Ποια Αννα (απ το 19 μηπως)?Εμφανιση?Triple threat τώρα Φωκαίας 13 επάνω Ειρήνη, Εύα, Άννα. Εύα και Ειρήνη πάνε και μαζί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπορεί να μην κατάλαβα καλά εγώ, γιατί η τσατσά το είπε,αυτή η ακεφιΤην δοκιμασα και εγω...οταν την ρωτησα μου ειπε οτι ειναι απο Βενεζουελα....θα ανεβασουμε μαζι κριτικη απο οτι φαινεται
Τι ώρα πέρασες?Single Shot από την 1η πρωϊνή στο ψόφιο από κίνηση και ανοιχτά τσαρδάκια Μετάξι
Κολωνού 47 Ισόγειο : Μια κάβλα τσατσά με χειλάρες κ βυζαρες που είπε έχω Ελληνίδα , την Νάσια. Ξεπρόβαλε μια κοντούλα , μαυριδερούλα με ΒΥΖΑΡΕΣ , κάπως σαν χαμένη και διστακτική . Φόλα μου φάνηκε αλλά εάν με ξαναβγάλει ο δρόμος θα περάσω για δοκιμή. Σήμερα δεν είχα όρεξη για τίποτα.
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.140
- Πόντοι
- 456
22:30 με 23:00Μηπως γνωρίζουμε και πότε σχολαει;
AngelicaBella
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 355
- Πόντοι
- 280
Η γνωστή γυφτορουμάνα με το επιθετικό σαλόνι και το ωραίο σώμα;Πέρασμα χθες από Ιάσονος 44β όροφος αριστερά και βρήκα την Σάρα από Φώκαιας 25αρια όροφος και σκαλάκια, ίσως αξίζει το 10ρικο αλλά είναι στα υπόψιν για δοκιμή
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 623
- Like
- 100.580
- Πόντοι
- 48.067
Αυτή δεν εκτιμούσε το 20ρικο που έπαιρνε και έριχνε φολες ..Πέρασμα χθες από Ιάσονος 44β όροφος αριστερά και βρήκα την Σάρα από Φώκαιας 25αρια όροφος και σκαλάκια, ίσως αξίζει το 10ρικο αλλά είναι στα υπόψιν για δοκιμή
Πολλα νεύρα και βρισιμο οταν δεν περνούσες δωμάτιο μαζι της.
Φαντάσου τωρα στο 10ρικο...
Σίγουρα καποιος θα πρέπει να κάψει ενα 10ρικο να δουμε τι συμπεριφορά θα έχει μέσα μετα την υποβάθμιση.
Jean Pierre
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2026
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πέρασα την Δευτέρα με την Αναστασία στην Αγκύρας. Πάντα είναι μια επιτυχημένη συνεύρεση η συνεύρεση με την Αναστασία. Ειδικά τώρα που γνωριζόμαστε. Φουλ δοτική και ερωτική, νιώθεις ότι γουστάρει αυτό που κάνει, και αυτό με φτιάχνει απίστευτα. Είχε μια μικρή αναμονή περί τα δέκα λεπτά, αλλά άξιζε τον κόπο.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.765
- Πόντοι
- 8.995
Λογικά μιλάς για απογευματινη βάρδια.Πέρασμα χθες από Ιάσονος 44β όροφος αριστερά και βρήκα την Σάρα από Φώκαιας 25αρια όροφος και σκαλάκια, ίσως αξίζει το 10ρικο αλλά είναι στα υπόψιν για δοκιμή
AngelicaBella
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 355
- Πόντοι
- 280
Αν ήξερε ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο υποβάθμισης και συνέχιζε να συμπεριφέρεται έτσι, μιλάμε για τεράστιο ζώο!Αυτή δεν εκτιμούσε το 20ρικο που έπαιρνε και έριχνε φολες ..
Πολλα νεύρα και βρισιμο οταν δεν περνούσες δωμάτιο μαζι της.
Φαντάσου τωρα στο 10ρικο...
Σίγουρα καποιος θα πρέπει να κάψει ενα 10ρικο να δουμε τι συμπεριφορά θα έχει μέσα μετα την υποβάθμιση.
Rodos 87
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.087
- Πόντοι
- 2.831
Ναι για την γύφτο Ρουμάνα μιλάω, δεν έκανε επιθετικό σαλόνι φόραγε σουτιέν αλλά όχι το βρακάκι της και απλά είπε ποιος θέλει να δοκιμάσει με το μπλαζε ύφος που είχε. Ελπίζω και εγώ έπειτα από 2-3 μέρες πακιστανικων ψωλων να εκτιμήσει το 10ρικο πλέον αλλά θέλω να κάψω ένα 10ρικο για πάρτυ της να δω τι κάνει. 2η βάρδια την είδα αλλά η τσατσά μου είπε θα κάτσει και στην 3η
Τη γνωστη Σαρα με το δυνατο σωμα?Η μηπως τη Μονικα τη διαχυτικη?Νυχτα την ειδες?Πέρασμα χθες από Ιάσονος 44β όροφος αριστερά και βρήκα την Σάρα από Φώκαιας 25αρια όροφος και σκαλάκια, ίσως αξίζει το 10ρικο αλλά είναι στα υπόψιν για δοκιμή
Οτι εκανε κ φωκαιας απο ωραριο,στα 10 ναι δε χανω κατι να δοκιμασωΝαι για την γύφτο Ρουμάνα μιλάω, δεν έκανε επιθετικό σαλόνι φόραγε σουτιέν αλλά όχι το βρακάκι της και απλά είπε ποιος θέλει να δοκιμάσει με το μπλαζε ύφος που είχε. Ελπίζω και εγώ έπειτα από 2-3 μέρες πακιστανικων ψωλων να εκτιμήσει το 10ρικο πλέον αλλά θέλω να κάψω ένα 10ρικο για πάρτυ της να δω τι κάνει. 2η βάρδια την είδα αλλά η τσατσά μου είπε θα κάτσει και στην 3η
Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.702
- Πόντοι
- 3.236
Πέρασμα χθες από Ιάσονος 44β όροφος αριστερά και βρήκα την Σάρα από Φώκαιας 25αρια όροφος και σκαλάκια, ίσως αξίζει το 10ρικο αλλά είναι στα υπόψιν για δοκιμή
Την πέτυχα το Σάββατο στην παρθενική της άφιξη
Στην αρχή μπερδεύτηκε και πήγε στην Περδίκκα αλλά μετά μίλησε στο τηλ, μάλλον με την Μόνικα και την καθοδήγησε
Επίσης κατέφθασε με τα πόδια και η ζέστη ήταν αφόρητη οπότε λογικά θα ήταν ιδρωμένη
Τελευταία τροποποίηση:
Την πέτυχα το Σάββατο στην παρθενική της άφιξη
![]()
Στην αρχή μπερδεύτηκε και πήγε στην Περδίκκα αλλά μετά μίλησε στο τηλ, μάλλον με την Μόνικα και την καθοδήγησε
![]()
Επίσης κατέφθασε με τα πόδια και η ζέστη ήταν αφόρητη οπότε λογικά θα ήταν ιδρωμένη
Λογικά θα χρεώνει τώρα και το κατούρημα στη μισή τιμή!
Τυχεράκια!
Mitsaras29
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 2.411
Δεν είναι η ίδια. Αλλά είναι δυνατόΠοια Αννα (απ το 19 μηπως)?Εμφανιση?
Σλαβα ηταν κι αυτη?Δεν είναι η ίδια. Αλλά είναι δυνατό
Ρε παιδια το κολωνου 45 πρωτη πορτα ειναι κλειστο στη 1η βαρδια κ δουλευουν παντα 2η κ 3η?Αυτο με το διαδρομο με 2 πορτες δεξιες κ 1στο βαθος ευθεια.Αναφερομαι στη πρωτη δεξια πορτα που ναι η Αλινα με τη Χριστινα η οποια ηταν 3η κ τωρα ειναι 2η καθως πηγαν 2 λατινες στη 3η απο οτι φαινεται.Στη πρωτη βαρδια δεν το δουλευουν?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις