Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 231 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    425

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.912
Πόντοι
2.886
Είσαι χαζός ή δεν ξέρεις Ελληνικά?

1. Σου είπα ότι δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια...το μέγκα που τώρα σου αρέσει επειδή κάνει αντιπολίτευση πριν αλλάξει ιδιοκτησία έκανε προπαγάνδα υπερ των μνημονίων. Δεν υπάρχουν έγκυρα κανάλια όλα συμφέροντα εξυπηρετούν.

2. Δεν υποστηρίζω τους ουκρανοναζί...τους έχω χεσμένους....δεν έχω ανάγκη να το ρίξω σε καμία κασέτα. Εγώ είπα ξεκάθαρα ότι δε μου αρέσει ούτε ο Ζελένσκσι ούτε ο Πούτιν και είπα και τους λόγους.

Εσύ είσαι αυτός που τα πηγαίνει μέσω λαμίας και δεν παραδέχεται τα απλά και τα βασικά.

Η πραγματικότητα δεν είναι ότι η Ρωσία εισέβαλε σε μια τρίτη χώρα? Η πραγματικότητα δεν είναι στην Ρωσία δεν υπάρχει πραγματική δημοκρατία? Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα με αυτά που αναφέρεις για τους ουκρανοναζί??? Δηλαδή το 100% του λαού της ουκρανίας είναι ναζί???

Αν δεν είσαι αννούλα πες την άποψη σου αλλά μη μου τα γυρνάς γύρω γύρω.

Θα άφηνε η Ρωσία να τοποθετούσαν πυραύλους κατά μήκος των συνόρων της ;

Ζήτησε από την Ουκρανία να υπογράψει ότι δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ
και θα σταματούσε την στρατιωτική επέμβαση.
Η Ουκρανία δεν το έκανε , διότι την κυβερνούν οι κοπρο- Σιωνιστές
με τον εβραιο-εβραίο Ζελένσκυ, και τον ολιγάρχη εβραιο-εβραίο
Igor Kolomoisky (Ίχορ Κολομόισκι)

Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi (Ukrainian: Ігор Валерійович Коломойський; Hebrew: איגור קולומויסקי; born 13 February 1963) is a Ukrainian-born Israeli billionaire businessman, once considered the leading oligarch in Ukraine.
Zelenskyy was viewed by opponents, and not least by the incumbent Poroshenko, as Kolomoyskyi's candidate.[135] Zelenskyy appointed Kolomoyskyi's personal lawyer as a key campaign advisor

Η Ουκρανία ήταν για πάνω από διακόσια (200) χρόνια τμήμα της Ρωσίας
και το 1992 οι κοπρο-Σιωνιστές χρηματοδότησαν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ για να
αυτονομηθεί, και δωροδόκησαν τον μεθύστακα Γιέλτσιν , και
τελικά δέχτηκε την αυτονόμηση της. Οι κάτοικοι της ήταν ΡΩΣΟΙ.
ΔΕΝ υπήρχε υπηκοότητα " Ουκρανοί" .
Όσον αφορά για τον πόλεμο, ήταν αναπόφευκτος, αφού δεν υπέγραψε
η Ουκρανία ότι δεν θα γινόταν μέλος του ΝΑΤΟ.

Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν, χωρίς να έχει ενοχλήσει το Ιράν
τις ΗΠΑ, και ο λόγος ήταν ότι οι κοπρο- Σιωνιστές που κυβερνούν
τις ΗΠΑ μέσω του λόμπυ AIPAC και τους εκβιασμούς με τα στοιχεία
του Epstein , επέβαλαν στις ΗΠΑ να επιτεθο΄ύν κατά του Ιράν.
Ο πόλεμος πάντα υπήρχε και θα υπάρχει,
τα γεωπολιτικά συμφέροντα δεν τα επιλύουν με λογάκια
όπως νομίζεις.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
«Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη θεωρία, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα»

Γερμανός φιλόσοφος Γκέοργκ Βίλχελμ Φρίντριχ Χέγκελ
A lie told once remains a lie, but a lie told a thousand times becomes the truth.

Ο φίλος μας ο γιόσεφ :rockon:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256

Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi (Ukrainian: Ігор Валерійович Коломойський; Hebrew: איגור קולומויסקי; born 13 February 1963) is a Ukrainian-born Israeli billionaire businessman, once considered the leading oligarch in Ukraine.
Zelenskyy was viewed by opponents, and not least by the incumbent Poroshenko, as Kolomoyskyi's candidate.[135] Zelenskyy appointed Kolomoyskyi's personal lawyer as a key campaign advisor

όπως νομίζεις.
Μπράβο άρα φαντάζομαι συμφωνείς μαζί μου

Ότι η Ρωσία δεν επιτέθηκε λόγω των ουκρανοναζί...αυτό είπα επί λέξη..ότι το ΝΑΤΟ είχε φτάσει σχεδόν στην πόρτα της

Ότι η Ρωσία επιτέθηκε σε μια κυρίαρχη χώρα...διότι αν πιάσουμε τι ήταν πριν εκεί..δεν βγάζεις άκρη...και η Τουρκία θα σου πει η Ελλάδα ήταν Οθ. Αυτοκρατορία...μαλακίες δηλαδή...σημασία έχει ΣΗΜΕΡΑ η ουκρανία ήταν μια αυτόνομη χώρα...δεν είχε υποχρέωση να υπογράψει ότι δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ...άλλο ότι έπρεπε και θα ήταν το σωστό.

Αν έρθουν αύριο να σου επιβάλλουν οι αμερικάνοι να υπογράψεις ότι η Τουρκία έχει λόγω στα χωρικά σου ύδατα θα το δεχτείς αβαβά???

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι οι αποφάσεις των ηγετών....ο απλός λαός δεν θέλει να έχει σχέση με αυτά....αλλά στον πόλεμο της ουκρανίας δεν πήγε ούτε ο Πούτιν ούτε ο ζελένκσι να πολεμήσουν και να πεθάνουν...οι απλοί άνθρωποι πήγαν

αυτοί οι 2 τρώνε από το 2021 με χρυσά κουτάλια και δίνουν συνεντεύξεις...στείλε τους για 1 βδομάδα στην γραμμή πυρός και θα δεις για πότε τελειώνει ο πόλεμος.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
Μια ζωή ξεκινάς συζητήσεις που δεν μπορείς να τελειώσεις γιατί δεν θες να εκτεθείς τι πιστεύεις πραγματικά

και το ρίχνεις μετά στα σάπια αστεία σου που μόνο για αυτά είσαι ικανός.

Σε λέω τιτίκα και αννούλα γιατί τις απόψεις σου τις κρύβεις...ντρέπεσαι να πεις τι στηρίζεις και γιατί...γυρνάς γύρω γύρω από έννοιες και γεγονότα και κρίσεις για τους άλλους...αλλά ντρέπεσαι να παραδεχτείς την πραγματικότητα.

Και έχεις και την χαζομάρα μετά να με εγκαλείς εμένα ότι δεν βλέπω την πραγματικότητα.

Εμένα οι θέσεις μου είναι πάντα ίδιες....ψόφο (μεταφορικά) στους φασίστες....οι φασίστες ψυχασθενείς αρχηγοί κρατών δεν εκπροσωπούν τον μέσο ανθρωπάκο....και κανένας πόλεμος δεν δικαιολογείται ποτέ και πουθενά εκτός από αυτόν που προστατεύεις τα σύννορα σου.

Ούτε ταμπλέλες, ούτε ιδεολογίες, ούτε δικαιολογίες. Αν εσύ φοράς παντελόνια πες την πραγματική άποψη σου για την Ρωσία.
η επιθετική μέθοδος που σε έμαθαν είναι παλιομοδίτικη , στο έχω πεί τόσες φορές αλλά εσύ εκεί !!!! μουλαρωμένος :confused:
Προκαλείς και γούστο σου !!! αλλά μετά κλαίς κ το παίζεις μυξοπαρθένα καλέ δικαιωματιστούλη που μου θες παντελόνια :undecided:

___Οι μπούστηδες που είσαι ευαισθητούλης είναι πούστηδες , δεν αλλάζει !!! τα φύλα είναι 2 από την φύση

___Η Ρωσία δεν κάνει απολύτως τίποτα διαφορετικό από όσα έκαναν οι σύμμαχοι (όχι ο Σκεντέρμπεης:tooth:) στον β'παγκόσμιο πόλεμο

Επομένως ψόφο στους πρεζάκηδες φασίστες είτε αυτοί είναι γερμανοί,
είτε αλβανοί,
είτε ουκρανοί ,
είτε νατοικοί
Εννοείται πως όλοι οι ουκρανοί δεν είναι ναζί ,όπως όλοι οι γερμανοί δεν ήσαν ναζί
αλλά η αντιμετώπιση τους είναι δυστυχώς η σωστή
Καλύφτηκες ?

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931

όπως νομίζεις.
χωρίς Ζελένσκυ, σιωνιστές , νατοικούς κ ψυχοπαθείς Αζοφικούς ,
πραξικόπημα Μειντάν και πόλεμος δεν θα είχε συμβεί
Ρώσοι κ Ουκρανοί είναι ίδια οικογένεια

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.556
Πόντοι
486
τις ΗΠΑ
Δεν ειναι ακριβως ετσι.... Από τότε που έκαναν την επανάσταση τους οι μουλάδες είχαν σταθερά εχθρική ρητορική προς την Αμερική, με κύριο σύνθημα "Θανατος στην Αμερική"....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
η επιθετική μέθοδος που σε έμαθαν είναι παλιομοδίτικη , στο έχω πεί τόσες φορές αλλά εσύ εκεί !!!! μουλαρωμένος :confused:
Προκαλείς και γούστο σου !!! αλλά μετά κλαίς κ το παίζεις μυξοπαρθένα καλέ δικαιωματιστούλη που μου θες παντελόνια :undecided:

___Οι μπούστηδες που είσαι ευαισθητούλης είναι πούστηδες , δεν αλλάζει !!! τα φύλα είναι 2 από την φύση

___Η Ρωσία δεν κάνει απολύτως τίποτα από όσα έκαναν οι σύμμαχοι (όχι ο Σκεντέρμπεης:tooth:) στον β'παγκόσμιο πόλεμο

Επομένως ψόφο στους πρεζάκηδες φασίστες είτε αυτοί είναι γερμανοί,
είτε αλβανοί,
είτε ουκρανοί ,
είτε νατοικοί
Εννοείται πως όλοι οι ουκρανοί δεν είναι ναζί ,όπως όλοι οι γερμανοί δεν ήσαν ναζί
αλλά η αντιμετώπιση τους είναι δυστυχώς η σωστή
Καλύφτηκες ?
όχι δεν καλύφθηκα

όταν πας να συσχετίσεις μια χώρα που πήγε να μπει στο ΝΑΤΟ με την ναζιστική γερμανία.

Αλλά η συζήτηση τελειώνει εδώ διότι το "Η Ρωσία δεν κάνει απολύτως τίποτα από όσα έκαναν οι σύμμαχοι στον Β παγκόσμιο πόλεμο"

πάλι δεν απαντά αν θεωρείς δημοκράτη τον Βλαδίμηρο...και με κουράζει το κρυφτούλι

Ο λαδάκης τα είπε καλά παραπάνω γιατί έγινε ότι έγινε.

Όσο για το ποιος προκαλεί φαίνεται στην σειρά του διαλόγου...μετά από τόσα ποστ ακόμα δεν κατάφερες να πεις μια ξεκάθαρη γνώμη για την Ρωσία του ΣΗΜΕΡΑ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
Δεν ειναι ακριβως ετσι.... Από τότε που έκαναν την επανάσταση τους οι μουλάδες είχαν σταθερά εχθρική ρητορική προς την Αμερική, με κύριο σύνθημα "Θανατος στην Αμερική"....
το σύστημα το αμερικάνικο εννοούν ,όχι τον αμερικάνικο λαό
Το έχουν πεί άπειρες φορές

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
όχι δεν καλύφθηκα

όταν πας να συσχετίσεις μια χώρα που πήγε να μπει στο ΝΑΤΟ με την ναζιστική γερμανία.

Αλλά η συζήτηση τελειώνει εδώ διότι το "Η Ρωσία δεν κάνει απολύτως τίποτα από όσα έκαναν οι σύμμαχοι στον Β παγκόσμιο πόλεμο"

πάλι δεν απαντά αν θεωρείς δημοκράτη τον Βλαδίμηρο...και με κουράζει το κρυφτούλι

Ο λαδάκης τα είπε καλά παραπάνω γιατί έγινε ότι έγινε.

Όσο για το ποιος προκαλεί φαίνεται στην σειρά του διαλόγου...μετά από τόσα ποστ ακόμα δεν κατάφερες να πεις μια ξεκάθαρη γνώμη για την Ρωσία του ΣΗΜΕΡΑ.
έχεις κάποιο πρόβλημα νοητικό ?

φυσικά είμαι με την Ρωσία και φυσικά εναντίον των νατοικών ναζί ,
τι λέμε τόσες ώρες εδώ ?

σου πόσταρα λινκ που ανάρτησα πριν 2-3 χρόνια με μπαντερτίστες ναζί εσ εσ κτλπ
δεν το είδες ?

Δεν σου λέω απολύτως τίποτα πέραν της πραγματικότητας ,
οι ρώσοι κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι σύμμαχοι στη γερμανία κατά τον παγκ.πόλεμο

Γιατί πρέπει να κάνουμε συνέχεια επαναλήψεις ρε συ ? απλά στα λέω !!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
έχεις κάποιο πρόβλημα νοητικό ?

φυσικά είμαι με την Ρωσία και φυσικά εναντίον των νατοικών ναζί ,
τι λέμε τόσες ώρες εδώ ?

σου πόσταρα λινκ που ανάρτησα πριν 2-3 χρόνια με μπαντερτίστες ναζί εσ εσ κτλπ
δεν το είδες ?

Δεν σου λέω απολύτως τίποτα πέραν της πραγματικότητας ,
οι ρώσοι κάνουν ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι σύμμαχοι στη γερμανία κατά τον παγκ.πόλεμο

Γιατί πρέπει να κάνουμε συνέχεια επαναλήψεις ρε συ ? απλά στα λέω !!!
Αν πραγματικά νομίζεις οτι η ουκρανία έχει καμιά σχέση με την ναζιστική γερμανία και ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να ελευθερώσουν τον ουκρανικό λαό από τους ναζί

τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο :confused:

Αν πραγματικά νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ είναι "ναζιστικό" το πρόβλημα σου είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Και βέβαια όλα αυτά δεν απαντάνε ΑΚΟΜΑ στο ερώτημα αν θεωρείς τον Βλαδίμηρο δημοκράτη :tooth: :tooth:

Μην κάνουμε επαναλήψεις τώρα με κάλυψες...ξέρω γιατί "είσαι με την Ρωσία" δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις...

απλά πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να χάψει την αιτιολόγηση που μόλις προσπάθησες να περάσεις ως "πραγματικότητα"

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
Αν πραγματικά νομίζεις οτι η ουκρανία έχει καμιά σχέση με την ναζιστική γερμανία και ότι οι Ρώσοι προσπαθούν να ελευθερώσουν τον ουκρανικό λαό από τους ναζί

τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο :confused:

Αν πραγματικά νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ είναι "ναζιστικό" το πρόβλημα σου είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Και βέβαια όλα αυτά δεν απαντάνε ΑΚΟΜΑ στο ερώτημα αν θεωρείς τον Βλαδίμηρο δημοκράτη :tooth: :tooth:

Μην κάνουμε επαναλήψεις τώρα με κάλυψες...ξέρω γιατί "είσαι με την Ρωσία" δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις...

απλά πρέπει να είναι κάποιος πολύ χαζός για να χάψει την αιτιολόγηση που μόλις προσπάθησες να περάσεις ως "πραγματικότητα"
πας καλά ή σε βάρεσε ο ήλιος ?
μαρς ναζιστικότατο κράτος είχε γίνει η ουκρανία , ξαναδές λινκ με αγάλματα Μπαντέρα χίμλερ κτλπ που πόσταρα

αυτά τα χαζά περί δημοκρατών αμερικάνων επειδή σας έσωσαν από τους Σέρβους ενώ οι ρώσοι είναι υπερ σερβίας,
να πας τα πείς στο Ιράκ, στο Ιράν και στη Γάζα :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
με τη δύση του ηλίου απαγορευόταν να κυκλοφορεί νόμιμος μετανάστης στην ουκρανία

ρώτα κανάν ουκρανό μετανάστη που είναι στην ελλάδα να στα πεί

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
πας καλά ή σε βάρεσε ο ήλιος ?
μαρς ναζιστικότατο κράτος είχε γίνει η ουκρανία , ξαναδές λινκ με αγάλματα Μπαντέρα χίμλερ κτλπ που πόσταρα

αυτά τα χαζά περί δημοκρατών αμερικάνων επειδή σας έσωσαν από τους Σέρβους ενώ οι ρώσοι είναι υπερ σερβίας,
να πας τα πείς στο Ιράκ, στο Ιράν και στη Γάζα :coffee:
άνοιξες πάλι το κουτάκι με τις μαλακίες

όταν ποστάρεις λινκ με στρατόπεδα συγκέντρωσης και τρένα προς το αουσβιτς να μου το πεις
με τη δύση του ηλίου απαγορευόταν να κυκλοφορεί νόμιμος μετανάστης στην ουκρανία

ρώτα κανάν ουκρανό μετανάστη που είναι στην ελλάδα να στα πεί
Και στο Ιράν η αστυνομία είχε δείρει μέχρι θανάτου μια κοπελίτσα επειδή δεν ήταν "σωστά" ντυμένη

αλλά δεν βλέπω να υποστηρίζεις την εισβολή των αμερικάνων....

Κάτι θα μου διαφεύγει :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
άνοιξες πάλι το κουτάκι με τις μαλακίες

όταν ποστάρεις λινκ με στρατόπεδα συγκέντρωσης και τρένα προς το αουσβιτς να μου το πεις

Και στο Ιράν η αστυνομία είχε δείρει μέχρι θανάτου μια κοπελίτσα επειδή δεν ήταν "σωστά" ντυμένη

αλλά δεν βλέπω να υποστηρίζεις την εισβολή των αμερικάνων....

Κάτι θα μου διαφεύγει :confused:
σου έφεραν το φρέσκο από Ελμπασάν ? τι ασυναρτησίες αμολάς ?
τι φταίω ρε παιγμένε να σε νταντεύω και μάλιστα δωρεάν ?

και εναντίον ιράν είσαι ρε συμπαθές αλβανίδι ? επειδή το ιράν έχεις καλές σχέσεις με ρωσία-κίνα ?
πόσο εθνίκι φασισταριό είσαι ρε Σαουλίνιο ? :2funny:

τι σε χαλάει από το λινκ ? γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια, η πραγματικότητα ? :undecided:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
σου έφεραν το φρέσκο από Ελμπασάν ? τι ασυναρτησίες αμολάς ?
τι φταίω ρε παιγμένε να σε νταντεύω και μάλιστα δωρεάν ?

και εναντίον ιράν είσαι ρε συμπαθές αλβανίδι ? επειδή το ιράν έχεις καλές σχέσεις με ρωσία-κίνα ?
πόσο εθνίκι φασισταριό είσαι ρε Σαουλίνιο ? :2funny:

τι σε χαλάει από το λινκ ? γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια, η πραγματικότητα ? :undecided:

Μετά ρωτάς γιατί σε λέω ψεκασμένο....

Ναι προφανώς είμαι εναντίον του θεοκρατικού καθεστώτος στο ΙΡΑΝ...των μουλάδων που άνοιξαν πυρ στο ψαχνό σε διαδηλωτές...

είσαι τόσο βλάκας που βλέπεις κράτη όχι ανθρώπους...Ρωσία-Κίνα λέει ο μπούφος...και στις 2 χώρες κουμάντα κάνουν τα συμφέροντα και δεν ρωτάνε πολλά πολλά...αν ρωτήσουν έχει μπουντρούμι...

βέβαια δεν μου κάνει καμία εντύπωση εσένα να σου αρέσουν τα καθεστώτα αυτά....

Πάρτο χαμπάρι...ο λαός που ζει στο Ιράν, την Ρωσία και την Κίνα δεν είναι το ίδιο με τις αποφάσεις που παίρνει μια ελίτ που βγάζει αμύθητα κέρδη από αυτό.

Προφανώς είμαι υπερ των ανθρώπων στο Ιράν και κατά της εξουσίας στο Ιράν.

Εσύ αν θες μπορείς να είσαι με τους μουλάδες απλά επειδή δεν γουστάρουν την αμερική που τόσο σε έχει πληγώσει επειδή έδωσε δικαιώματα στους γκέιδες και δεν απέλασε αρκετούς λαθρομετανάστες...ενώ στο ιράν θα τους είχαν εκτελέσει.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
Μετά ρωτάς γιατί σε λέω ψεκασμένο....

Ναι προφανώς είμαι εναντίον του θεοκρατικού καθεστώτος στο ΙΡΑΝ...των μουλάδων που άνοιξαν πυρ στο ψαχνό σε διαδηλωτές...

είσαι τόσο βλάκας που βλέπεις κράτη όχι ανθρώπους...Ρωσία-Κίνα λέει ο μπούφος...και στις 2 χώρες κουμάντα κάνουν τα συμφέροντα και δεν ρωτάνε πολλά πολλά...αν ρωτήσουν έχει μπουντρούμι...

βέβαια δεν μου κάνει καμία εντύπωση εσένα να σου αρέσουν τα καθεστώτα αυτά....

Πάρτο χαμπάρι...ο λαός που ζει στο Ιράν, την Ρωσία και την Κίνα δεν είναι το ίδιο με τις αποφάσεις που παίρνει μια ελίτ που βγάζει αμύθητα κέρδη από αυτό.

Προφανώς είμαι υπερ των ανθρώπων στο Ιράν και κατά της εξουσίας στο Ιράν.

Εσύ αν θες μπορείς να είσαι με τους μουλάδες απλά επειδή δεν γουστάρουν την αμερική που τόσο σε έχει πληγώσει επειδή έδωσε δικαιώματα στους γκέιδες και δεν απέλασε αρκετούς λαθρομετανάστες...ενώ στο ιράν θα τους είχαν εκτελέσει.
κατανοώ πως είσαι τέζα φασίστας π-ουτσεκάς
αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει !!!
Η πραγματικότητα ότι οι λαοί μόνοι τους αποφασίζουν για τις κυβερνήσεις τους
και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό
Εσένα οτιδήποτε έχει σχέση με ρωσία δεν σου αρέσει διότι σαν Αλβανός, αισθάνεσαι υποχρέωση στους αμερικάνους
΄Ομως αυτά που λες εδώ ,
πήγαινε πέστα στο Ιράκ, στο Ιράν , στους συγγενείς των ρώσων που έκαψαν ζωντανούς οι νατοικοί ουκραναζί
και στη Γάζα

και μην κάνεις σαν σπαστικός, νευράκια κ κορδελάκια :D:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.489
Πόντοι
3.246
Ναι αυτό το κατάλαβα. Δεν κατάλαβα την απάντηση στο οτι ο υπ. εξωτερικών γενικώς δεν κάνει τίποτα απο το να στέλνει mail. Αυτά
Ναι συμφωνώ μαζί σου σε αυτό!
Απλά απάντησα μέσα στο κλίμα θυμηδίας που μου προκάλεσε η γκροτέσκα παρέμβαση του τυπάρα.

Προφανώς ο τύπος υπερβάλλει, καλά βέβαια μπορεί και να τα πιστεύει.

Από την άλλη πλευρά και για να πω και του στραβού το δίκιο , έχει ένα κάποιο δίκιο στο ότι δίνεται μια άλφα γραμμή ,

ωστόσο θεωρώ είναι στο χέρι της κάθε κυβέρνησης το πώς θα διαπραγματευτεί και πώς θα πείσει τον αμερικανικό παράγοντα για οποιαδήποτε εναλλακτική πορεία ότι θα είναι και προς το συμφέρον εντέλει των ίδιων των ΗΠΑ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.292
Πόντοι
6.256
κατανοώ πως είσαι τέζα φασίστας π-ουτσεκάς
αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει !!!
Η πραγματικότητα ότι οι λαοί μόνοι τους αποφασίζουν για τις κυβερνήσεις τους
και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό

Εσένα οτιδήποτε έχει σχέση με ρωσία δεν σου αρέσει διότι σαν Αλβανός, αισθάνεσαι υποχρέωση στους αμερικάνους
΄Ομως αυτά που λες εδώ ,
πήγαινε πέστα στο Ιράκ, στο Ιράν , στους συγγενείς των ρώσων που έκαψαν ζωντανούς οι νατοικοί ουκραναζί
και στη Γάζα

και μην κάνεις σαν σπαστικός, νευράκια κ κορδελάκια :D:
Αλήθεια?

Δηλαδή στην ουκρανία που ο ζελένσκι βγήκε με εκλογές δεν ισχύει αυτό? :tooth::jerking::jerking::jerking:

Στην Ρωσία γίνονται εκλογές ναι βέβαια...και στην β. κορέα γίνονται επίσης και τις κερδίζει ο ο κιμ με 101%

Έναν τύπο... τον Ναβάλνι...που πέθανε "από το κρύο" στο γκούλαγκ επειδή "μίλαγε πολύ" τον θυμάσαι ή τον έχεις γραμμένο επειδή η ρωσία τικάρει αυτά που σου αρέσουν εσένα τα ψεκασμένα???

Δεν θα μου πεις εσύ αν θα γράψω για το Ιρακ και το Ιράν και την Γάζα...αυτά τα έγραφα πριν αλλάξεις εσύ βιολί (όταν έκανες αρχιδογαργάρες) με τον τράμπαρο...όταν τον υποστήριζες...και έλεγες ότι οι Ισραηλινοί και ο Τράμπαρος θα καθαρίσουν τον κόσμο από τα τζιχάντια

Νομίζεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις να κρυφτείς πιάνουν τόπο???

Αλλάζεις απόψεις και στρατόπεδα κάθε 10 λεπτά ανάλογα με το ποιος είναι πιο κοντά στα ψεκασμένα που πιστεύεις...όποιος δείρει περισσότερους μετανάστες και πούστηδες...έχει την συμπάθεια σου...και είσαι μαζί του.

Απόψεις δικές σου δεν έχεις...πέρα από αυτές που κρύβεις σαν τιτίκα :cheesy:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.279
Πόντοι
2.606
Παιδιά πρέπει να τα βρείτε,θα δημιουργήσετε διασπαστικές τάσεις στο κόμμα :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.330
Πόντοι
9.931
Αλήθεια?

Δηλαδή στην ουκρανία που ο ζελένσκι βγήκε με εκλογές δεν ισχύει αυτό? :tooth::jerking::jerking::jerking:

Στην Ρωσία γίνονται εκλογές ναι βέβαια...και στην β. κορέα γίνονται επίσης και τις κερδίζει ο ο κιμ με 101%

Έναν τύπο... τον Ναβάλνι...που πέθανε "από το κρύο" στο γκούλαγκ επειδή "μίλαγε πολύ" τον θυμάσαι ή τον έχεις γραμμένο επειδή η ρωσία τικάρει αυτά που σου αρέσουν εσένα τα ψεκασμένα???

Δεν θα μου πεις εσύ αν θα γράψω για το Ιρακ και το Ιράν και την Γάζα...αυτά τα έγραφα πριν αλλάξεις εσύ βιολί (όταν έκανες αρχιδογαργάρες) με τον τράμπαρο...όταν τον υποστήριζες...και έλεγες ότι οι Ισραηλινοί και ο Τράμπαρος θα καθαρίσουν τον κόσμο από τα τζιχάντια

Νομίζεις ότι οι προσπάθειες που κάνεις να κρυφτείς πιάνουν τόπο???

Αλλάζεις απόψεις και στρατόπεδα κάθε 10 λεπτά ανάλογα με το ποιος είναι πιο κοντά στα ψεκασμένα που πιστεύεις...όποιος δείρει περισσότερους μετανάστες και πούστηδες...έχει την συμπάθεια σου...και είσαι μαζί του.

Απόψεις δικές σου δεν έχεις...πέρα από αυτές που κρύβεις σαν τιτίκα :cheesy:
άρες μάρες βρε φουκαρά, μη τυχόν σου πειράξουν την αλβανία, τους λάθρους κ τους λιγναδοτοιούτους :sad2:

μέχρι κορέα έφτασε η λαλακία σου γι αυτό σε πάει ο αυνανοδούρας:tooth:
για ουτσεκά όμως δεν μας λες τίποτα ρε ναζιστΑλβαναρά :2funny:

τώρα με τον φυσικό Αρχηγό Σαμαρά που θα πάρει τα ηνία της ΝΔ ,
θα ψάξω τα τεφτέρια να δω μήπως παίζει Σαουλάκος στις πολιτοφυλακές :2funny:

Πολιτοφυλακή από Αλβανούς δεύτερης γενιάς

κανένας μουλάς ,κανένας μουσουλμάνος στην ΕΛΛΑΔΑ και τα φύλα είναι 2 , κλάψε :sopase:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom