professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 54
- Like
- 41.841
- Πόντοι
- 17.336
Οχι ρε, φοβάμαι μην πιαστεί καμία άκρη απο τα σιδεράκια και μου τραυματίσει τον μικρό!Μήν φοβάσαι δεν δαγκώνει![]()
Έντονες φοβίες ευνουχισμού διακρίνωΟχι ρε, φοβάμαι μην πιαστεί καμία άκρη απο τα σιδεράκια και μου τραυματίσει τον μικρό!![]()
Ε με την Σισυ δεν έχεις τέτοια θέματα εσυ, εντονες φοβιες αυνανισμου διακρινωΈντονες φοβίες ευνουχισμού διακρίνω

Δεν τσακωνομαστε αγαπητεειρήνη υμίν!

Τόσες φορές τον έχω ταπώσει με την Σίσυ , βρήκε την ευκαιρία και κάτι έπρεπε να πει και αυτος, πέταξε την μ@λ@κί@ του!! Δεν κρατάω κακία, να ξέρεις!!ειρήνη υμίν!

Καλύτερα στο nirvana να πας , εχει πιο ομορφες κοπελες και πιστευω θα περασεις καλα!!Σε 2 εβδομάδες θα έρθω αυθημερόν στην Αθήνα για προσωπική δουλειά και αν μου περισσέψει χρόνος σκέφτομαι να επισκεφτώ το Nirvana σαν 2η επιλογή (είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Lelas, θα αποφασίσω ανάλογα). Ξέρουμε τι παίζουν από τιμές;
Μονο μην επιλεξεις την Sissy γιατι θα ζηλεψει ο Bill Trianta και μετα ποιος τον ακουει!

Χμ, θα το σκεφτώ δεόντως. Από τιμές ξέρουμε τι παίζει;Καλύτερα στο nirvana να πας , εχει πιο ομορφες κοπελες και πιστευω θα περασεις καλα!!Μονο μην επιλεξεις την Sissy γιατι θα ζηλεψει ο Bill Trianta και μετα ποιος τον ακουει!
![]()
60 ευρω, 30 λεπτα , 80 ευρω 45λεπτα, κ 100 ευρω 1 ωρα, ςν δεν κανω λαθοςΧμ, θα το σκεφτώ δεόντως. Από τιμές ξέρουμε τι παίζει;
Χμ, μάλιστα.60 ευρω, 30 λεπτα , 80 ευρω 45λεπτα, κ 100 ευρω 1 ωρα, ςν δεν κανω λαθος
Καλησπερα καλυτερα να παρεις τηλ ή να περασεις απο το καταστημα για περαιτερω πληροφοριεςΧμ, μάλιστα.
Άλλη ερώτηση. Επειδή δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναέρθω Αθήνα και θα έχω χρόνο, υπάρχει κάτι ασυνήθιστο που θα μπορούσα να ζητήσω από τις κοπέλες να κάνουμε, που να το θυμάμαι για καιρό; Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, και με το ανάλογο κόστος φυσικά. πχ να πάρω 2 κοπέλες, ή να μου κάνει anal η κοπέλα σε μένα, ή golden shower, ή οτιδήποτε.

Τι εννοεις να σου κάνει anal η κοπελα?Χμ, μάλιστα.
Άλλη ερώτηση. Επειδή δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναέρθω Αθήνα και θα έχω χρόνο, υπάρχει κάτι ασυνήθιστο που θα μπορούσα να ζητήσω από τις κοπέλες να κάνουμε, που να το θυμάμαι για καιρό; Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, και με το ανάλογο κόστος φυσικά. πχ να πάρω 2 κοπέλες, ή να μου κάνει anal η κοπέλα σε μένα, ή golden shower, ή οτιδήποτε.
Το μασάζ είναι λίγο πιο χαλαρωτική φάση (περιλαμβάνει μασάζ). Γνώμη μ για να περάσεις πιο καλά για αυτά που ζητάς ίσως καλύτερα να κοιτάξεις για έσκορτ με αντίστοιχες υπηρεσίες. Ωστόσο καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν τι προσφέρουν, όπως είπε και ο johnny87.Χμ, μάλιστα.
Ζητάει όμως anal απο την κοπέλα! Χμμμ δηλαδη να τον στραπονιάρει?Το μασάζ είναι λίγο πιο χαλαρωτική φάση (περιλαμβάνει μασάζ). Γνώμη μ για να περάσεις πιο καλά για αυτά που ζητάς ίσως καλύτερα να κοιτάξεις για έσκορτ με αντίστοιχες υπηρεσίες. Ωστόσο καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν τι προσφέρουν, όπως είπε και ο johnny87.
Εννοείται αλλά τη είναι αυτά που ζητάνε ? Δεν πάμε καλά....απ όσο ξέρω όχι, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το νιρβάνα
ο καθένας την καύλα του, δεν είμαστε αστυνομία καύλας. Το παλικάρι ρώτησε, δεν ζήτησε κάτι. Νμζ θα περάσει καλύτερα σε άλλες επιλογές ή αν πάει νιρβάνα να ξέρει τι προσφέρουν και τι όχι -και αυτό μόνο αν ρωτήσει το νιρβάναΕννοείται αλλά τη είναι αυτά που ζητάνε ? Δεν πάμε καλά....![]()