Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    426

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
δεν ασχολούμαι με ψεκιές ομοιοπαθητικά ματζούνια (βλέπε κουλοψέκ)κτλπ
ούτε με νατοικούς ουκραναζί ,κοσοβόρους ναρκέμπορους κ λοιπά φασισταριά

πάμε παρακάτω
Μπορεί να μην έχεις άποψη για το ουκρανικό θέμα ή και να φοβάσαι να την εκφράσεις για να μην σε χαρακτηρίσουν.

Εγώ δεν φοβάμαι να πω την άποψη μου...δεν μου αρέσει κανένας φασίστας.

Πάμε παρακάτω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931
Μπορεί να μην έχεις άποψη για το ουκρανικό θέμα ή και να φοβάσαι να την εκφράσεις για να μην σε χαρακτηρίσουν.

Εγώ δεν φοβάμαι να πω την άποψη μου...δεν μου αρέσει κανένας φασίστας.

Πάμε παρακάτω.
οοόχιιιι πονηρούλη :2funny:

εσένα σου αρέσουν οι ναζί αρκεί να είναι νατοικοί και εναντίον της Ρωσίας :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
Ναι είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν ήθελε να πολεμήσει τους φασίστες τους ναζί γιαυτό μπούκαρε στην ουκρανία

όχι ότι το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο να του χτυπήσει την εξώπορτα και να του πει "μήπως έχεις ζάχαρη γιατί μας τελείωσε?" :2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
οοόχιιιι πονηρούλη :2funny:

εσένα σου αρέσουν οι ναζί αρκεί να είναι νατοικοί και εναντίον της Ρωσίας :D:
Μάλλον εσένα σου αρέσει η Ρωσία γιατί πληρεί το ψεκασμένο τρίπτυχο

Γιατί δεν πας στην Ρωσία να γράφεις ότι γράφεις εδώ για τον Κούλη

για να δεις για πότε θα βρεθείς με μαύρη κουκούλα να πηγαίνεις ταξιδάκι σε άγνωστη τοποθεσία :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931
Μάλλον εσένα σου αρέσει η Ρωσία γιατί πληρεί το ψεκασμένο τρίπτυχο

Γιατί δεν πας στην Ρωσία να γράφεις ότι γράφεις εδώ για τον Κούλη

για να δεις για πότε θα βρεθείς με μαύρη κουκούλα να πηγαίνεις ταξιδάκι σε άγνωστη τοποθεσία :confused:
αν πας στο Κόσσοβο να βρίσεις τον Πούτιν ή να εκθειάσεις τους ουκραναζί ,παίζει να σε κάνουν δήμαρχο :headbang2:

Αν πας στη Ρωσία και προσβάλλεις τους εκατοντάδες ανθρώπους που έκαψαν οι νατοικοί ουκραναζί
θα σε πακετάρουν κι αυτό είναι το σωστό Έτσι δεν είναι ? :dunno:

πάμε παρακάτω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931
Ναι είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν ήθελε να πολεμήσει τους φασίστες τους ναζί γιαυτό μπούκαρε στην ουκρανία

όχι ότι το ΝΑΤΟ ήταν έτοιμο να του χτυπήσει την εξώπορτα και να του πει "μήπως έχεις ζάχαρη γιατί μας τελείωσε?" :2funny:
με μοχλό τους ουκραναζί κ γι αυτό έκαναν το πραξικόπημα σόρυ την επανάσταση του Μειντάν

αλλά αν οι ναζί είναι του :tooth:Σκεντέρ-μπεπη ή πιόνια του νατο, είναι καλοί ναζί :2funny:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.505
Πόντοι
3.246
Ίσως πρέπει να διαβάζεις καλύτερα τι γράφει ο άλλος.

Αυτό που έγραψα είναι ότι προτιμώ 1000 φορές κάποιον που κάνει ρεμούλες για το προσωπικό του συμφέρον παρά κάποιον που κάνει εγκλήματα πολέμου για τις "ιδέες" του.

Αν με ρωτάς θα προτιμούσα να κάνω διάλογο με μια φεμιναζί ή με έναν ακίνδυνο κνίτη παρά με κάποιον που θεωρεί ότι η εθνοκάθαρση είναι η αποστολή της ζωής του.

Η φεμιναζί θα σου σπάσει τα αρχίδια...αλλά ο άλλος αν του δώσεις εξουσία θα εφαρμόσει τις άρρωστες ιδέες του.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ ηλιθίων και εγκληματιών πολέμου.
Όχι καλέ μου.

Ο κνίτης Σταλίνας αν πάρει εξουσία θα σε στείλει Γκούλαγκ ή καταναγκαστικά έργα ή θα σε εκτελέσει με συνοπτικές ως εχθρό του λαού

... εφαρμόζοντας "ιδεολογική κάθαρση"

Και σε ρωτώ.

Είναι η ιδεολογική κάθαρση παρηγοριά σε σχέση με την εθνοκάθαρση;;;;;;;;;;

Ενώ η φεμιναζί με εξουσία,θα στα κόψει κυριολεκτικά, δε θα στα σπάσει απλώς μεταφορικά.

Διάβασε στα Ηθικά/Νικομάχεια εκεί που ο Αρίστος ορίζει επακριβώς την κάθε αρετή ως μεσότητα ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενους πόλους/άκρα. Όχι μέσος όρος κι άλλα νερόβραστα, αλλά μεσότητα!!!

Θα μου πεις τώρα και τί εννοούσε ο καβλιάρης λέγοντας "μεσότητα". Έ, το λέει,βρες το και θα καταλάβεις και το φασισμό/εθνικοσοσιαλισμό και τον κομμουνισμό/εθνομηδενισμό!

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.124
Πόντοι
456

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.610
Πόντοι
3.556
Η απάντηση σημαίνει ότι το μόρφωμα νουδου μπάζει πλέον από παντού.

Φυσικά κι έχει σχέση εφόσον υπερασπίζεσαι αυτού.

Σου δείχνω δηλαδή ένα παράδειγμα του " με τί ασχολείται ο πρωθυπουργός" , επί του προκειμένου με εξαγγελίες που έχει ήδη εξαγγείλει πριν από 4 χρόνια.

Ας πούμε λοιπόν ότι τον υποστήριξα 2 φορές... και δύο φορές ψηφίζοντας κεντροδεξιά μου βγήκε να με κυβερνά κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ.

βρες μου έναν καλό λόγο να τον υποστηρίξω και τρίτη.

Ναι αυτό το κατάλαβα. Δεν κατάλαβα την απάντηση στο οτι ο υπ. εξωτερικών γενικώς δεν κάνει τίποτα απο το να στέλνει mail. Αυτά

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
αν πας στο Κόσσοβο να βρίσεις τον Πούτιν ή να εκθειάσεις τους ουκραναζί ,παίζει να σε κάνουν δήμαρχο :headbang2:

Αν πας στη Ρωσία και προσβάλλεις τους εκατοντάδες ανθρώπους που έκαψαν οι νατοικοί ουκραναζί
θα σε πακετάρουν κι αυτό είναι το σωστό Έτσι δεν είναι ? :dunno:

πάμε παρακάτω
Το σωστό είναι να υπάρχει δημοκρατία και οι άνθρωποι να ψηφίζουν όποιον γουστάρουν όχι να βγαίνει ο ίδιος με συνοπτικές διαδικασίες ούτε οι "εχθροί" του να πέφτουν από παράθυρα, να δηλητηριάζονται και να πηγαίνουν στα γκούλαγκς.

Το ότι εσύ χρησιμοποιείς συγκεκριμένες συνθήκες για να με κατηγορήσεις για πράγματα που δεν είπα δεν έχει να κάνει με εμένα....εγώ δε πρόσβαλα κανέναν....εγώ δεν είμαι τιτίκα να υπεκφεύγω και να κρύβω τις απόψεις μου πίσω από τα γεγονότα.

Αν έχεις γνώμη πες την αλλιώς μη λες τίποτα.

Πάμε παρακάτω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
Όχι καλέ μου.

Ο κνίτης Σταλίνας αν πάρει εξουσία θα σε στείλει Γκούλαγκ ή καταναγκαστικά έργα ή θα σε εκτελέσει με συνοπτικές ως εχθρό του λαού

... εφαρμόζοντας "ιδεολογική κάθαρση"

Και σε ρωτώ.

Είναι η ιδεολογική κάθαρση παρηγοριά σε σχέση με την εθνοκάθαρση;;;;;;;;;;

Ενώ η φεμιναζί με εξουσία,θα στα κόψει κυριολεκτικά, δε θα στα σπάσει απλώς μεταφορικά.

Διάβασε στα Ηθικά/Νικομάχεια εκεί που ο Αρίστος ορίζει επακριβώς την κάθε αρετή ως μεσότητα ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενους πόλους/άκρα. Όχι μέσος όρος κι άλλα νερόβραστα, αλλά μεσότητα!!!

Θα μου πεις τώρα και τί εννοούσε ο καβλιάρης λέγοντας "μεσότητα". Έ, το λέει,βρες το και θα καταλάβεις και το φασισμό/εθνικοσοσιαλισμό και τον κομμουνισμό/εθνομηδενισμό!
Ναι και όμως καλέ μου,

όταν θα δεις τους κνίτες και τις φεμιναζί να κάνουν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με δομή και δράση...και να διαπράττουν εγκλήματα πραγματικά...τότε θα συμφωνήσω μαζί σου. Μέχρι τώρα αυτό το έχουμε δει από τους νεοναζί και τους ακραίους που βαφτίζονται αριστεροί αλλά δεν είναι.

Οπότε ναι συγνώμη που δεν θεωρώ το ίδιο τον άκακο ηλίθιο κνίτη που δεν ζει 1 βδομάδα χωρίς το ipad του με τον άσβερκο καράφλα που συμμετέχει σε εγκληματικές οργανώσεις και έχει 10 δικογραφίες.

Ωραία όλα τα φιλοσοφικά για την μεσότητα και τους 2 πόλους αλλά η πραγματικότητα είναι μία

δεν χρειάζεσαι ειδική μόρφωση για να καταλάβεις ότι η "κάθαρση" σε οποιαδήποτε μορφή είναι κακή....

σου έχω εγώ μια πιο απλή προσέγγιση....οτιδήποτε δεν είναι στα όρια της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων όπως προστατεύονται από τις πολιτισμένες κοινωνίες μπορούμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια. Συμφωνείς?

Δεν υπάρχει κάτι που θα με κάνει να δω τον φασισμό/εθνικοσοσιαλισμό και τον κουμουνισμό με άλλο μάτι....δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι αυτοί που γουστάρουν τέτοια καθεστώτα δεν είναι για το ψυχιατρείο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931
Το σωστό είναι να υπάρχει δημοκρατία και οι άνθρωποι να ψηφίζουν όποιον γουστάρουν όχι να βγαίνει ο ίδιος με συνοπτικές διαδικασίες ούτε οι "εχθροί" του να πέφτουν από παράθυρα, να δηλητηριάζονται και να πηγαίνουν στα γκούλαγκς.

Το ότι εσύ χρησιμοποιείς συγκεκριμένες συνθήκες για να με κατηγορήσεις για πράγματα που δεν είπα δεν έχει να κάνει με εμένα....εγώ δε πρόσβαλα κανέναν....εγώ δεν είμαι τιτίκα να υπεκφεύγω και να κρύβω τις απόψεις μου πίσω από τα γεγονότα.

Αν έχεις γνώμη πες την αλλιώς μη λες τίποτα.

Πάμε παρακάτω.
μου αρέσει που το ρίχνεις στο κλάμα ενώ με θράσσος με απεκάλεσες ψέκα , πως τρώω το σανό της Τρέμη κ του πρετεντέρη,πως είμαι ρωσόφιλος
επειδή σου είπα πως οι ναζί του Κιέβου έκαιγαν ζωντανούς ανθρώπους ,οι Μπαντερίστες και οι κοσοβάροι -αλβανοί ναρκέμποροι είναι αντιρώσοι ναζί φασισταριά

Παλιά συνταγή του κλόουν που όταν του τελειώσει η κασέτα και δεν έχει επιχειρήματα ,
προσποιείται το θύμα :undecided::tooth:

Για να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να αποδεχθείς την πραγματικότητα δίχως ιδεοληψίες και σκαλώματα
Δεν γίνεται να έχουμε ηλιόλουστη ημέρα και να μου λες τι ωραίο είναι το φεγγάρι :uglystupid:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
μου αρέσει που το ρίχνεις στο κλάμα ενώ με θράσσος με απεκάλεσες ψέκα , πως τρώω το σανό της Τρέμη κ του πρετεντέρη,πως είμαι ρωσόφιλος
επειδή σου είπα πως οι ναζί του Κιέβου έκαιγαν ζωντανούς ανθρώπους ,οι Μπαντερίστες και οι κοσοβάροι -αλβανοί ναρκέμποροι είναι αντιρώσοι ναζί φασισταριά

Παλιά συνταγή του κλόουν που όταν του τελειώσει η κασέτα και δεν έχει επιχειρήματα ,
προσποιείται το θύμα :undecided::tooth:

Για να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να αποδεχθείς την πραγματικότητα δίχως ιδεοληψίες και σκαλώματα
Δεν γίνεται να έχουμε ηλιόλουστη ημέρα και να μου λες τι ωραίο είναι το φεγγάρι :uglystupid:
Είσαι χαζός ή δεν ξέρεις Ελληνικά?

1. Σου είπα ότι δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια...το μέγκα που τώρα σου αρέσει επειδή κάνει αντιπολίτευση πριν αλλάξει ιδιοκτησία έκανε προπαγάνδα υπερ των μνημονίων. Δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια όλα συμφέροντα εξυπηρετούν.

2. Δεν υποστηρίζω τους ουκρανοναζί...τους έχω χεσμένους....δεν έχω ανάγκη να το ρίξω σε καμία κασέτα. Εγώ είπα ξεκάθαρα ότι δε μου αρέσει ούτε ο Ζελένσκσι ούτε ο Πούτιν και είπα και τους λόγους.

Εσύ είσαι αυτός που τα πηγαίνει μέσω λαμίας και δεν παραδέχεται τα απλά και τα βασικά.

Η πραγματικότητα δεν είναι ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια τρίτη χώρα? Η πραγματικότητα δεν είναι στην Ρωσία δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία? Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα με αυτά που αναφέρεις για τους ουκρανοναζί??? Δηλαδή το 100% του λαού της ουκρανίας είναι ναζί???

Αν δεν είσαι αννούλα πες την άποψη σου αλλά μη μου τα γυρνάς γύρω γύρω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931

1. Σου είπα ότι δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια...το μέγκα που τώρα σου αρέσει επειδή κάνει αντιπολίτευση πριν αλλάξει ιδιοκτησία έκανε προπαγάνδα υπερ των μνημονίων. Δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια όλα συμφέροντα εξυπηρετούν.

2. Δεν υποστηρίζω τους ουκρανοναζί...τους έχω χεσμένους....δεν έχω ανάγκη να το ρίξω σε καμία κασέτα. Εγώ είπα ξεκάθαρα ότι δε μου αρέσει ούτε ο Ζελένσκσι ούτε ο Πούτιν και είπα και τους λόγους.

Εσύ είσαι αυτός που τα πηγαίνει μέσω λαμίας και δεν παραδέχεται τα απλά και τα βασικά.

Η πραγματικότητα δεν είναι ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια τρίτη χώρα? Η πραγματικότητα δεν είναι στην Ρωσία δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία? Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα με αυτά που αναφέρεις για τους ουκρανοναζί??? Δηλαδή το 100% του λαού της ουκρανίας είναι ναζί???

διαπιστώνω πως τώρα με το "Αννούλα" και πριν με το "τιτίκα"
κάπου εκνευρίστηκες με τον μπουστράκο του βίντεο που ανέβασα στο διάλειμμα :2funny:

"Είσαι χαζός ή δεν ξέρεις Ελληνικά?"
μην έχεις κόμπλεξ για την καταγωγή σου , μαζί με μας τους Σαμαρικούς ΈΛΛΗΝΕΣ θα νιώσεις τουλάχιστον βορειοηπειρώτης αδερφός μας,
αγαπάμε όλους τους τίμιους ανθρώπους που σέβονται την χώρα ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και φυσιολογικά ζευγάρια 2 φύλων :D:

Σαουλάκο όπως είπαμε ότι είναι για εκτέλεση αυτός που πετάει γκαζάκι ,μολότωφ , σέρνει -βαράει γριούλα για να της κόψει τον σταυρό από τον λαιμό,
μπουκάρει μαστούρης σε ξένη ιδιοκτησία,
το ίδιο για εκτέλεση είναι αυτός που επιχειρεί εθνοκάθαρση
Όταν θα πάψεις να μεταβάλλεις θέση ανάλογα τις ιδεοληψίες σου , προχωράμε σε συζήτηση

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.485
Πόντοι
10.131

«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»

Γερμανός φιλόσοφος Γκέοργκ Βίλχελμ Φρίντριχ Χέγκελ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.384
Πόντοι
9.931
«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»

Γερμανός φιλόσοφος Γκέοργκ Βίλχελμ Φρίντριχ Χέγκελ
σωστός ο ουκρανομάχος αυνανοδούρας !!:new_shocked:

ιδού η πραγματικότητα :grin:

G24kGqZXcAAMj_b.png

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
διαπιστώνω πως τώρα με το "Αννούλα" και πριν με το "τιτίκα"
κάπου εκνευρίστηκες με τον μπουστράκο του βίντεο που ανέβασα στο διάλειμμα :2funny:

"Είσαι χαζός ή δεν ξέρεις Ελληνικά?"
μην έχεις κόμπλεξ για την καταγωγή σου , μαζί με μας τους Σαμαρικούς ΈΛΛΗΝΕΣ θα νιώσεις τουλάχιστον βορειοηπειρώτης αδερφός μας,
αγαπάμε όλους τους τίμιους ανθρώπους που σέβονται την χώρα ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και φυσιολογικά ζευγάρια 2 φύλων :D:

Σαουλάκο όπως είπαμε ότι είναι για εκτέλεση αυτός που πετάει γκαζάκι ,μολότωφ , σέρνει -βαράει γριούλα για να της κόψει τον σταυρό από τον λαιμό,
μπουκάρει μαστούρης σε ξένη ιδιοκτησία,
το ίδιο για εκτέλεση είναι αυτός που επιχειρεί εθνοκάθαρση
Όταν θα πάψεις να μεταβάλλεις θέση ανάλογα τις ιδεοληψίες σου , προχωράμε σε συζήτηση
Μια ζωή ξεκινάς συζητήσεις που δεν μπορείς να τελειώσεις γιατί δεν θες να εκτεθείς τι πιστεύεις πραγματικά

και το ρίχνεις μετά στα σάπια αστεία σου που μόνο για αυτά είσαι ικανός.

Σε λέω τιτίκα και αννούλα γιατί τις απόψεις σου τις κρύβεις...ντρέπεσαι να πεις τι στηρίζεις και γιατί...γυρνάς γύρω γύρω από έννοιες και γεγονότα και κρίσεις για τους άλλους...αλλά ντρέπεσαι να παραδεχτείς την πραγματικότητα.

Και έχεις και την χαζομάρα μετά να με εγκαλείς εμένα ότι δεν βλέπω την πραγματικότητα.

Εμένα οι θέσεις μου είναι πάντα ίδιες....ψόφο (μεταφορικά) στους φασίστες....οι φασίστες ψυχασθενείς αρχηγοί κρατών δεν εκπροσωπούν τον μέσο ανθρωπάκο....και κανένας πόλεμος δεν δικαιολογείται ποτέ και πουθενά εκτός από αυτόν που προστατεύεις τα σύννορα σου.

Ούτε ταμπλέλες, ούτε ιδεολογίες, ούτε δικαιολογίες. Αν εσύ φοράς παντελόνια πες την πραγματική άποψη σου για την Ρωσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom