Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1389 άτομα (29 μέλη και 1360 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.448
Πόντοι
31.618
Πέρασα πριν καμιά ώρα με Ράνια φυλής 84
Το μορο έχει κάνει ένα τέλειο μαύρισμα και το ξανθό μαλλί με τα σημάδια από το στρινγκ μαγιό είναι όλα τα λεφτά

Antonskavl

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Εχει κανένας ακουστά μια Σοράγια; Λατινα. Μικρή είναι. Παίρνει πίπες σε glory hole. Από την τρύπα φαινόταν να έχει βυζαρες και χειλαρες. Προσπαθώ να την βρω αλλά τίποτα.

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
640
Πόντοι
81

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.525
Πόντοι
446
Εμετουργειο 17:00

Περδικα 1:Αντζελα η μοντελε Αλβανεζουλα,στα μαχαιρια με τσα.Κακο σημαδι αυτο αλλα μιας και σχολαγε στις 18:00 κλειδωσα για μετα μιας και δω ακομα μερικα της πρωτης βαρδιας.

Μ.Α 28 υπογα : Χριστινα

Μ.Α 28α :Κατερινα & Ρεγγινα

Ι1 ακρη:Τατιανα μολις σχολασε

Ι20γ :Μαντυ μολις επιασε βαρδια και ειχε δωματιο

Περιμενα να δω γτ τοσο hype μιας και παντα ειναι δωματιο και δν την εχω δει ποτε.Νορμαλ σωματος κ προσωπου νοστιμουλα αλλα αγελαστη λατινα,αν δεν ειναι στις στραβες της λογικα θα αξιζει 10ρικο. Καθως αραζα και επωφελουμουν κλιματισμου ενω γαμιοταν ,μυστης πολλα βαρυς μπηκε και δωσε 20ρικο για 2 φορες λογικα.Ποιο μελος εισαι φανερωσου :afro:.Ο μαγκιτης τσατσος με κοιταγε ενοχικα οσο επιανε το χαρτινο σε σλο μο,σα να περιμενε να περασω πρωτος χωρις να την δω....Α ρε νουμερα ....

Ι30 πανω :Νεαρη ξανθια bbw καλης εμφανισης (για 10 ευρω παντα) με τα φουλαρια μου υποσχεθηκε λευτερο στοματικο (μαλλον η γνωστη πυροβολημενη φολα)

Ι30 υπογα : Σλαβ μιλφ ψηλη ξανθια με το φαι στο στομα μου πε προγραμμα στα μπαμ ευχομενη μαλλον να φυγω και να γυρισει να φαει με την ησυχια της.

Κ48 δεξια :Λαρα μιλφογκιλφ για Κολοκυνθους οπως ειχε πει ο Ντι Σαρ προσφατα.

Κ30α:Δε βγηκε κανεις τα 2-3 λεπτα που περιμενα και κλεβα κλιματισμο,ισως ειχε εξεργεση και οι κρατουμενες πουτανες κρατουσαν ομηρο την τσατσα ποιος ξερει.Κριμα και ηλπιζα να δω την χοντρουλα Αντζελα πρωην 20γ ...

Επιστροφη για την Αντζελα του Περδικα λεπον πριν φυγει,τσα εβαλε 2 τυπους που προηγουνταν και με διωξε ,με την Αντζελα να της βαζει τις φωνες να βαλει και μενα οσο κατεβαινα τις σκαλες.Δεν εμεινα να δω τη συνεχεια,μια φορα προσπαθησα να μην γαμησω χοντρη/γρια και η μοιρα με φτυσε καταμουτρα :'(

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
118
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να επισκεφτώ σμρ να ψεκασω την Ελλη λάτινα από φυλης 69. Δεν ξέρω όμως αν φάω τπτ Φόλα. Θέλω δυνατό τσιμπουκι με ελεύθερα πιασίματα και όχι μη το ένα μη το άλλο.. Στο σαλόνι μ βγάζει γούστα
τελικα πηγα... Η ελλη λατινα με ρωγα που κρεμας πουκαμισο απο τν καβλα μπηκε μεσα στο δωματιο με 0 προκαταρτικα αλλα ξεκινησε μια καλη πιπα βαθια και με αφισε να παιξω με το μουνι τς.. Σε καπια φαση με ειχε φτιαξει αρκετα και την καρφωσα στα 4. τιμια για το 20 αρικο χωρις να κανει παπαδρεσ μεσα

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
204
Πόντοι
1
Καλησπέρα ρε παιδιά, θέλω να μοιραστώ ένα προβληματισμό μου σαν χρόνια πορνοεξαρτημένος...

Τι κακό χάλι επικρατεί τελευταία στα αγαπημένα μας σπιτάκια?
Έχει γεμίσει κάθε σπίτι και βάρδια με φωλοκολομβιανες... Στο δε Μεταξουργείο που πήγαινα οπωσδήποτε 2 φορές την εβδομάδα έχω καταντήσει και πάω κυριολεκτικά μια φορά τον μήνα και αν...

Ανέκαθεν ήταν σαβουραριο, αλλά πάντα υπήρχε και κάτι της αξιογαμητο πραγματικά.. να λες έκλεψα από παγκαρι τέτοιο γαμησι στα 10€... Τώρα πια.. έφυγε το "δικό μου" σκινι ναταλακι..

Έχω κάνει γύρα παντού, σαπιλα και ξεπετα μόνο.. χώρια την νέα μάστιγα 15-20€ 6 στους 10 οίκους...

Που σκατα θα βγει συνολικά όλο αυτό? Θέλω εγκεφαλικά να κατέβω τώρα αλλά σκέφτομαι τσάμπα θα ιδρωσω ρε γαμωτο...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.566
Πόντοι
481
Καλησπέρα ρε παιδιά, θέλω να μοιραστώ ένα προβληματισμό μου σαν χρόνια πορνοεξαρτημένος...

Τι κακό χάλι επικρατεί τελευταία στα αγαπημένα μας σπιτάκια?
Έχει γεμίσει κάθε σπίτι και βάρδια με φωλοκολομβιανες... Στο δε Μεταξουργείο που πήγαινα οπωσδήποτε 2 φορές την εβδομάδα έχω καταντήσει και πάω κυριολεκτικά μια φορά τον μήνα και αν...

Ανέκαθεν ήταν σαβουραριο, αλλά πάντα υπήρχε και κάτι της αξιογαμητο πραγματικά.. να λες έκλεψα από παγκαρι τέτοιο γαμησι στα 10€... Τώρα πια.. έφυγε το "δικό μου" σκινι ναταλακι..

Έχω κάνει γύρα παντού, σαπιλα και ξεπετα μόνο.. χώρια την νέα μάστιγα 15-20€ 6 στους 10 οίκους...

Που σκατα θα βγει συνολικά όλο αυτό? Θέλω εγκεφαλικά να κατέβω τώρα αλλά σκέφτομαι τσάμπα θα ιδρωσω ρε γαμωτο...
Αν πας Μεταξουργείο μην φοβάσαι.απο την χθεσινή βροχή πλύθηκε ο δρόμος και δεν έχεις θέμα.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.576
Πόντοι
34.948
Συναγερμος για βυζολαγνους!!

@Katourokavlas ακους???

Τωρα μολις βγηκα απο Ι20Α ισογειο τσατσα Δαναη....περασα με την καινουργια Κολομβιανη Βαλεντινα....

Απο τα μεγαλυτερα φυσικα βυζια που εχω δει ποτε....πανω απο 4 νουμερο σιγουρα!! Και δεν ειναι κανα θωρηκτο....ζυμαρακι με καμπυλες....και πολυ ευδιαθετη...οποιος θελει ας παει να δει...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολο

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916

@Katourokavlas ακους???

Τωρα μολις βγηκα απο Ι20Α ισογειο τσατσα Δαναη....περασα με την καινουργια Κολομβιανη Βαλεντινα....

Απο τα μεγαλυτερα φυσικα βυζια που εχω δει ποτε....πανω απο 4 νουμερο σιγουρα!! Και δεν ειναι κανα θωρηκτο....ζυμαρακι με καμπυλες....και πολυ ευδιαθετη...οποιος θελει ας παει να δει...

Οταν λες ζυμαρακι?Ποσων κιλων?

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.576
Πόντοι
34.948

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
550
Πόντοι
81
Παίδες, η κα Αλίκη δουλεύει ακόμη 2 βάρδια στο Διδύμου 16Α και είναι μόνη χωρίς τσα2;
Ιδανικά θα ήθελα μια Ρωσσίδα gilf που να δουλεύει μόνη της, χωρίς τσα2 και κόσμο να περιμένει...
Όταν παίρνει πελάτη να κλειδώνει την είσοδο...

Τελευταία τροποποίηση:

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
203
Πόντοι
0
Παίδες, η κα Αλίκη δουλεύει ακόμη 2 βάρδια στο Διδύμου 16Α και είναι μόνη χωρίς τσα2;
Ιδανικά θα ήθελα μια Ρωσσίδα gilf που να δουλεύει μόνη της, χωρίς τσα2 και κόσμο να περιμένει...
Όταν παίρνει πελάτη να κλειδώνει την είσοδο...
Το διδύμου 16 έχει κλείσει εκεί τώρα μένουν γύφτοι τώρα για gilf χωρίς τσατσα δύσκολο

kostas019

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Κριτικές
3
Like
225
Πόντοι
280
Χθες το πρωί πέρασα από ΜΑ 21. Είχε μια λατίνα μέτριο ανάστημα μελαχρινή, μεγάλο βυζί μέτριος κωλος φάτσα λίγο πρησμένα χείλη. Όνομα δε θυμάμαι. Η χειρότερη φόλα που έχω φάει σε μπουρδελο. Ούτε λέξη και πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ, έβαζε κόφτες με τα χέρια και τη λεκάνη και δε με αφηνε να αλλάξουμε στάση γιατί και καλά "too big". Βγαίνω και ενώ όντως είχα πρόθεση να τη διώξω, χωρίς να προλάβω να της πω η να της δείξω τίποτα σηκώθηκε και έφυγε. Βγαίνοντας μου λέει ο τσατσος ευχαριστώ. Του απάντησα ούτε στον εχθρό μου τέτοια αντιμετώπιση. Ευτυχώς βρήκα στο Ι43 (αν θυμάμαι καλά είναι αυτό με τη γιαγιά Ελένη) Ιωάννα Λειβαδιωτισσα και με εξυπηρέτησε με τις φιλόξενες τρύπες της. Στο δωμάτιο πρότεινε και άνευ.:think:

Τελευταία τροποποίηση:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.219
Πόντοι
496
Μετάξι μεσημέρι 14:00 - 15:00 πριν λίγες μέρες, πέρασμα με Σαμανθα στο Ι20, λίγο περίεργη μέσα έψαχνε τα πράματα μου (για κάμερα φαντάζομαι) έψαχνε τ'αρχίδια μου (αν είμαι καθαρός λογικά) έκανε πίπα αρκετά καλή νευρίασε κιόλας όταν την έκοψα για σεξ. Μέτρια συνέδρια θα έλεγα αλλά είμαι περίεργος να ξαναπάω κάποια στιγμή.

Μετα ΜΑ21 με Βικτωρία πολύ καλή περίπτωση γλυκιά και όμορφη γυναίκα δεν είπε όχι σε κάτι και δεν αντέδρασε στο κάλεσμα του τσάτσου κάποια στιγμή θα ξαναπροτιμηθεί σίγουρα. Μαζί της νομίζω η Τιφανη.

Και στο περδικκα 1 ισόγειο με τις Λατινες ήταν η Λουσια ένα κοντοπούτανο την οποία έχω ξαναπάρει, δε πέρασα μαζί της αυτή τη φορά, για την επόμενη.

Από τις άλλες δε θυμάμαι κάποια αξιόλογη σε θέμα εμφάνισης.

Υ.Γ. Μέχρι τι ώρα δουλεύει η Βικτωρία;
Βικτωρία την έχω πάρει πολύ καλή περίπτωση, πανέμορφη αν και φτιαχτεί για κολομβιανα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.219
Πόντοι
496

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.219
Πόντοι
496
Τωρα live απο Μεταξουργειο γραφω απο το κινητο....μολις δοκιμαστηκε ενα καινουργιο νεαρο μελαχρινο καυλακι απο Κολομβια...η Χουανιτα στο Κ30 οροφος..φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια...νορμαλ ωραιο σωματακι, μετριο βυζακι πεταχτο, ημι-σκουρα επιδερμιδα καπου στπ 1.65-68 υψος...σιδερακια στα δοντια..ωραιο προσωπο, ωραια ματια και πολυ καυλιαρα...νομιζω εχυσε κιολας...το κυριοτερο ομως ηταν ολη την ωρα χαμογελαστη τοσο στο σαλονι οσο και στο δωματιο...10 ευρω ευκαιρια....για μενα παντα...@145 μιας και βολταρεις τετοιες ωρες περνα να δεις....και οποιος αλλος μπορει εννοηται...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Η ενημέρωση είναι το καλύτερο πράγμα ευγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπράβο σου είσαι ο μόνος που όταν βρεθεί κάτι καινούργιο το λες.οχι σαν κάποιος που το κρατάνε μυστικό. Πετάνε την σποντα και μετά τίποτα.
Καλά μερικοι βρίσκουν καινούργια κοπέλα και δεν το λένε για να μην πάμε λες και έχουν δεσμο

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.397
Πόντοι
3.665

@Katourokavlas ακους???

Εισαι λεβέντης!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αντε να ειναι το πολυ 75-80 κιλα...πηγαινε να τσεκαρεις αμα θες,,, εχει και πεταχτη λατινοκωλαρα (μαλλον σιλικονατη)
Αρα μιλαμε για νταρντανα, 3η βαρδια να υποθεσω?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom