Πολυ ρεπο κ κλεισουρα.Μεσοβδαδο για να λιωνουν τις καλες μερες.Τα Ι30αρια περιεργως ανοιχτα ως αργα.Τα Ι32 πανω ανοιχτο,βαθος κατω ανοιχτο κ το κατω δεξι κλειστο με φως αναμμενο αλλα πριν μου χε φανει ανοιχτο κ ηθελα να δω αν οντως εφυγε η Αλέξια.Ι44αρια Σαρα δε δουλευε τωρα,τζαμπα κατεβηκα,κλειστο εντελως,σημερα βρηκε που πηγα για την εκπληξη χαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όταν την είχα πάρει εγώ δεν ήταν ξεπέτα, δηλαδή δεν έκανε θερμό σεξ αλλά χαϊδεύες φιλούσες λαιμό βιζια, για τώρα δεν ξέρωΠάντα ξεπέτα ήταν, αλλά ωραία ξεπέτα.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 4.289
- Πόντοι
- 456
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Αγκύρας 1 όπου αυτοπαρουσιάστηκε η ενεργοπαθητική Βίκυ με το παπάρι έξω
Μέσα στα σκοτάδια δεν μπόρεσα να δω πολύ καλά αλλά φάνηκε να έχει ωραίο λεπτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο και κατάλευκα δόντια που ξεχώριζαν μέσα στην έλλειψη φωτός, σαν αυτά της Ιζαμπέλας
Μου τα έψαλλε κιόλας γιατί ρώτησα τι πρόγραμμα κάνει. Μου είπε ότι κάνουν ότι τους "βγει" με τον κάθε πελάτη, αν είναι καθαρός κλπ. Εν μέρει συμφώνησα, την χαιρέτησα και έφυγα
Κόστος: 30€
Τύπε άσε τα τραβελια και πες μας, κάνα χεσιδι από κορασιο θα παιχτεί; (Δεν σε ειρωνεύομαι, μου άρεσαν οι ιστορίες σου)
Jean Pierre
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2026
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Αλήθεια ε; Βασικά έχω πάρα πολύ καιρό να πάω μαζί της οπότε δεν έχω εικόνα το πώς μπορεί να έχει γίνει.Αυτη εμφανιζεται οταν δεν εχει γκομενοπελατες επι της παρουσης...εντω μεταξυ εχει πατσαβουριασει τοσο που πλεον μοιαζει σαν ενα ξανθομπουρμπουλο γιουβαρλακι.
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.344
- Πόντοι
- 721
Μια χαρά γυναίκα είναι ρε σεις, αλλά φοβάται τα μικρόβια. Φοβάται τα μικρόβια των άλλων κοριτσιών...Όταν την είχα πάρει εγώ δεν ήταν ξεπέτα, δηλαδή δεν έκανε θερμό σεξ αλλά χαϊδεύες φιλούσες λαιμό βιζια, για τώρα δεν ξέρω

Φαντάζομαι ότι όταν ψιλιαστει ότι ο άλλος είναι 10min εδώ, μετά 10min, 10min πιο πέρα κρατάει πισινη...
Έχει κουμπιά το κορίτσι...
Αλλά πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, πολύ κυριλέ, μεθοδικός και να επιμείνεις.
Το αντίθετο από την Ισα...
NickoRM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 335
- Πόντοι
- 280
Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 39.253
- Πόντοι
- 10.656
Οταν ξαναπας Μεταξι, δοκιμασε να δεις την ρουμανα Μονικα στο Ι44β ισογειο (δευτερη πορτα απο δεξια, οπως κοιτας τα 44αρια), δουλευει 12.00 με 17.00, καποιες φορες 10.00 με 18.00, και περνα αν σου αρεσει στο σαλοναρισμα. Οχι ο ορισμος του σκιννυ αλλα κοντη και λεπτη ειναι, καλη στο δωματιο και καλο παιδι.Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο
NickoRM
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 335
- Πόντοι
- 280
Θα παω σημερα να την δω ευχαριστώΟταν ξαναπας Μεταξι, δοκιμασε να δεις την ρουμανα Μονικα στο Ι44β ισογειο (δευτερη πορτα απο δεξια, οπως κοιτας τα 44αρια), δουλευει 12.00 με 17.00, καποιες φορες 10.00 με 18.00, και περνα αν σου αρεσει στο σαλοναρισμα. Οχι ο ορισμος του σκιννυ αλλα κοντη και λεπτη ειναι, καλη στο δωματιο και καλο παιδι.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 206
Νομίζω η Νταρια είναι Άγκυρας …Θα παω σημερα να την δω ευχαριστώ
Αν λέμε την κοντή αδύνατη Ρωσίδα …
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.717
- Πόντοι
- 456
Καλύτερα να τα παίξει Μουντιάλ..παρά σε αυτή την ψωλοφολαΑυτή δεν εκτιμούσε το 20ρικο που έπαιρνε και έριχνε φολες ..
Πολλα νεύρα και βρισιμο οταν δεν περνούσες δωμάτιο μαζι της.
Φαντάσου τωρα στο 10ρικο...
Σίγουρα καποιος θα πρέπει να κάψει ενα 10ρικο να δουμε τι συμπεριφορά θα έχει μέσα μετα την υποβάθμιση.
Αφου τους τρωει η...απορια..κι εμεις το διασκεδαζουμε!ημερησια ενημερωση για τραβελοπουστες καταντησε εδω μεσα
AggelosXXX
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στους συναγωνιστες. Ελπιζω να μην ειμαι εκτος θεματος και να δημοσιευθει. Μου προταθηκε η αγορα ενος οικου στην Βικτωρια (Φυλης/Φωκαισς) χωρις ομως να μου πουν λεπτομερειες για τα περεταιρω. Αν καποιος συναγωνιστης γνωριζει πως λειτουργουν στην πραξη σε επιπεδο μισθωσεων εννοω, (γιατι δεν εχω προθεση να το δουλεψω εγω απλα να το νοικιασω) θα χαρω να με διαφωτισει. Υπαρχουν κανονικα μισθωτηρια ? Ως οικια? Ως επαγγελματικη στεγη? Η ολα μαυρα και στην πρωτη στραβη με τραβανε μεσα και εμενα ως ιδιοκτητη του ακινητου? Οτιδηποτε διαφωτιστικο θα το εκτιμουσα. Μου εχει μπει το μικροβιο να το αγορασω αλλα απ την αλλη δεν θελω να εχω τραβηγματα.
Τι είναι η ίσα? Και εγώ οπότε πάω πάντα είμαι καθαρός και περισσότερο για εμενα για να αισθάνομαι εγώ καλαΜια χαρά γυναίκα είναι ρε σεις, αλλά φοβάται τα μικρόβια. Φοβάται τα μικρόβια των άλλων κοριτσιών...
Φαντάζομαι ότι όταν ψιλιαστει ότι ο άλλος είναι 10min εδώ, μετά 10min, 10min πιο πέρα κρατάει πισινη...
Έχει κουμπιά το κορίτσι...
Αλλά πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, πολύ κυριλέ, μεθοδικός και να επιμείνεις.
Το αντίθετο από την Ισα...
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.344
- Πόντοι
- 721
Η Ισα είναι μια μεταδοτική Πορνοκατασταση, μεταδίδεται με το βλέμμαΤι είναι η ίσα? Και εγώ οπότε πάω πάντα είμαι καθαρός και περισσότερο για εμενα για να αισθάνομαι εγώ καλα
ΊσαΜπέλλα (άνευ), η"Βασίλισσα" του Φιλιππιδισταν...
Η πιο φθηνή πόρνη της περιοχής...
Φουλ πρόγραμμα με 20€....
info@123
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 21.839
- Πόντοι
- 10.026
Ντιάνα, Φυλής 86Α, νυχτερινή βάρδια. Νεαρή, πάρα πολύ αδύνατη, άκωλη και άβυζη. Είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά είναι μεγάλη φόλα μέσα στο δωμάτιο.Μαγκες εχετε να προτείνετε καμια skinny ειτε σε μπουρδελο ειτε σε studio? Ψεχνω τόσο καιρό δεν εχω βρει κατι εκτος απο την Ναταλι και τιν Νταρια που δουλεύουν στο Μεταξουργείο
luposolitario
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.698
- Πόντοι
- 486
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.411
- Πόντοι
- 5.227
Χαλι μαυρο.Αλήθεια ε; Βασικά έχω πάρα πολύ καιρό να πάω μαζί της οπότε δεν έχω εικόνα το πώς μπορεί να έχει γίνει.
Jean Pierre
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2026
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πάμε γι' άλλα...Χαλι μαυρο.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103