blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.160
- Πόντοι
- 29.086
Venus de Milo!
Ελα ρε καυλαρεεεε!!!Ότι και να πούμε είναι λίγο για την Sexy Jo
Είχα την τύχη να την πείσω να με δεχτεί και κάναμε ένα γαμησι που χαράχτηκε στο μυαλό μου μέχρι το επόμενο που θα είναι καλύτερο γιατί αιφνιδιάστηκα από την αστείρευτη καύλα της
Ερασιτέχνης με την καλή έννοια του όρου, το μουνάκι της ένα ποίημα αξεπέραστο που μετάνιωσα για την ώρα που σφυροκοπησα την κωλοτρυπιδα της γιατί τόσο τέλειο μουνάκι δεν υπάρχει .
Δημόσια την ευχαριστώ που με άφησε να το περιποιηθώ και με έχυσε .
Στα τέσσερα νόμιζα ότι γαμαω κορασίδα πρωταθλήτρια του στίβου, σφιχτή χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας .
Ξανανιωσα και αισθάνομαι χρέος να υπηρετώ το μουνάκι της .
Ότι καλύτερο για τον Άντρα
Παιδάκια, λιγουρια, καημένοι μακριά, δεν κάνει για εσάς
Μωρό μου όλα καλά αλλά με πήρες με ψυχολογικά προβλήματα παροπλισμένο και με επανέφερεςΕλα ρε καυλαρεεεε!!!
Κυριολεκτικά το καυλαρε..πέραν τούτου είσαι κι ένα άκρως γοητευτικό αγόρι με λατρεία στο γυναικείο σώμα που το εισέπραξα απόλυτα!!
Σε ξανα ευχαριστώ και δημόσια για το ραντεβού μας,πέρασα σούπερ μαζί σου (και στο είπα & στο έδειξα)κι ανυπομονώ ν απολαυσει ο ένας τον άλλον ξανά![]()
...ετσι..ετοιμάσου να σε φάω ολόκληρο!!Εγω πρωτα θα το ζήσω...μετα θα το αναλυσω με την κοριτσάρα εδω!!!!Δεν λεω μεγαλα λογια...αλλα ξέρω ηδη οτι προκειται για ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ που αξιζει ολη την καλη συμπεριφορα,την καβλα και το παθος που εχει κανεις να καταθέσει!!!!Κοριτσάρα μου απαιχτη...σύντομα...πολυ πολυ συντομα...θα με νιώσεις...βαθεια μέσα σου!!!!Εκει θα βγουνε...γουστα και μεγαλεία!!!!Keep living wild...baby!!!!Κα(β)ληνυχτα....ολη νύχτα!!!!
Μη ζηλεύεις βρε...χαχαχαχα!!!
Θα ερθω ετοιμος...ψημενος...με πολυ αλατοπιπερο!!!!Να παρουμε φωτια...και καβλα!!!!You sexy fuckin'beauty...keep me hard...over the limits!!!!!...ετσι..ετοιμάσου να σε φάω ολόκληρο!!
Κακό βράδυ καυλιαρικο!
Ξέρετε εσείς, κυρία ...Μη ζηλεύεις βρε...χαχαχαχα!!!
Kι οσο αντέχουμε θα σε κρατάμε...σε μεγαλες φόρμες και καβλες για να συνε...χύσεις να μας φτιαχνεις ετσι ομορφα!!!!Με την πρώτη..ματια...κωλιά...το μυαλο και το σωμα απο σενα να μην ξεκολλά!!!!Φιλια πολλα...βαθεια...ελα...να οργανωθούμε darling!!!!!Το δηλώνω χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.. όσο αντέχω & έχω καυλες, θα σας απολαμβάνω..!
Οσον αφορα τα ωραία που μου γράφετε στο νήμα αγορια μου,τα διαβάζω όλα όταν χαλαρώνω,όση πίεση χρονική κι εάν έχω, είτε τη καλημέρα είτε τη καληνύχτα, θα τη λέμε μαζί όπως και να χει!
Σας στέλνω-νοερα- την αγαπη & τα φιλιά μου![]()

Κουκλαρα μου ατελειωτη..!!Καλησπέρα καυλιάρικα μου
Ευχαριστώ πολυ τ αγορια που απολαυσα αυτές τις μέρες! (εμπειρίες /υλικο στο προφιλ μου)
![]()
Ξανά μαζί από βδομάδα!
Αστέρι μου εσυ!!Κουκλαρα μου ατελειωτη..!!
Μπαινω ηδη...στο mood!!!!Οτι κανεις...κανε το καλα...με τρελα,παθος και καβλα στο τερμα καβλοθηλυκο!!!!Αστέρι μου εσυ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη Κυριακή ομορφιές,με μπόλικες καυλες
![]()
....και πεινάω..θα σε φάω ολόκληροΜπαινω ηδη...στο mood!!!!Οτι κανεις...κανε το καλα...με τρελα,παθος και καβλα στο τερμα καβλοθηλυκο!!!!
Εγω να δεις...ορεξεις!!!!Φαταουλ...loading!!!!....και πεινάω..θα σε φάω ολόκληρο![]()
Δεν το πας χαλαρά ποτέ εσύ, έτσι;Αστέρι μου εσυ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη Κυριακή ομορφιές,με μπόλικες καυλες
![]()
Ελα Θεσσαλονικη να δεις ποοσο καβλιαρηδες ειμαστεΟμορφιές μου..
Αυτές τις μέρες τις αφιέρωσα (στοχευμενα)σε καποια νέα αγόρια που είχα επιλέξει κι ήθελα να δω,καιρό τώρα!
Ήταν πραγματικά το ένα καλύτερο απ τ αλλο(υπάρχουν γραπτές οι εμπειρίες τους στο προφιλ μου)
Για 2,3 μέρες θα χαλαρωσω και μετά πάλι μαζί σας με την ιδια& δυνατή καυλα που με χαρακτηρίζει!
Παραθέτω κλιπακι απ το τελευταίο μου ραντεβού μ ενα ακόμα φοβερό αγόρι
![]()