Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (24 μέλη και 276 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.232
Πόντοι
2.906
Πολυ ρεπο κ κλεισουρα.Μεσοβδαδο για να λιωνουν τις καλες μερες.Τα Ι30αρια περιεργως ανοιχτα ως αργα.Τα Ι32 πανω ανοιχτο,βαθος κατω ανοιχτο κ το κατω δεξι κλειστο με φως αναμμενο αλλα πριν μου χε φανει ανοιχτο κ ηθελα να δω αν οντως εφυγε η Αλέξια.Ι44αρια Σαρα δε δουλευε τωρα,τζαμπα κατεβηκα,κλειστο εντελως,σημερα βρηκε που πηγα για την εκπληξη χαχα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
20
Like
2.100
Πόντοι
496
Πάντα ξεπέτα ήταν, αλλά ωραία ξεπέτα.
Όταν την είχα πάρει εγώ δεν ήταν ξεπέτα, δηλαδή δεν έκανε θερμό σεξ αλλά χαϊδεύες φιλούσες λαιμό βιζια, για τώρα δεν ξέρω

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.289
Πόντοι
456
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Αγκύρας 1 όπου αυτοπαρουσιάστηκε η ενεργοπαθητική Βίκυ με το παπάρι έξω :alivedick:

Μέσα στα σκοτάδια δεν μπόρεσα να δω πολύ καλά αλλά φάνηκε να έχει ωραίο λεπτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο και κατάλευκα δόντια που ξεχώριζαν μέσα στην έλλειψη φωτός, σαν αυτά της Ιζαμπέλας :afro:

Μου τα έψαλλε κιόλας γιατί ρώτησα τι πρόγραμμα κάνει. Μου είπε ότι κάνουν ότι τους "βγει" με τον κάθε πελάτη, αν είναι καθαρός κλπ. Εν μέρει συμφώνησα, την χαιρέτησα και έφυγα

Κόστος: 30€

Τύπε άσε τα τραβελια και πες μας, κάνα χεσιδι από κορασιο θα παιχτεί; (Δεν σε ειρωνεύομαι, μου άρεσαν οι ιστορίες σου)

Jean Pierre

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2026
Like
26
Πόντοι
0
Αυτη εμφανιζεται οταν δεν εχει γκομενοπελατες επι της παρουσης...εντω μεταξυ εχει πατσαβουριασει τοσο που πλεον μοιαζει σαν ενα ξανθομπουρμπουλο γιουβαρλακι.
Αλήθεια ε; Βασικά έχω πάρα πολύ καιρό να πάω μαζί της οπότε δεν έχω εικόνα το πώς μπορεί να έχει γίνει.

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.354
Πόντοι
721
Όταν την είχα πάρει εγώ δεν ήταν ξεπέτα, δηλαδή δεν έκανε θερμό σεξ αλλά χαϊδεύες φιλούσες λαιμό βιζια, για τώρα δεν ξέρω
Μια χαρά γυναίκα είναι ρε σεις, αλλά φοβάται τα μικρόβια. Φοβάται τα μικρόβια των άλλων κοριτσιών...:zombie:
Φαντάζομαι ότι όταν ψιλιαστει ότι ο άλλος είναι 10min εδώ, μετά 10min, 10min πιο πέρα κρατάει πισινη...

Έχει κουμπιά το κορίτσι...
Αλλά πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, πολύ κυριλέ, μεθοδικός και να επιμείνεις.
Το αντίθετο από την Ισα...

NickoRM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Κριτικές
9
Like
335
Πόντοι
280
Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.257
Πόντοι
10.656
Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο
Οταν ξαναπας Μεταξι, δοκιμασε να δεις την ρουμανα Μονικα στο Ι44β ισογειο (δευτερη πορτα απο δεξια, οπως κοιτας τα 44αρια), δουλευει 12.00 με 17.00, καποιες φορες 10.00 με 18.00, και περνα αν σου αρεσει στο σαλοναρισμα. Οχι ο ορισμος του σκιννυ αλλα κοντη και λεπτη ειναι, καλη στο δωματιο και καλο παιδι.

NickoRM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Κριτικές
9
Like
335
Πόντοι
280
Οταν ξαναπας Μεταξι, δοκιμασε να δεις την ρουμανα Μονικα στο Ι44β ισογειο (δευτερη πορτα απο δεξια, οπως κοιτας τα 44αρια), δουλευει 12.00 με 17.00, καποιες φορες 10.00 με 18.00, και περνα αν σου αρεσει στο σαλοναρισμα. Οχι ο ορισμος του σκιννυ αλλα κοντη και λεπτη ειναι, καλη στο δωματιο και καλο παιδι.
Θα παω σημερα να την δω ευχαριστώ

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
532
Πόντοι
301
Καλησπέρα, η Λίλιαν από Κωνσταντινουπολεως υπόγειο γύρισε??? την έχει δει κάποιος???

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
3.719
Πόντοι
456
Αυτή δεν εκτιμούσε το 20ρικο που έπαιρνε και έριχνε φολες ..
Πολλα νεύρα και βρισιμο οταν δεν περνούσες δωμάτιο μαζι της.
Φαντάσου τωρα στο 10ρικο...
Σίγουρα καποιος θα πρέπει να κάψει ενα 10ρικο να δουμε τι συμπεριφορά θα έχει μέσα μετα την υποβάθμιση.
Καλύτερα να τα παίξει Μουντιάλ..παρά σε αυτή την ψωλοφολα

AggelosXXX

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστες. Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος και να δημοσιευθει. Μου προταθηκε η αγορα ενος οικου στην Βικτωρια (Φυλης/Φωκαισς) χωρις ομως να μου πουν λεπτομερειες για τα περεταιρω. Αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει πως λειτουργουν στην πραξη σε επιπεδο μισθωσεων εννοω, (γιατι δεν εχω προθεση να το δουλεψω εγω απλα να το νοικιασω) θα χαρω να με διαφωτισει. Υπαρχουν κανονικα μισθωτηρια ? Ως οικια? Ως επαγγελματικη στεγη? Η ολα μαυρα και στην πρωτη στραβη με τραβανε μεσα και εμενα ως ιδιοκτητη του ακινητου? Οτιδηποτε διαφωτιστικο θα το εκτιμουσα. Μου εχει μπει το μικροβιο να το αγορασω αλλα απ την αλλη δεν θελω να εχω τραβηγματα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
20
Like
2.100
Πόντοι
496
Μια χαρά γυναίκα είναι ρε σεις, αλλά φοβάται τα μικρόβια. Φοβάται τα μικρόβια των άλλων κοριτσιών...:zombie:
Φαντάζομαι ότι όταν ψιλιαστει ότι ο άλλος είναι 10min εδώ, μετά 10min, 10min πιο πέρα κρατάει πισινη...

Έχει κουμπιά το κορίτσι...
Αλλά πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, πολύ κυριλέ, μεθοδικός και να επιμείνεις.
Το αντίθετο από την Ισα...
Τι είναι η ίσα? Και εγώ οπότε πάω πάντα είμαι καθαρός και περισσότερο για εμενα για να αισθάνομαι εγώ καλα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
20
Like
2.100
Πόντοι
496
Από τι ώρα θεωρητε 3η βάρδια 9 η 10 το βράδυ?γιατί τα μαγαζιά το έχουν διαφορετικά

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.354
Πόντοι
721
Τι είναι η ίσα? Και εγώ οπότε πάω πάντα είμαι καθαρός και περισσότερο για εμενα για να αισθάνομαι εγώ καλα
Η Ισα είναι μια μεταδοτική Πορνοκατασταση, μεταδίδεται με το βλέμμα :glasses:...
ΊσαΜπέλλα (άνευ), η"Βασίλισσα" του Φιλιππιδισταν...
Η πιο φθηνή πόρνη της περιοχής...
Φουλ πρόγραμμα με 20€....

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.839
Πόντοι
10.026
Ντιάνα, Φυλής 86Α, νυχτερινή βάρδια. Νεαρή, πάρα πολύ αδύνατη, άκωλη και άβυζη. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι μεγάλη φόλα μέσα στο δωμάτιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom