n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 344.257
- Πόντοι
- 164.590
Αννίτα?ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...
Αννίτα?ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...
Ναι αυτη πρεπει να ήτανΑννίτα?
Μπράβο σου είσαι ο μόνος που όταν βρεθεί κάτι καινούργιο το λες.οχι σαν κάποιος που το κρατάνε μυστικό. Πετάνε την σποντα και μετά τίποτα.Τωρα live απο Μεταξουργειο γραφω απο το κινητο....μολις δοκιμαστηκε ενα καινουργιο νεαρο μελαχρινο καυλακι απο Κολομβια...η Χουανιτα στο Κ30 οροφος..φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια...νορμαλ ωραιο σωματακι, μετριο βυζακι πεταχτο, ημι-σκουρα επιδερμιδα καπου στπ 1.65-68 υψος...σιδερακια στα δοντια..ωραιο προσωπο, ωραια ματια και πολυ καυλιαρα...νομιζω εχυσε κιολας...το κυριοτερο ομως ηταν ολη την ωρα χαμογελαστη τοσο στο σαλονι οσο και στο δωματιο...10 ευρω ευκαιρια....για μενα παντα...@145 μιας και βολταρεις τετοιες ωρες περνα να δεις....και οποιος αλλος μπορει εννοηται...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Aν αξιζε θα πηγαιναμε ειτε εμεις ειτε αλλοι μα αυτο που εγινε τωρα μας εκανε να κλεισουμε τη πορτα!Ποιος λογικός ρε φίλε θα πάει να την γαμησει στο άθλιο μεταξι με 5€ λιγότερα; Μόνο κανένας κολλημενοσ πελάτης που μπορεί να έχει την ανάλογη περιποίηση
Ναι προγραμματισμενο απο μενα
ΜπλοκΉταν φρέσκα τα αυγά ή τυποποιημένα; Ήταν από αλανιάρα κότα ή ορνιθοτροφείου; Γίνε πιο συγκεκριμένος.
ΥΓ: Για το Θεό, σταμάτα να κακοποιείς την ελληνική γλώσσα. Γράψε με την βοήθεια κάποιας εφαρμογής, εάν δεν μπορείς και βάζε τόνους. Μας έχουν βγει τα μάτια, προσπαθώντας να διαβάσουμε τα μηνύματά σου.
![]()
Αν ειναι αυτο το προβλημα κ οχι αυτο που λεω μεινε στο πως το λεω πως γραφω κ οχι στην ουσια κ στην προστασιαΑυτο πως ακριβως το κατάφερες?![]()
Εφοδος η προβλημα κοροτσιουΞέρεις κανείς γιατί ήταν κλειστό το Φιλιππίδου 11 όροφος όλο το απόγευμα χτες ?
Ειναι αρκετες μερες που βαζουν φωτο,αντε να το κανουν ολαΜετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων
Αδυνατη?Κανονικη?Πρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.
Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.
Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Τον περνει βαθιά μέσα της χωρίς αρνήσεις σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες..
Όποιος ξέρει, ξέρει ...
Αδυνατη η κανονικη?Παντα τριτη βαρδια ειπε?Θα περασωΤωρα live απο Μεταξουργειο γραφω απο το κινητο....μολις δοκιμαστηκε ενα καινουργιο νεαρο μελαχρινο καυλακι απο Κολομβια...η Χουανιτα στο Κ30 οροφος..φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια...νορμαλ ωραιο σωματακι, μετριο βυζακι πεταχτο, ημι-σκουρα επιδερμιδα καπου στπ 1.65-68 υψος...σιδερακια στα δοντια..ωραιο προσωπο, ωραια ματια και πολυ καυλιαρα...νομιζω εχυσε κιολας...το κυριοτερο ομως ηταν ολη την ωρα χαμογελαστη τοσο στο σαλονι οσο και στο δωματιο...10 ευρω ευκαιρια....για μενα παντα...@145 μιας και βολταρεις τετοιες ωρες περνα να δεις....και οποιος αλλος μπορει εννοηται...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Καλημέρα, εάν είναι η Αννίτα στο Φυλής 67 όπως έγραψε και ο Σμύρνης εμένα μου έριξε φόλα στα ξεκινήματα της πριν κάνα 2μηνο, τώρα εάν έφτιαξε δεν ξέρω δεν έχει γράψει κάποιος άλλος για αυτήνΜέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1![]()
Στα Άγκυρας 12 και 9 υπάρχουν 2 Βικτώριες (μελαχρινή και ξανθιά που έχει χαθεί) και μια Βίκα που είναι η Βικτώρια της Διδυμου 27, χοντρή πλέον, με το τατουάζ στο μπούτι. Άρα δύσκολη η ταυτοποίηση σχετικά.Αυτή πρέπει να είναι. Δεν σταυρωνει πελάτη κσι ξαναγύρισε, αλλά την έχουν μάθει πια.
Μελαχρινή ήταν και σίγουρα όχι χοντρή....αρα άλλη Βικτώρια αυτή;Στα Άγκυρας 12 και 9 υπάρχουν 2 Βικτώριες (μελαχρινή και ξανθιά που έχει χαθεί) και μια Βίκα που είναι η Βικτώρια της Διδυμου 27, χοντρή πλέον, με το τατουάζ στο μπούτι. Άρα δύσκολη η ταυτοποίηση σχετικά.
Αυτή βάζει τζελ και στο φαγητό της , ψαρομουνα είναι , 1 φορά και πολύ ήταν, κρίμαΚαλημέρα, εάν είναι η Αννίτα στο Φυλής 67 όπως έγραψε και ο Σμύρνης εμένα μου έριξε φόλα στα ξεκινήματα της πριν κάνα 2μηνο, τώρα εάν έφτιαξε δεν ξέρω δεν έχει γράψει κάποιος άλλος για αυτήν
Εμένα μου φάνηκε και λίγο μαστουρωμένη. Ή μήπως έχει κάποιο άλλο θέμα;Αυτή βάζει τζελ και στο φαγητό της , ψαρομουνα είναι , 1 φορά και πολύ ήταν, κρίμα
Τι έλεγε η Ειρήνη..;;; Παραμένει παλτό…;;;Και Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν η Σόνια.
Αξιογαμεύτηκε η ειρήνη στο 86. Τίμιο κουλούρι.
Καλή τύχη, λοιπόν...Σκέφτομαι να επισκεφτώ σμρ να ψεκασω την Ελλη λάτινα από φυλης 69. Δεν ξέρω όμως αν φάω τπτ Φόλα. Θέλω δυνατό τσιμπουκι με ελεύθερα πιασίματα και όχι μη το ένα μη το άλλο.. Στο σαλόνι μ βγάζει γούστα