Νέα

Εμπρησμός της Marfin

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256
Να μας λες ποτέ σε βολεύει άλλη φορα
εμένα με βολεύει όταν κάποιος πετάει μολότοφ σε έναν κλειστό χώρο με εργαζομένους

να μην τον συλλαμβάνουν να τον περνάνε από πάνω με τις "αύρες" και μετά να τον ξανά περνάνε για να σιγουρευτούν ότι έγινε κέτσαπ.

τώρα τα πανηγύρια 20 χρόνια μετά...

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.374
Πόντοι
2.606
εμένα με βολεύει όταν κάποιος πετάει μολότοφ σε έναν κλειστό χώρο με εργαζομένους

να μην τον συλλαμβάνουν να τον περνάνε από πάνω με τις "αύρες" και μετά να τον ξανά περνάνε για να σιγουρευτούν ότι έγινε κέτσαπ.

Άμα γινόταν αυτά πρώτος θα εσκουζες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256
μπορει ναι μπορει και οχι Κυριακος ειναι γατονι θα δει τι τον συμφερει
παμε στοιχημα οτι μολις γυρισεις απο τις διακοπες τον αύγουστο (αν πας :coffee:)θα βρεθείς σε κλίμα εκλογών?

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.964
Πόντοι
24.631

επειδη εισαι σαφως μυρωδιας απο πορειες θα σου πω μονο ΤΟΥΤΟ...γαμιουνται ολες οι κυβερνησεις που δεν εχουν γεμισει με αυρες και δεν τις χρησιμοποιουν συνεχεια και με το παραμικρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παμε στοιχημα οτι μολις γυρισεις απο τις διακοπες τον αύγουστο (αν πας :coffee:)θα βρεθείς σε κλίμα εκλογών?
υπαρχει ΔΕΘ και αλλα πραγματα πρωτα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.503
Πόντοι
9.931
δουλεψαν επαγγελματικα αν και πιστευω για τη μαρφιν τους ηξεραν χρονια
τα πάντα όλα γνωρίζουν ,
κυριολεκτικά τα πάντα για τη μαρφίν αλλά κ γιά όλες τις άλλες "ανεξιχνίαστες" υποθέσεις

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.964
Πόντοι
24.631

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256
επειδη εισαι σαφως μυρωδιας απο πορειες θα σου πω μονο ΤΟΥΤΟ...γαμιουνται ολες οι κυβερνησεις που δεν εχουν γεμισει με αυρες και δεν τις χρησιμοποιουν συνεχεια και με το παραμικρο

υπαρχει ΔΕΘ και αλλα πραγματα πρωτα
Επειδή δεν είμαι μυρωδιάς από πορείες...εγώ ΞΕΡΩ ότι οι μπαχαλάκηδες με τους παρακρατικούς που τρέχουν σε στόρια από μαγαζιά που τα φυλάνε ματατζίδες...

είναι η ίδια ομάδα....

και γιαυτό 9 στις 10 φορές οι επαγγελματίες μπαχαλάκιδες δεν συλλαμβάνονται...ξέρουν που πάνε και τι κάνουν....το ξύλο και τις προσαγωγές τις τρώνε οι διαδηλωτές και καμιά φορά και οι πρέζακες....

αλλά οι πραγματικοί μπαχαλάκιδες σχεδόν ποτέ...νομίζεις ότι τυχαία τους λένε "οι γνωστοί άγνωστοι"???

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.826
Πόντοι
12.756
τα πάντα όλα γνωρίζουν ,
κυριολεκτικά τα πάντα για τη μαρφίν αλλά κ γιά όλες τις άλλες "ανεξιχνίαστες" υποθέσεις
Οι λεγόμενοι μπαχαλακηδες κωλομπαραδες κτλ μαν

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.374
Πόντοι
2.606
Για τους μπαχαλάκιδες όχι.

Για τους διαδηλωτές ναι φυσικά

αλλά δεν στοχεύουν τους μπαχαλάκιδες...γιαυτό την γλιτώνουν πάντα.
Άσε τα σάπια και τις θεωρίες,ίδια πάστα με τον άλλον τον παραγραφακια είσαι,αντί να πεις έστω και τώρα πάλι καλά που γίνεται κάτι μπας κ βρεθούν οι ένοχοι και δικαιωθούν οι άνθρωποι μου άρχισες τα : τυχαίο δεν νομίζω, βάζουμε στοίχημα για τις εκλογές κ η μπάλα στην εξέδρα
Τερμα η ανοχή ,θα σε γαμαμε σε κάθε ποστ
Προχωράμε

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.964
Πόντοι
24.631
Επειδή δεν είμαι μυρωδιάς από πορείες...εγώ ΞΕΡΩ ότι οι μπαχαλάκηδες με τους παρακρατικούς που τρέχουν σε στόρια από μαγαζιά που τα φυλάνε ματατζίδες...

είναι η ίδια ομάδα....

και γιαυτό 9 στις 10 φορές οι επαγγελματίες μπαχαλάκιδες δεν συλλαμβάνονται...ξέρουν που πάνε και τι κάνουν....το ξύλο και τις προσαγωγές τις τρώνε οι διαδηλωτές και καμιά φορά και οι πρέζακες....

αλλά οι πραγματικοί μπαχαλάκιδες σχεδόν ποτέ...νομίζεις ότι τυχαία τους λένε "οι γνωστοί άγνωστοι"???
τωρα εχει χαρη που βαριεμαι να σου αναλυω αλλα εισαι μυρωδιας
στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι διαχρονικα υπαρχει εντολη να αφηνονται ελευθεροι με αναστολη οταν πιανονται τιποτα αλλο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256
Άσε τα σάπια και τις θεωρίες,ίδια πάστα με τον άλλον τον παραγραφακια είσαι,αντί να πεις έστω και τώρα πάλι καλά που γίνεται κάτι μπας κ βρεθούν οι ένοχοι και δικαιωθούν οι άνθρωποι μου άρχισες τα : τυχαίο δεν νομίζω, βάζουμε στοίχημα για τις εκλογές κ η μπάλα στην εξέδρα
Τερμα η ανοχή ,θα σε γαμαμε σε κάθε ποστ
Προχωράμε
Εντάξει

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
33
Like
4.937
Πόντοι
9.195

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.378
Πόντοι
6.256
τωρα εχει χαρη που βαριεμαι να σου αναλυω αλλα εισαι μυρωδιας
στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι διαχρονικα υπαρχει εντολη να αφηνονται ελευθεροι με αναστολη οταν πιανονται τιποτα αλλο
Οκ....πήγαινε εσύ σε μια πορεία...όχι με τα ζώα με τα στυλιάρια και τα φουλ φεις....με κανονικούς ανθρώπους

και ξαφνικά εκεί που περπατάς...θα μπουκάρουν στο μπλοκ σου τα ζώα με τα φουλ φεις...και θα αρχίσουν να πετάνε πέτρες στις διμοιρίες...οι ματατζίδες θα το πιάσουν το νόημα...θα κυκλώσουν το μπλοκ σου....και πριν προλάβεις να πεις "τι έγινε" θα βρεθείς να τρως ξύλο και χημικά...ενώ αυτοί με τα φουλ φεις θα την έχουν ήδη κάνει από το μπλοκ...

και όποιος δεν την έχει κάνει...μετά...στο ξεσκαρτάρισμα...όταν θα έρθει ο δικηγόρος σου να σε υπερασπιστεί για 10 κατηγορίες....ο μπαχαλάκιας θα αφεθεί ελεύθερος πριν από εσένα....έτσι και αλλιώς αυτός έχει άλλα 20 δικαστήρια να εκκρεμούν για άλλες δουλειές.

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.187
Πόντοι
48.917
Αληθινη σουρεαλ ιστορία πρόπερσι σε
δικαστηριο να παραλαβω κατι χαρτιά και πετυχσινω γνωστό μου απο το σχολείο που ολοι σίγουρα τον ξέρετε απο τον αντίεξουσιαστικο αγώνα να ουρλιάζει στους διαδρόμους του δικαστηρίου

Διάλογος
Ρε .....βολκανο εσυ που τα ξέρεις καλά τα πραγματα ''αυτοι εδω στα δικαστήρια δεν βγάζουν μια απόφαση κληρονονικα εδω κ 3 χρονια ..Τί να κανω ?'''
Κ του λέω.... ρίξτους μολότοφ

Το σκέφτεται κ λέει...Ε αυτο θα κανω για να βάλουν μυαλο!!!

Με ευχαρίστησε για τη συμβουλή κ με ρωτάει....θελεις για να σε ευχαριστήσω να σου φέρω ένα ΑΤΜ τωρα?:confused:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.964
Πόντοι
24.631
Οκ....πήγαινε εσύ σε μια πορεία...όχι με τα ζώα με τα στυλιάρια και τα φουλ φεις....με κανονικούς ανθρώπους

και ξαφνικά εκεί που περπατάς...θα μπουκάρουν στο μπλοκ σου τα ζώα με τα φουλ φεις...και θα αρχίσουν να πετάνε πέτρες στις διμοιρίες...οι ματατζίδες θα το πιάσουν το νόημα...θα κυκλώσουν το μπλοκ σου....και πριν προλάβεις να πεις "τι έγινε" θα βρεθείς να τρως ξύλο και χημικά...ενώ αυτοί με τα φουλ φεις θα την έχουν ήδη κάνει από το μπλοκ...

και όποιος δεν την έχει κάνει...μετά...στο ξεσκαρτάρισμα...όταν θα έρθει ο δικηγόρος σου να σε υπερασπιστεί για 10 κατηγορίες....ο μπαχαλάκιας θα αφεθεί ελεύθερος πριν από εσένα....έτσι και αλλιώς αυτός έχει άλλα 20 δικαστήρια να εκκρεμούν για άλλες δουλειές.
λοιπον πανε σε συγκεκριμενα φιλικα μπλοκ ΕΚΤΟΣ του δικου τους καταλαβες;Ανταρσυα πχ και χωνονται εκει γιατι τους θελουν και τελος αυτη η κουβεντα εδω γιατι ΚΑΙ θα με νευριασεις και ΔΕΝ μπορω να μιλησω αλλο για αυτα

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.374
Πόντοι
2.606
Θα ήταν το πρώτο που θα μάθαινα αν έκανα κάτι ρε βλακα. Κρίμα και είσαι και Παναθηναϊκός.
Παρεξηγήσες τυπε,εννοούσα μην ελπίζεις για τα συντροφια,δεν υποννουσα κάτι για σένα :coffee:

Κάποιοι κακεντρέχεις θα μπορούσαν να πουν οτι οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται,αλλά ευτυχώς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι

Πολύ εύκολα παραιτηθηκες:confused:
Όλα καλά? Βάλε ένα θερμόμετρο,πάρε μια πιεση

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
33
Like
4.937
Πόντοι
9.195
Παρεξηγήσες τυπε,εννοούσα μην ελπίζεις για τα συντροφια,δεν υποννουσα κάτι για σένα :coffee:

Κάποιοι κακεντρέχεις θα μπορούσαν να πουν οτι οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται,αλλά ευτυχώς δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι

Πολύ εύκολα παραιτηθηκες:confused:
Όλα καλά? Βάλε ένα θερμόμετρο,πάρε μια πιεση
Οπως ειπα και στον παραπανω , μιλαω ξεκαθαρα σε αντιθεση με αυτον που δεν πιανει στο στομα του αλλα μεγαλα εγκληματα . ΜΑΚΑΡΙ να πιαστουν, ΜΑΚΑΡΙ να μην ξεφυγουν απο τα νομικα παραθυρακια των 10 ή 20 χρονων παραγραφης. Αναρωτηθηκα για τη διαρκεια, ακριβως επειδη η αστυνομια εχει πεσει πολλες φορες σε γκαφες. Αν τους δικαιολγουσα θα σου ειχα πανευκολη απαντηση : δεν ηταν αναρχικοι, ηταν μυστικοι αστυνομικοι . Εγω πιστευω οτι ηταν αναρχικοι. Οπως εγω δεν τσουβαλιαζω λοιπον, ετσι δεν θα επρεπε κι εσυ. Οπως πχ οι γαυροι σκοτωσαν τον Φιλοπουλο και καποιοι ανεγκεφαλοι κρεμανε πανό "Λευτερια στα αδερφια μας" , αυτο δε σημαινει οτι ειναι ολοι οι γαυροι δολοφονοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom