Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1617 άτομα (36 μέλη και 1581 επισκέπτες)

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.578
Πόντοι
34.948
Τωρα live απο Μεταξουργειο γραφω απο το κινητο....μολις δοκιμαστηκε ενα καινουργιο νεαρο μελαχρινο καυλακι απο Κολομβια...η Χουανιτα στο Κ30 οροφος..φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια...νορμαλ ωραιο σωματακι, μετριο βυζακι πεταχτο, ημι-σκουρα επιδερμιδα καπου στπ 1.65-68 υψος...σιδερακια στα δοντια..ωραιο προσωπο, ωραια ματια και πολυ καυλιαρα...νομιζω εχυσε κιολας...το κυριοτερο ομως ηταν ολη την ωρα χαμογελαστη τοσο στο σαλονι οσο και στο δωματιο...10 ευρω ευκαιρια....για μενα παντα...@145 μιας και βολταρεις τετοιες ωρες περνα να δεις....και οποιος αλλος μπορει εννοηται...

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.566
Πόντοι
481
Τωρα live απο Μεταξουργειο γραφω απο το κινητο....μολις δοκιμαστηκε ενα καινουργιο νεαρο μελαχρινο καυλακι απο Κολομβια...η Χουανιτα στο Κ30 οροφος..φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια...νορμαλ ωραιο σωματακι, μετριο βυζακι πεταχτο, ημι-σκουρα επιδερμιδα καπου στπ 1.65-68 υψος...σιδερακια στα δοντια..ωραιο προσωπο, ωραια ματια και πολυ καυλιαρα...νομιζω εχυσε κιολας...το κυριοτερο ομως ηταν ολη την ωρα χαμογελαστη τοσο στο σαλονι οσο και στο δωματιο...10 ευρω ευκαιρια....για μενα παντα...@145 μιας και βολταρεις τετοιες ωρες περνα να δεις....και οποιος αλλος μπορει εννοηται...

Μπράβο σου είσαι ο μόνος που όταν βρεθεί κάτι καινούργιο το λες.οχι σαν κάποιος που το κρατάνε μυστικό. Πετάνε την σποντα και μετά τίποτα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916
Ποιος λογικός ρε φίλε θα πάει να την γαμησει στο άθλιο μεταξι με 5€ λιγότερα; Μόνο κανένας κολλημενοσ πελάτης που μπορεί να έχει την ανάλογη περιποίηση
Aν αξιζε θα πηγαιναμε ειτε εμεις ειτε αλλοι μα αυτο που εγινε τωρα μας εκανε να κλεισουμε τη πορτα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι προγραμματισμενο απο μενα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916
Ήταν φρέσκα τα αυγά ή τυποποιημένα; Ήταν από αλανιάρα κότα ή ορνιθοτροφείου; Γίνε πιο συγκεκριμένος.

ΥΓ: Για το Θεό, σταμάτα να κακοποιείς την ελληνική γλώσσα. Γράψε με την βοήθεια κάποιας εφαρμογής, εάν δεν μπορείς και βάζε τόνους. Μας έχουν βγει τα μάτια, προσπαθώντας να διαβάσουμε τα μηνύματά σου.

7oi6gd.jpg
Μπλοκ

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916
Αυτο πως ακριβως το κατάφερες? :think:
Αν ειναι αυτο το προβλημα κ οχι αυτο που λεω μεινε στο πως το λεω πως γραφω κ οχι στην ουσια κ στην προστασια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρεις κανείς γιατί ήταν κλειστό το Φιλιππίδου 11 όροφος όλο το απόγευμα χτες ?
Εφοδος η προβλημα κοροτσιου

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916
Μετα το Φωκ27 και το Φυλ109 εκανε "εισγορή" και το Φυλ 86 με φωτο κοριτσιων διπλα στο Σοβιετ..
Εμεις εδω ακομα περιμενουμε να υπογραφει το πρωτοκολο απο τους οικολογους και το κεντρο θαλασσιων ερευνων
Ειναι αρκετες μερες που βαζουν φωτο,αντε να το κανουν ολα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916
Πρωϊνή βάρδια σήμερα στο Λιοσίων 73β επιστροφή της Μολδαβης Ναταλί .
Μελαχρινή με γυαλιά , γαλάζια μάτια,δυαροτριαρι στήθος αρκετά σφιχτή με τατού πάνω από την κωλαρα της.

Δούλευε στον ίδιο οίκο πρι 4ετίας με πέρασμα πρίν 1-2 χρόνια και απο Φωκαίας 17 υπόγειο νομίζω, ας με διορθώσουν οι γνώστες.

Παραμένει μάχιμη με αξιόλογο , καλό γυμνό τσιμπούκι . Με έφτιαξε αρκετά κ άρχισα τα κωλοχαστουκα κ μπατσοκώλια όπου έδειξε να γουστάρει...
Τον περνει βαθιά μέσα της χωρίς αρνήσεις σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες..

Όποιος ξέρει, ξέρει ...
Αδυνατη?Κανονικη?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.654
Πόντοι
2.916

Αδυνατη η κανονικη?Παντα τριτη βαρδια ειπε?Θα περασω

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.144
Πόντοι
2.831
Μέρες σαν τη σημερινή λόγω βροχής με φτίαχνουν για ρδέλα....κατεβαίνω βικτώρια στα μέσα 2ης βάρδιας και ξεκινάω με το Φυλής 67 και βγήκε μια ψιλή μαυρομάλλα όμορφη λογικά Ρουμάνα αλλά δε άκουσα καλα πως λεγόταν ...βγαίνω και θυμάμαι οτι υπάρχει και η Ντάρια πιυ είχα πάρει πριν 2 μηνες και λεω στον εαυτό μου ρε μητσάρα μια χαρά εμφανιακά ήταν αυτές που γάμησες αυτές τις μέρες...δε πας εκει για σωστή περιποιήση?...κατευθύνθηκα λοιπον στο Αγκύρας 9ακαι πετυχάινω τη Ντάρια με θυμήθηκε....άψογη περιποιήση για μια ακόμη φορά,και μάλιστα ακόμη καλύτερη απο τη πρώτη φορά...να ναι καλα...
Στο μετάξυ μπήκα στο απέναντι στο 12α και βγήκαν οι Λία με τη Βικτώρια,ψηλή ωραια μιλφ με πιασίματα....Ξέρει κανεις αν ειναι αυτη απο Διδυμου 27 @Milfomaniac για διαφώτισε με;δε θυμάμαι καλα το προσωπό της αλλά θυμάμαι οτι ειχε παραπάνω κιλά για αυτο και δε τη συσχέτισα εκτός αν τα έχασε....
Τέλος κατηφόρισα για να επιστρέψω και πέτυχα ενα μερακλή να βγαίνει απο το Αγκύρας 1 :lipsrsealed:
Καλημέρα, εάν είναι η Αννίτα στο Φυλής 67 όπως έγραψε και ο Σμύρνης εμένα μου έριξε φόλα στα ξεκινήματα της πριν κάνα 2μηνο, τώρα εάν έφτιαξε δεν ξέρω δεν έχει γράψει κάποιος άλλος για αυτήν

Rome339

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
39
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς πού μετακόμισε η Άλεξα από τον Μαραθώνιο 59 ή ακόμα εργάζεται στο ίδιο μέρος; Πήγα εκεί αλλά πάντα βρίσκω διαφορετική κοπέλα;

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.050
Πόντοι
8.495
Αυτή πρέπει να είναι. Δεν σταυρωνει πελάτη κσι ξαναγύρισε, αλλά την έχουν μάθει πια.
Στα Άγκυρας 12 και 9 υπάρχουν 2 Βικτώριες (μελαχρινή και ξανθιά που έχει χαθεί) και μια Βίκα που είναι η Βικτώρια της Διδυμου 27, χοντρή πλέον, με το τατουάζ στο μπούτι. Άρα δύσκολη η ταυτοποίηση σχετικά.

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
66
Like
6.796
Πόντοι
7.621
Στα Άγκυρας 12 και 9 υπάρχουν 2 Βικτώριες (μελαχρινή και ξανθιά που έχει χαθεί) και μια Βίκα που είναι η Βικτώρια της Διδυμου 27, χοντρή πλέον, με το τατουάζ στο μπούτι. Άρα δύσκολη η ταυτοποίηση σχετικά.
Μελαχρινή ήταν και σίγουρα όχι χοντρή....αρα άλλη Βικτώρια αυτή;

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
648
Πόντοι
81
Καλημέρα, εάν είναι η Αννίτα στο Φυλής 67 όπως έγραψε και ο Σμύρνης εμένα μου έριξε φόλα στα ξεκινήματα της πριν κάνα 2μηνο, τώρα εάν έφτιαξε δεν ξέρω δεν έχει γράψει κάποιος άλλος για αυτήν
Αυτή βάζει τζελ και στο φαγητό της , ψαρομουνα είναι , 1 φορά και πολύ ήταν, κρίμα

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.098
Πόντοι
3.236

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
118
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να επισκεφτώ σμρ να ψεκασω την Ελλη λάτινα από φυλης 69. Δεν ξέρω όμως αν φάω τπτ Φόλα. Θέλω δυνατό τσιμπουκι με ελεύθερα πιασίματα και όχι μη το ένα μη το άλλο.. Στο σαλόνι μ βγάζει γούστα

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.896
Πόντοι
721
Σκέφτομαι να επισκεφτώ σμρ να ψεκασω την Ελλη λάτινα από φυλης 69. Δεν ξέρω όμως αν φάω τπτ Φόλα. Θέλω δυνατό τσιμπουκι με ελεύθερα πιασίματα και όχι μη το ένα μη το άλλο.. Στο σαλόνι μ βγάζει γούστα
Καλή τύχη, λοιπόν...

Σε τρώει η τσέπη σ;
Γιατί δεν πας στην Κατρίν, να της πεις ότι την σκέφτεσαι;:glasses:

Πλάκα κάνω. Το χεις με τις Λατινες!!!? Στρώσε και αυτήν λίγο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom