις!!Kalo vrad8 friends
Mia enimerosi sovari
Pos vriskomai stin Greece tis teleutees 10 meroules
Feugo gia monima stin panemorfi mou xora.
Opios to eixe apofimeno na me sinantithei
Tha xaro polli
Μπράβο Αλικάκι!!!Egw mia xara kilao
Esy omos anomalos pou asxolisai me to ti zoune I aloi
Deis esy ti kaneis prota
Vlima tou foroum
Feugo 19.Καλο ταξιδι να εχεις!!
Den sou zitise kanis tis simvoules sou oso afora to melon eikogenia klpστο καλο και να μαs γραφειs ....... να βρειs μια δουλεια κανονικη οπωs ολοs ο κοσμοs και να βρειs και ενα καλο παιδι να παντρευτειs. Η προσφορα σου στην ερωτικη βιομηχανια πορνο ταινιεs κτλ θα μεινει για παντα στην ιστορια
δε γραφω συμβουλεs, ευχη σου εδωσαDen sou zitise kanis tis simvoules sou oso afora to melon eikogenia klp
Min mou tin pezeis ton pater edo
Oute auto se xoraeδε γραφω συμβουλεs, ευχη σου εδωσα