blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.865
- Πόντοι
- 29.086
Venus de Milo!
Σοβαρη κωλαρα πρωι πρωι μας καυλωσεςΚαλό μήνα ομορφιές μου!
Προς το παρόν δεν θα έχω διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλεισει κάποια λιγα ραντεβού που θελω για τις επόμενες μερες, κι επισης έχω φτιάξει το πρόγραμμα μου βάση των άλλων επαγγελμ./προσωπικών υποχρεώσεων μου
Θα ενημερώσω ποτε θα είμαι ξανά διαθέσιμη
Εξαλλου ραντεβού κάνω μόνο όταν έχω διάθεση & καυλες για να περνάμε όλοι καλά & ποιοτικά!
Να περνάτε σουπερ
![]()
Κωλος για τρέλα πράγματα και πίπα στο ασανσέρ θέλωΚαλό μήνα ομορφιές μου!
Προς το παρόν δεν θα έχω διαθεσιμότητα, έχω ήδη κλεισει κάποια λιγα ραντεβού που θελω για τις επόμενες μερες, κι επισης έχω φτιάξει το πρόγραμμα μου βάση των άλλων επαγγελμ./προσωπικών υποχρεώσεων μου
Θα ενημερώσω ποτε θα είμαι ξανά διαθέσιμη
Εξαλλου ραντεβού κάνω μόνο όταν έχω διάθεση & καυλες για να περνάμε όλοι καλά & ποιοτικά!
Να περνάτε σουπερ
![]()
Βρε βρε τ αγορι το μεσημέριανο...έβαλες κ τη φώτο μας,τι έκπληξη ήταν αυτή?!Ποιότητα-Καθαριότητα-Ευγένεια.
10/10 η Τζο, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Απίστευτο κωλο γαμησι.
Υ.Γ. Περιμένω το βιβλίο σου.
Παππού μαζέψου, εχεις απλωθει πολυ και παντού.....Φευ!
Φευ, κυρία!
Μουναρα μου ποσο θελω να μπω μεσα σουΚαλησπέρα καυλιάρικα μου
Ευχαριστώ πολυ τ αγορια που απολαυσα αυτές τις μέρες! (εμπειρίες /υλικο στο προφιλ μου)
![]()
Ξανά μαζί από βδομάδα!
Καλησπέρα , καυτή ιέρεια του σεξ.Καλησπέρα καυλιάρικα μου
Ευχαριστώ πολυ τ αγορια που απολαυσα αυτές τις μέρες! (εμπειρίες /υλικο στο προφιλ μου)
![]()
Ξανά μαζί από βδομάδα!

Η χαρά μου να τον παίζετε μέχρι να ξανα βρεθούμε,γι αυτό και συντηρώ το νημα,το θελω τσόντα!Καλησπέρα , καυτή ιέρεια του σεξ.
Ήταν από τις πιο γαμάτες και καυτές συναντήσεις.
Την επόμενη φορά, θα είμαι πιο έτοιμος <3
(δηλαδή δεν θα τον παίξω πριν το ραντεβού![]()
Well, a couple more, I guess xDΗ χαρά μου να τον παίζετε μέχρι να ξανα βρεθούμε,γι αυτό και συντηρώ το νημα,το θελω τσόντα!
Άσχετο ,αλλά πόσο παραπάνω έτοιμος?!3η 4 φορές εχυσες στο ραντεβού μας,έχασα το μέτρημα!
Έχεις ταλέντο να δίνεις… δημιουργικές εργασίες. !!!!Η χαρά μου να τον παίζετε μέχρι να ξανα βρεθούμε,γι αυτό και συντηρώ το νημα,το θελω τσόντα!
Άσχετο ,αλλά πόσο παραπάνω έτοιμος?!3η 4 φορές εχυσες στο ραντεβού μας,έχασα το μέτρημα!