Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 661 άτομα (36 μέλη και 625 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.510
Πόντοι
721
Έμαθα ότι άλλαξε συμπεριφορά λέει έγινε ξεπέτα, εγω που την είχα πάρει παλια 2-3 φορές είχα μείνει ικανοποιημένος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ΤουρλοΒικτώριακι; Είναι βολικό πλασμα!
Απλά, πρέπει να επιμείνεις, να εισαι παροντας!
Με λάδι και υπομονη...:glasses:

Vatraxos97

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
88
Πόντοι
0
Ρε μάγκες αυτή η Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 αξίζει ή είναι ακόμη μια κλασική λατίνα και μοιράζει φωλες?
Φίλε μπες και δοκίμασε. Σωστά λένε τα αλλανια.. Αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν μπορείς να έχεις άποψη. Έδω είμαστε για να περνούν μια πρώτη γνώμη

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
2.510
Πόντοι
721
Ρε μάγκες αυτή η Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 αξίζει ή είναι ακόμη μια κλασική λατίνα και μοιράζει φωλες?

Φίλε μπες και δοκίμασε. Σωστά λένε τα αλλανια.. Αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος δεν μπορείς να έχεις άποψη. Έδω είμαστε για να περνούν μια πρώτη γνώμη
:woldman:
Το ότι έπαιξε επαγγελματικος "ΔιαΓκωνισμός" με την ΊσαΜπέλλα κάτι λέει για την αξία της νομίζω...:thumbsup:

Και ας μην την εχω καβαλήσει ποτε...
Δεν τις προλαβαίνω όλες ρε Μύστες, τι να κάνω;
Τις προλαβαίνετε εσείς;:glasses:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.376
Πόντοι
31.618
17:10 πέρασα στο χωματιανου 11 και τα δύο δωμάτια ήταν είδη ρεζερβε το τρίτο το έπιασα εγώ.η τσατσά μου είπε πος Μολης είχε αλλάξει σεντόνια και αυτό φενόταν ήταν όλα πεντακάθαρα.η Αννούλα αφού ξεμπερδεψε με τους άλλους δύο έκανε ντουζακι και μου ήρθε μες την τρελή χαρά .στο μαυρισμένο της κορμί διαγράφονται τα άσπρα σημάδια από το μαγιό.σεξ σε τρεις στάσεις και τελιομα με αυτή από πάνω όπου μου στράγγισε κάθε σταγόνα σπέρμα ενός με φύλαγε με πάθος.ζωαρα με την Αννούλα,μανάρι μου εσύ θα μας τα φας

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
207
Πόντοι
21
Μόλις γύρισα από Βίκυ Κολωνού 48 όπως κατεβαίνουμε το αριστερό καλή ηταν δουλεύει μόνο Τετάρτες και Παρασκευές τις άλλες μέρες κάνει τι τσατσά στην Παολα χαχαχαχαχα
Φίλε Ποια είναι αυτή?μια ψηλή ξανθιά?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Gilf καταστάσεις για σήμερα το βράδυ που μπορώ να βρω παιδιά ;
Χριστινα στα Μαραθωνος στο τριτο αριστερα οπως μπεις απο Αχιλλεως αλλιως στο πρωτο δεξια αν μπεις απο μαραθωνος,βαρδια τριτη

Rocco45

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Κατά την 1 πμ......στα Φιλιππίδου.......στα γνωστά μεταμεσονύχτια λημέρια.....τι άλλο;...... βαθύ γυμνό πεοθηλασμο από την τρανς τσατσά Αλίκη......με πέρασμα και από αρχιδια....... μέσα μπήκε και η βενεζουελιανα Άντζελα..... σχετικά καλή
Καθημερινές μετά την 13.00 γειά Φιλιππίδου οπότε?? Θενκζζζ

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.385
Πόντοι
446

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.168
Πόντοι
496

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.800
Πόντοι
8.995
Έμαθα ότι άλλαξε συμπεριφορά λέει έγινε ξεπέτα, εγω που την είχα πάρει παλια 2-3 φορές είχα μείνει ικανοποιημένος

Κατάλαβα
Πάντα ξεπέτα ήταν, αλλά ωραία ξεπέτα.

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
419
Πόντοι
21
καλησπερα σας ξέρει Κάποιος αν θα δουλευει αυριο απόγευμα ή Ιβάνα από Διδυμου 27 η Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α; Και αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή περίπτωση ; Έρχομαι από Πάτρα Αθήνα για μια μέρα μόνο ευχαριστώ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.421
Πόντοι
10.656
Δεν ξέρω εγώ είμαι ιδιότροπος παράξενος
ναι
όλα τα μπουρδελα βρωμάνε.
επισης ναι
Ψαχνω μια τανα όμορφη σε καθαρό μπουρδελο να περάσω καλά. Έχετε να μου προτείνετε?
να πας νωρις στην βαρδια. Αμα ξεκιναει 17.00 εσυ να εισαι απεξω 16.59 :coffee:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
Δεν ξέρω εγώ είμαι ιδιότροπος παράξενος όλα τα μπουρδελα βρωμάνε.Ψαχνω μια τανα όμορφη σε καθαρό μπουρδελο να περάσω καλά. Έχετε να μου προτείνετε?
Τυχαινει περαν απο τα μονιμα βρωμερα.Τα πιο κουλ για μενα ειμαι τα μαραθωνος κ μετα τα αγκυρας.Ομορφη σε καλο αν οχι πεντακαθαρο θα βρεις αρκετες ψαχνωντας αλλα ειναι κ θεμα ατομων.Εγω πχ εχω τυχει σε ακραια αλλα κ σε καθαρα.Εχει τυχει να λερωσω/βρεξω αλλα το ελεγα συνηθως.Δε θα πω εκει που δεν εχει πελατεια (ισχυει σαν πιθανοτητες),θα πω εκει που βλεπεις τσατσα να μπαινοβγαινει στα δωματια.Ιδιοτροπος δεν εισαι,αντιθετα ειναι αυτες!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
78
Like
4.403
Πόντοι
2.916
καλησπερα σας ξέρει Κάποιος αν θα δουλευει αυριο απόγευμα ή Ιβάνα από Διδυμου 27 η Ιζαμπέλα Φιλιππίδου 11α; Και αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή περίπτωση ; Έρχομαι από Πάτρα Αθήνα για μια μέρα μόνο ευχαριστώ
Φιλε πας κ βλεπεις,κανεις δε ξερει,ολοι παμε κ βλεπουλε αν.πχ τυχει να χουν ρεπο.Αν πας πηγαινε σε καλη ωρα οχι στην αρχη,ουτε πολυ μετα.Καλη περιπτωση απογευλα αρκετες,αλλα με τις 2 που λες δε θα χρειαστεις αλλες αν θα σου αρεσουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom