Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596
Τόσες φορές τον έχω ταπώσει με την Σίσυ , βρήκε την ευκαιρία και κάτι έπρεπε να πει και αυτος, πέταξε την μ@λ@κί@ του!! Δεν κρατάω κακία, να ξέρεις!! :wink::grin::rockon:

goku_the_legend

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Σε 2 εβδομάδες θα έρθω αυθημερόν στην Αθήνα για προσωπική δουλειά και αν μου περισσέψει χρόνος σκέφτομαι να επισκεφτώ το Nirvana σαν 2η επιλογή (είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Lelas, θα αποφασίσω ανάλογα). Ξέρουμε τι παίζουν από τιμές;

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596
Σε 2 εβδομάδες θα έρθω αυθημερόν στην Αθήνα για προσωπική δουλειά και αν μου περισσέψει χρόνος σκέφτομαι να επισκεφτώ το Nirvana σαν 2η επιλογή (είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Lelas, θα αποφασίσω ανάλογα). Ξέρουμε τι παίζουν από τιμές;
Καλύτερα στο nirvana να πας , εχει πιο ομορφες κοπελες και πιστευω θα περασεις καλα!! :wink::hi:Μονο μην επιλεξεις την Sissy γιατι θα ζηλεψει ο Bill Trianta και μετα ποιος τον ακουει!:2funny::2funny:

goku_the_legend

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλύτερα στο nirvana να πας , εχει πιο ομορφες κοπελες και πιστευω θα περασεις καλα!! :wink::hi:Μονο μην επιλεξεις την Sissy γιατι θα ζηλεψει ο Bill Trianta και μετα ποιος τον ακουει!:2funny::2funny:
Χμ, θα το σκεφτώ δεόντως. Από τιμές ξέρουμε τι παίζει;

goku_the_legend

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
60 ευρω, 30 λεπτα , 80 ευρω 45λεπτα, κ 100 ευρω 1 ωρα, ςν δεν κανω λαθος
Χμ, μάλιστα.

Άλλη ερώτηση. Επειδή δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναέρθω Αθήνα και θα έχω χρόνο, υπάρχει κάτι ασυνήθιστο που θα μπορούσα να ζητήσω από τις κοπέλες να κάνουμε, που να το θυμάμαι για καιρό; Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, και με το ανάλογο κόστος φυσικά. πχ να πάρω 2 κοπέλες, ή να μου κάνει anal η κοπέλα σε μένα, ή golden shower, ή οτιδήποτε.

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596
Χμ, μάλιστα.

Άλλη ερώτηση. Επειδή δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα ξαναέρθω Αθήνα και θα έχω χρόνο, υπάρχει κάτι ασυνήθιστο που θα μπορούσα να ζητήσω από τις κοπέλες να κάνουμε, που να το θυμάμαι για καιρό; Όσο ασυνήθιστο κι αν είναι, και με το ανάλογο κόστος φυσικά. πχ να πάρω 2 κοπέλες, ή να μου κάνει anal η κοπέλα σε μένα, ή golden shower, ή οτιδήποτε.
Καλησπερα καλυτερα να παρεις τηλ ή να περασεις απο το καταστημα για περαιτερω πληροφοριες:coffee:

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596
Χμ, μάλιστα.

Τι εννοεις να σου κάνει anal η κοπελα?:confused::embarrased:

34kopa34

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
89
Πόντοι
0
Χμ, μάλιστα.

Το μασάζ είναι λίγο πιο χαλαρωτική φάση (περιλαμβάνει μασάζ). Γνώμη μ για να περάσεις πιο καλά για αυτά που ζητάς ίσως καλύτερα να κοιτάξεις για έσκορτ με αντίστοιχες υπηρεσίες. Ωστόσο καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν τι προσφέρουν, όπως είπε και ο johnny87.

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596
Το μασάζ είναι λίγο πιο χαλαρωτική φάση (περιλαμβάνει μασάζ). Γνώμη μ για να περάσεις πιο καλά για αυτά που ζητάς ίσως καλύτερα να κοιτάξεις για έσκορτ με αντίστοιχες υπηρεσίες. Ωστόσο καλύτερα να επικοινωνήσεις με το μαγαζί να σου πουν τι προσφέρουν, όπως είπε και ο johnny87.
Ζητάει όμως anal απο την κοπέλα! Χμμμ δηλαδη να τον στραπονιάρει?:O:confused::think: Κάνει κάποια κοπέλα στο Nirvanna τετοιο πρόγραμμα?:buck2:

Johnny87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
13
Like
6.018
Πόντοι
2.596

34kopa34

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
89
Πόντοι
0
Εννοείται αλλά τη είναι αυτά που ζητάνε ? Δεν πάμε καλά....:confused::confused:
ο καθένας την καύλα του, δεν είμαστε αστυνομία καύλας. Το παλικάρι ρώτησε, δεν ζήτησε κάτι. Νμζ θα περάσει καλύτερα σε άλλες επιλογές ή αν πάει νιρβάνα να ξέρει τι προσφέρουν και τι όχι -και αυτό μόνο αν ρωτήσει το νιρβάνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom