Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 913 άτομα (16 μέλη και 897 επισκέπτες)

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
7.041
Πόντοι
7.636
Άνετα στέκεται σε στριπ, και σε πολλά μάλιστα. Αν πάει στο υπόγειο θα θέλει ένα πριβέ για πάρτυ της με τα τηγανοκέφαλα 25<πιτσιρίκια να κάνουν ουρά.
Ναι σε φτινιαρικο στριπ με πελατες χαζοπαιδα σιγουρα

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
7.041
Πόντοι
7.636
Καταδρομική σήμερα μετα τα μεσάνυχτα,στόχος ήταν η Μιλφ Χριστίνα απο Μαραθώνος που είχα πετύχει πριν κάτι εβδομάδες...αλλα απουσίαζε...σκέφτηκα να περασω με τη Γιάννα για 2η φορά αλλά συνέχισα τη τσάρκα προς Ιωαννίνων....στη συνέχεια κατεύθυνθηκα προς Βικτώρια μπας και βρω τη μιλφ Μιχαέλα που πέτυχα τις προάλλες...παπάρια μέντολες...τελικά κατέληξα με τη λατίνα Βίκυ στο Φυλής 69β ,μέτρια γενικά αλλα για δεδομένα λατίνας δε μπορείς να έχεις και παραπάνω απαιτήσεις...γενικά λίγος κόσμος τα γύρισα γρήγορα...με ρώτησαν 4-5 διαφορετικές τσα2 απο που είμαι πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτό:jerking:μάλλον μάυρισα αρκετά...
Πες τους ειμαι απο τη Γη του πυρος

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.956
Πόντοι
736
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.
Τι αυγά ήταν?
Είχε λαϊκή εκεί κοντά?
Δώσε μας κάποιο στοιχείο μπας και βρούμε τους δράστες.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.966
Πόντοι
10.026
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy.
Ήταν φρέσκα τα αυγά ή τυποποιημένα; Ήταν από αλανιάρα κότα ή ορνιθοτροφείου; Γίνε πιο συγκεκριμένος.

ΥΓ: Για το Θεό, σταμάτα να κακοποιείς την ελληνική γλώσσα. Γράψε με την βοήθεια κάποιας εφαρμογής, εάν δεν μπορείς και βάζε τόνους. Μας έχουν βγει τα μάτια, προσπαθώντας να διαβάσουμε τα μηνύματά σου.

7oi6gd.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.488
Πόντοι
6.246
" Φυλής 105Α:Σάρα και άλλη μια λατίνα...
Φυλής 109Β: Αλιόνα & Αλίνα"

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει σε αυτά τα μαγαζιά τα απόμερα;

Υπάρχουν περιπτώσεις αξιόλογες ή σταθερά τραγικές καταστάσεις ;
Τα γνωστά που δεν καθόμαστε ούτε καν να φτάσουμε ως εκεί.. :badair::tomato::2funny::2funny:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.478
Πόντοι
7.621
Κ πιατσα μη πω,αλλα,εκει θα βγαλει περισσοτερα σε σχεση με τωρα.Ηταν που ηταν αποκρουστικη,αλλαξε σχεδον αμεσως η τιμη κ δε παμε ακομα κ οσοι την "θυμηθηκαμε"
Ποιος λογικός ρε φίλε θα πάει να την γαμησει στο άθλιο μεταξι με 5€ λιγότερα; Μόνο κανένας κολλημενοσ πελάτης που μπορεί να έχει την ανάλογη περιποίηση

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.405
Πόντοι
446
Δυστυχώς τύπε έχει πολύ λίγο γάλα εκτός αν το κρατήσει για σένα και αφήσει νηστικό το μπεμπέ
Λυπάμαι αλλά γάλα της Ειρήνης δεν περισσεύει για λαϊκή κατανάλωση!

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.391
Πόντοι
3.665
Μετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxtovios7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
1.011
Πόντοι
206
Πέρασε κανένας απ τα δυο Φιλιππίδου να μας πει ποιες δουλεύουν???

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.405
Πόντοι
446
Μετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων

Ξέχασες τους ΛΟΑΤΚΙ που κάνουν πάρτυ φορώντας ροζ εσώρουχα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
626
Like
101.387
Πόντοι
125.067
Μου πεταξαν αυγα στο αμαξι στην ομονοια λιγο πιο κατω απ το easy,καθαριζα χαραματα,ευτυχως καμια γρατσουνια.Οσο γαμουσα μια απ τις καλυτερες.Μετα σκεφτηκα ψυχραιμα,αυτη με συναντησε αφου τσακωθηκε κ ο μαλακας της λογικα μου πεταξε τα αυγα.Πσρπατανε πιο γρηγορα απ τη σκια τους κ αμα θυμουνται μπινγκο,αναγνωρισε το αμαξι.Κ τυχαια να το βρηκε εγω ταλαιπωρηθηκα.Περασαν στο βαθος αστυνομοι μα δεν ηρθαν σε μενα.Πεταξα τα παντα κατω,εκανα χαλια τον δρομο.Αλλη φορα στεκομουν απλακ περασε αμαξι κ πεταξαν μπουκαλια πανω μας σε δυο πλευρες.Νομιζα οτι το πευαξε ο απεναντι κ τελιξα ηταν απο το αμαξι που περασε.Μου παν τα κοριτσια οτι γινοταν αυτο εκει.Πεζος εγω.Πεζος κ ο αλλος.Χυμα τα κοριτσια.Στα αυγα ειχα αμαξι.Πρεπει να πας κοντα σε οτο εχει καμερα.Αλλιως κοιτας για σημεια που δειχνουν ασφαλη,βρηκα εγω προσφατα.Πολλες φορες περναω κ δε κοιταω,μονο αν ερθει η ωρα τα μελεταω.Αυτο ειναι το γρηγορο λαθος επειδη θελω να ξεμπερδευω.Με το καιρο εμαθα τα μερη κ τους χωρους τους.

Eγω στα πεταξα τα αυγα, ειχες παρκαρει σε θεση αναπηρου παρανομα, την αλλη φορα θα χεσω πανω στο παρμπριζ :shit::shit::shit:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.499
Πόντοι
1.056
Πρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.

Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.

Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Τον περνει βαθιά μέσα της χωρίς αρνήσεις σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες..

Όποιος ξέρει, ξέρει ...

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.777
Πόντοι
7.621
Μέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1 :lipsrsealed:

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.777
Πόντοι
7.621
Πρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.

Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.

Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Τον περνει βαθιά μέσα της χωρίς αρνήσεις σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες..

Όποιος ξέρει, ξέρει ...
Αντε ...τελευταία φορά
Που την θυμάμαι πρέπει να ήταν καλοκαίρι- Σεπτέμβριος του 2022 ,ήταν καλη στο δωμάτιο θα χρειαστεί μια επαναληπτική μετα απο τόσο καιρο....

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.534
Πόντοι
78.608
Μέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1 :lipsrsealed:
Αυτή πρέπει να είναι. Δεν σταυρωνει πελάτη κσι ξαναγύρισε, αλλά την έχουν μάθει πια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom