Ναι σε φτινιαρικο στριπ με πελατες χαζοπαιδα σιγουραΆνετα στέκεται σε στριπ, και σε πολλά μάλιστα. Αν πάει στο υπόγειο θα θέλει ένα πριβέ για πάρτυ της με τα τηγανοκέφαλα 25<πιτσιρίκια να κάνουν ουρά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πες τους ειμαι απο τη Γη του πυροςΚαταδρομική σήμερα μετα τα μεσάνυχτα,στόχος ήταν η Μιλφ Χριστίνα απο Μαραθώνος που είχα πετύχει πριν κάτι εβδομάδες...αλλα απουσίαζε...σκέφτηκα να περασω με τη Γιάννα για 2η φορά αλλά συνέχισα τη τσάρκα προς Ιωαννίνων....στη συνέχεια κατεύθυνθηκα προς Βικτώρια μπας και βρω τη μιλφ Μιχαέλα που πέτυχα τις προάλλες...παπάρια μέντολες...τελικά κατέληξα με τη λατίνα Βίκυ στο Φυλής 69β ,μέτρια γενικά αλλα για δεδομένα λατίνας δε μπορείς να έχεις και παραπάνω απαιτήσεις...γενικά λίγος κόσμος τα γύρισα γρήγορα...με ρώτησαν 4-5 διαφορετικές τσα2 απο που είμαι πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτόμάλλον μάυρισα αρκετά...
Τι αυγά ήταν?Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.
Είχε λαϊκή εκεί κοντά?
Δώσε μας κάποιο στοιχείο μπας και βρούμε τους δράστες.
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 21.966
- Πόντοι
- 10.026
Ήταν φρέσκα τα αυγά ή τυποποιημένα; Ήταν από αλανιάρα κότα ή ορνιθοτροφείου; Γίνε πιο συγκεκριμένος.Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy.
ΥΓ: Για το Θεό, σταμάτα να κακοποιείς την ελληνική γλώσσα. Γράψε με την βοήθεια κάποιας εφαρμογής, εάν δεν μπορείς και βάζε τόνους. Μας έχουν βγει τα μάτια, προσπαθώντας να διαβάσουμε τα μηνύματά σου.
Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 11.488
- Πόντοι
- 6.246
Τα γνωστά που δεν καθόμαστε ούτε καν να φτάσουμε ως εκεί.." Φυλής 105Α:Σάρα και άλλη μια λατίνα...
Φυλής 109Β: Αλιόνα & Αλίνα"
Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει σε αυτά τα μαγαζιά τα απόμερα;
Υπάρχουν περιπτώσεις αξιόλογες ή σταθερά τραγικές καταστάσεις ;

Morty love Jessica
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.478
- Πόντοι
- 7.621
Ποιος λογικός ρε φίλε θα πάει να την γαμησει στο άθλιο μεταξι με 5€ λιγότερα; Μόνο κανένας κολλημενοσ πελάτης που μπορεί να έχει την ανάλογη περιποίησηΚ πιατσα μη πω,αλλα,εκει θα βγαλει περισσοτερα σε σχεση με τωρα.Ηταν που ηταν αποκρουστικη,αλλαξε σχεδον αμεσως η τιμη κ δε παμε ακομα κ οσοι την "θυμηθηκαμε"
Nyxtovios7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 1.011
- Πόντοι
- 206
Ξέρεις κανείς γιατί ήταν κλειστό το Φιλιππίδου 11 όροφος όλο το απόγευμα χτες ?
Αυτο πως ακριβως το κατάφερες?Στα αυγα ειχα αμαξι.
Λυπάμαι αλλά γάλα της Ειρήνης δεν περισσεύει για λαϊκή κατανάλωση!Δυστυχώς τύπε έχει πολύ λίγο γάλα εκτός αν το κρατήσει για σένα και αφήσει νηστικό το μπεμπέ
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.015
- Πόντοι
- 6.727
Ξέρει κανείς αν η Βικτώρια είναι αυτή την περίοδο στο Διδυμου 27;
Katourokavlas
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.391
- Πόντοι
- 3.665
Μετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων
Τελευταία τροποποίηση:
Nyxtovios7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 1.011
- Πόντοι
- 206
Πέρασε κανένας απ τα δυο Φιλιππίδου να μας πει ποιες δουλεύουν???
Μετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Ξέχασες τους ΛΟΑΤΚΙ που κάνουν πάρτυ φορώντας ροζ εσώρουχα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 626
- Like
- 101.387
- Πόντοι
- 125.067
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.
Eγω στα πεταξα τα αυγα, ειχες παρκαρει σε θεση αναπηρου παρανομα, την αλλη φορα θα χεσω πανω στο παρμπριζ

paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.602
- Πόντοι
- 10.656
γιατι ρε, σωστα ητανειχες παρκαρει σε θεση αναπηρου παρανομα

hustler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.499
- Πόντοι
- 1.056
Πρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.
Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.
Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Τον περνει βαθιά μέσα της χωρίς αρνήσεις σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες..
Όποιος ξέρει, ξέρει ...
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.
Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.
Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Όποιος ξέρει, ξέρει ...
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 7.621
Μέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1
Τελευταία τροποποίηση:
mitsosaliferis5
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 66
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 7.621
Αντε ...τελευταία φοράΠρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Όποιος ξέρει, ξέρει ...
Που την θυμάμαι πρέπει να ήταν καλοκαίρι- Σεπτέμβριος του 2022 ,ήταν καλη στο δωμάτιο θα χρειαστεί μια επαναληπτική μετα απο τόσο καιρο....
Τελευταία τροποποίηση:
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.534
- Πόντοι
- 78.608
Συμφωνώγιατι ρε, σωστα ηταν![]()
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.534
- Πόντοι
- 78.608
Αυτή πρέπει να είναι. Δεν σταυρωνει πελάτη κσι ξαναγύρισε, αλλά την έχουν μάθει πια.Μέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις