Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 726
Angela fell from clouds . She is very beautiful and her body is almost perfect . She kisses and you r horny less than a minute
Hello,Hi my boys![]()
More bebeHello,
Will you still be in Athens end of the month ?
Συμφωνώ η κοπελα αν την σεβαστείς γίνεται πραγματικά όπλο, αντέχει απο χαλαρό ρυθμό μεχρι γρηγορο γουστάρει αυτο που κανει και θελει να σε ικανοποιήσει. Οποίος παει θα μείνει ικανοποιημένος αν έχετε το budget για εμένα ή καλύτερη επιλογή.Συναντηση πριν λιγο...Αλογο εμφανισιακα...λιγο το προσωπο οχι top model ,πιασιματα ψηλη.γαμπες πολυ γυμνασμενες...πιασιματα εκει που πρεπει..μαυρισμενο δερμα...κανει το ποθουμενο κοντραστ με το στρινγκ...,...ευχαριστος χαρακτηρας.ευγενικη.προσιτη.συνεργασιμη...παρτε δωματιο με καθρεπτες.πολυ κομψα ντυμενη....να ειναι καλα το κοριτσι
HelloΧελοοου γκερλλλλ
Άντζελα πρωκτικο κανεις ?Hello boys![]()
![]()
Pw re poustiGood morning boys
Και με cayenneδεν θελω να με αποπαρετε η να με παπαξηγησετε αλλα ρε παλληκαρια δινετε 200 ευρω για πηδημα μιας ωρας?
ημαρτον !

Κοίτα αγγλικά ο αναρχικός....μπράβο μπράβοAngela fell from clouds . She is very beautiful and her body is almost perfect . She kisses and you r horny less than a minute
Good morning boys
Σειρά μου για συνάντηση... Κουρασμένος, έφαγα μπόλικη κίνηση και ζέστη μέχρι να φτάσω σε ξενοδοχείο του Νότου όπου η κορασίδα επιδιώκει συναντήσεις.
Ανοίγω πόρτα, συμπαθητικό προσωπάκι, αξιόλογο σώμα - το οποίο από κοντά είναι λιγότερο εντυπωσιακό σε σχέση με τις φωτογραφίες. Καθημερινό ντύσιμο. Πρόσχαρη, χωρίς πολλά-πολλά, έδειχνε ανυπόμονη για το ξεκίνημα του αγώνα. Μπανάκι αμφότεροι, λίγο social, μακροβούτι στο ATM της για γλύψιμο. Μοσχομυριστό, σαρκώδες, όλα καλά. Έδειχνε να το απολαμβάνει. Ανταποδίδει, μέτρια προς καλή πίπα, τίποτα εντυπωσιακό.
Προχωράμε. Αλλάζουμε 2-3 στάσεις, ωραία αίσθηση, καλή η συμμετοχή της. Να σημειώσω ότι παρείχε μπόλικο γλωσσόφιλο, το οποίο βοήθησε να φτάσει το τέλος εντός του προφυλακτικού - δεν ήμουν για πολλά παραπάνω λόγω κούρασης.
Πάμε στην ταμπακιέρα. Το αντίτιμο.
Εάν κρίνω στην κοπέλα σε κενό αιθέρα, όπου απλά υφίσταται σαν η μοναδική όμορφη ύπαρξη του επαγγέλματος και προσφέρει υπηρεσίες σεξ... οκ, αξίζει 200€.
Εάν όμως την κρίνω στο ρεαλιστικό πλαίσιο ανταγωνισμού εντός του οποίου λειτουργεί... δυστυχώς λαμβάνει ένα στιβαρό και πηχτό όχι από εμένα. Στο εύρος των 100€ εώς 180€, ο σημερινός Αθηναίος μπουρδελιάρης βρίσκει ποικιλία από εξίσου όμορφες (ή αρκετά ομορφότερες) κοπέλες, περισσότερο εντυπωσιακά σώματα, πολύ δυνατότερες και πολυδιάστατες υπηρεσίες. Και σε γραφειάτες και σε ανεξάρτητες.
Bottom line για εμένα, η Άντζελα δεν παρέχει καμία υπεραξία ή κάτι ουσιώδες\διαφορετικό ώστε να σφραγίζει το deal της υπέρμετρης κοστολόγησης των υπηρεσιών της. Εάν απλά τη γουστάρετε για το παλμαρέ σας, go for it, δεν απογοητεύει σε κάτι. Εάν όμως θέλετε να πάρετε περισσότερα, δίνοντας λιγότερα, να απευθυνθείτε στις πλείστες γνωστές & ασφαλείς εναλλακτικές του φόρουμ.