1η πορτα δεξιά εγώ πέρασα μετά της 11 την μια μέρα και την άλλη 4το πρωί οπότε μάλλον ανοίγει απόγευμα βραδυΡε παιδια το κολωνου 45 πρωτη πορτα ειναι κλειστο στη 1η βαρδια κ δουλευουν παντα 2η κ 3η?Αυτο με το διαδρομο με 2 πορτες δεξιες κ 1στο βαθος ευθεια.Αναφερομαι στη πρωτη δεξια πορτα που ναι η Αλινα με τη Χριστινα η οποια ηταν 3η κ τωρα ειναι 2η καθως πηγαν 2 λατινες στη 3η απο οτι φαινεται.Στη πρωτη βαρδια δεν το δουλευουν?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγω πηγαινα σερι κ νυχτα ηταν κλειστο κ τωρα ανοιγει αλλα της πρωτης βαρδιας δεν ειχα καταλαβει αν το ανοιγουν.Συμφωνω μαζι σου γιατι νυχτα το βλεπα ανοιχτο γενικα και απογευμα ανοιγει σιγουρα αρα μαλλον ισχυει οτι λες.1η πορτα δεξιά εγώ πέρασα μετά της 11 την μια μέρα και την άλλη 4το πρωί οπότε μάλλον ανοίγει απόγευμα βραδυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.138
- Πόντοι
- 49.090
Η Σάρα δουλεύει στον 44β όροφος αριστερά,η Φωτεινή έχει περίπου 10 μέρες που έχει επιστρέψειΚαλησπέρα ξέρει κάποιος αν επέστρεψε η Φωτεινή στο Ιασ 44β ή έχει πάει η Σάρα στη θέση της?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 341.138
- Πόντοι
- 49.090
Στη 1η βαρδια δουλεύει η Ναταλία αλλά χρησιμοποιεί την μπροστά είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 δεξιά,στη 2η και 3η βάρδια είσοδο χρησιμοποιούν την άλλη είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά,ο ίδιος οίκος είναι.Ρε παιδια το κολωνου 45 πρωτη πορτα ειναι κλειστο στη 1η βαρδια κ δουλευουν παντα 2η κ 3η?Αυτο με το διαδρομο με 2 πορτες δεξιες κ 1στο βαθος ευθεια.Αναφερομαι στη πρωτη δεξια πορτα που ναι η Αλινα με τη Χριστινα η οποια ηταν 3η κ τωρα ειναι 2η καθως πηγαν 2 λατινες στη 3η απο οτι φαινεται.Στη πρωτη βαρδια δεν το δουλευουν?
Τελευταία τροποποίηση:
Vatraxos97
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Αυτή η Μόνικα από Φώκαιας εκεί που δούλευε και η σάρα που βρίσκετε? Μου έκανε δυνατό γαμηση ΦώκαιαςΤη γνωστη Σαρα με το δυνατο σωμα?Η μηπως τη Μονικα τη διαχυτικη?Νυχτα την ειδες?
Jean Pierre
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2026
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Ρε παίδες την Αλεξάνδρα που παίζει που και που στα αντικριστά της Αγκύρας, που αλλού μπορεί κανείς να τη βρει; Παλιότερα την έβλεπα πιο συχνά στο πρόγραμμα, τώρα την είδα μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα, σε φάση που δεν μπορούσα να την επισκεφτώ και πριν από αυτή την είχα χάσει εντελώς. Δουλεύει και αλλού;
Στον ιδιο οικο εβλεπα τη Μονικα τοσο καιρο τις νυχτες,δηλαδη στο ι44 τερμα αριστερα σκαλα,απ τις δυο σκαλες η αριστερη,το αλλο δεν ανοιγε νυχτα οσο πηγαινα,λογικα κ η Σα εκει παει τωρα,οπως κ να χει για να μη μπερδευεσαι,στα ι44 ψαξε κ θα τη βρεις,σε οικο με σκαλαΑυτή η Μόνικα από Φώκαιας εκεί που δούλευε και η σάρα που βρίσκετε? Μου έκανε δυνατό γαμηση Φώκαιας
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 1.001
- Πόντοι
- 86
Ρε μάγκες αυτή η Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 αξίζει ή είναι ακόμη μια κλασική λατίνα και μοιράζει φωλες?
Φιλε μου αν δε πας δε θα μαθεις.Μη στηριζεσαι στα παντα,κρατα τα και κοψε διαθεση απ την ιδια.Ωραια φατσα εχει,στο κωλο με χαλαει αλλα οκ,ειναι λατινα κ νεα,δε με χαλαει οσο αλλες.Τωρα θα δοκιμασω Σαρα,εκδικητικα γτ με χαλουσε κ ηταν ρισκο στο 20αρικο,στα 10 οκ μπαινω κ αν ειναι ανθρωπινη ριχνω ενα 10αρι ακομα για χρονο.Στα 20 κ σε οικους σαν τα φιλ πλεον δε ρισκαρω αν δεν ειμαι σχεδον σιγουρος επειδη τα εχουν κανει μπουρδελα ονομα κ πραμαΡε μάγκες αυτή η Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 αξίζει ή είναι ακόμη μια κλασική λατίνα και μοιράζει φωλες?
AnaCobra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 721
O @Vatraxos97 , είναι ο μεγαλύτερος fan της, και έχει αρκετή εμπειρία...Ρε μάγκες αυτή η Κατρίν απ Φιλιππίδου 11 αξίζει ή είναι ακόμη μια κλασική λατίνα και μοιράζει φωλες?
Ας μας πει....
Τους υπόλοιπους, δεν μας αφήνε η ΊσαΜπέλλα Χωρίς, να την δοκιμάσουμε!
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.036
- Πόντοι
- 3.436
Συναγωνιστή, αυτή η Βίκυ είναι η γνωστή γεματούλα Βίκυ με το κοντό μαλλί ?Μόλις γύρισα από Βίκυ Κολωνού 48 όπως κατεβαίνουμε το αριστερό καλή ηταν δουλεύει μόνο Τετάρτες και Παρασκευές τις άλλες μέρες κάνει τι τσατσά στην Παολα χαχαχαχαχα
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.036
- Πόντοι
- 3.436
Άτιμε n.smirni δε σε φτάνει κανείςΣτη 1η βαρδια δουλεύει η Ναταλία αλλά χρησιμοποιεί την μπροστά είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 δεξιά,στη 2η και 3η βάρδια είσοδο χρησιμοποιούν την άλλη είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά,ο ίδιος οίκος είναι.

Πρώτος στις πορνο - ενημερώσεις, πρώτος σε κάθε είδους πληροφορία, ακόμα κι αν αφορά την πολεοδομία 

Πήγα σήμερα πρωί και μπροστά είσοδος ήταν μια ξανθιά θεία αυτή η είναι Νάταλι?Στη 1η βαρδια δουλεύει η Ναταλία αλλά χρησιμοποιεί την μπροστά είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 δεξιά,στη 2η και 3η βάρδια είσοδο χρησιμοποιούν την άλλη είσοδο δηλαδή το Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα δεξιά,ο ίδιος οίκος είναι.
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.036
- Πόντοι
- 3.436
Ναι, αυτή είναι η Ναταλί - είναι πάνω από 20 χρόνια στην πιάτσαΠήγα σήμερα πρωί και μπροστά είσοδος ήταν μια ξανθιά θεία αυτή η είναι Νάταλι?

Παλιά ήταν πιό αδύνατη και εμφανίσιμη, τώρα έχει μπαταλέψει τελείως 
Έμαθα ότι άλλαξε συμπεριφορά λέει έγινε ξεπέτα, εγω που την είχα πάρει παλια 2-3 φορές είχα μείνει ικανοποιημένοςΑποκάλυψις τώρα...
Μεγάλη επιστροφή της ΤουρλοΒικτωριας στο ΜΑ21 πάνω...
Κατεβαίνει από το ταξί το μωρό και πέφτει στην αγκαλιά μου....
-"Ακριβώς, όπως μου το είχες υποσχεθεί" μου λέει...
Άπειρα credits στην Ζωή για το tip.
Ανανεωμένη και Πεντάμορφη, με καινούργια τατουάζ στους μηριαίους δικέφαλους. Κερασάκια από την μία, Φραουλιτσες
από την άλλη....
Μισάωρο πρόγραμμα, μην την ξεκινώ μόλις ήρθε..ropa normale...besitos...Todos..Εσκουζα σαν τον γαιδαρο!!!
.
Οντως, περιμένω και την χαροκαμμενη μάνα Ρωξάνη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, αυτή είναι η Ναταλί - είναι πάνω από 20 χρόνια στην πιάτσαΠαλιά ήταν πιό αδύνατη και εμφανίσιμη, τώρα έχει μπαταλέψει τελείως
![]()
ΚατάλαβαΈμαθα ότι άλλαξε συμπεριφορά λέει έγινε ξεπέτα, εγω που την είχα πάρει παλια 2-3 φορές είχα μείνει ικανοποιημένος
AngelicaBella
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 359
- Πόντοι
- 280
Ναι για την γύφτο Ρουμάνα μιλάω, δεν έκανε επιθετικό σαλόνι φόραγε σουτιέν αλλά όχι το βρακάκι της και απλά είπε ποιος θέλει να δοκιμάσει με το μπλαζε ύφος που είχε. Ελπίζω και εγώ έπειτα από 2-3 μέρες πακιστανικων ψωλων να εκτιμήσει το 10ρικο πλέον αλλά θέλω να κάψω ένα 10ρικο για πάρτυ της να δω τι κάνει. 2η βάρδια την είδα αλλά η τσατσά μου είπε θα κάτσει και στην 3η
είσαι μεγάλος ρεπόρτερ!Την πέτυχα το Σάββατο στην παρθενική της άφιξη
![]()
Στην αρχή μπερδεύτηκε και πήγε στην Περδίκκα αλλά μετά μίλησε στο τηλ, μάλλον με την Μόνικα και την καθοδήγησε
![]()
Επίσης κατέφθασε με τα πόδια και η ζέστη ήταν αφόρητη οπότε λογικά θα ήταν ιδρωμένη
κι εγώ μάλλον θα δοκιμάσω πρώτη φορά στα 10€ , αλλά πιστεύω πάλι φόλα θα είναιΟτι εκανε κ φωκαιας απο ωραριο,στα 10 ναι δε χανω κατι να δοκιμασω
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.419
- Πόντοι
- 5.227
Αυτη εμφανιζεται οταν δεν εχει γκομενοπελατες επι της παρουσης...εντω μεταξυ εχει πατσαβουριασει τοσο που πλεον μοιαζει σαν ενα ξανθομπουρμπουλο γιουβαρλακι.Ρε παίδες την Αλεξάνδρα που παίζει που και που στα αντικριστά της Αγκύρας, που αλλού μπορεί κανείς να τη βρει; Παλιότερα την έβλεπα πιο συχνά στο πρόγραμμα, τώρα την είδα μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα, σε φάση που δεν μπορούσα να την επισκεφτώ και πριν από αυτή την είχα χάσει εντελώς. Δουλεύει και αλλού;
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.419
- Πόντοι
- 5.227
. .και τις αθλιες υπηρεσιες.....Ελεεινη τελειως.Αααα ρε Τζανινα που εισαι να βουτυρωσουμε το πεϊνιρλι σου...Η γνωστή γυφτορουμάνα με το επιθετικό σαλόνι και το ωραίο σώμα;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.871
- Πόντοι
- 8.296
σε στούντιοΗ τζεσικα με τις βυζαρες δουλεύει ακόμα στην φυλής ;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)