Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.919
Οχι,εδω δεν είμαι για να κανω φίλους και γνωριμίεςΣεβαστό
Αν μοιράζεσαι τα σοσιαλ σου (έστω με Πμ) χαρά μου να συνδεθούμε και εκεί μωρο μου
Ευχαριστώ πολύ
Οχι,εδω δεν είμαι για να κανω φίλους και γνωριμίεςΣεβαστό
Αν μοιράζεσαι τα σοσιαλ σου (έστω με Πμ) χαρά μου να συνδεθούμε και εκεί μωρο μου
Ευχαριστώ πολύ
Μηπως να τα φτιάξουμε κιολας; Ε ρε τι διαβάζω η γυναίκα. Σκέφτηκες πολυ πριν γράψεις αυτην την μπουρδα;Σεβαστό
Ευχαριστώ πολύ
η μπουγατσα λεει αχαχαχαχ γεια σου ρε αγγελικουλα..Μωρε κάτι ξέρω που δεν γουστάρω να ανακατέψω την συμπρωτεύουσα με τα ραντεβού. Αφου πόσοι πετάνε μαλακίες,ή κάτι εχει το νερο μάλλον εκει,ή τους εχει πειράξει η πολύ μπουγάτσα; Τι να πω δεν ξέρω.
Μαλλον τους έχει πέσει βαριάη μπουγατσα λεει αχαχαχαχ γεια σου ρε αγγελικουλα..
κλαιω
Εσύ τα ανέφερες Αγγελική.Μηπως να τα φτιάξουμε κιολας; Ε ρε τι διαβάζω η γυναίκα. Σκέφτηκες πολυ πριν γράψεις αυτην την μπουρδα;
Αγγελική μου να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο θετική γνώμη έχω απο θεσσαλονικείςΜωρε κάτι ξέρω που δεν γουστάρω να ανακατέψω την συμπρωτεύουσα με τα ραντεβού. Αφου πόσοι πετάνε μαλακίες,ή κάτι εχει το νερο μάλλον εκει,ή τους εχει πειράξει η πολύ μπουγάτσα; Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που Θεσσαλονικείς ειναι οι περισσότεροι που δεν τα έχω παει καλά είτε στην επικοινωνία είτε σε ραντεβου (ερχόμενοι στην Αθήνα).Τι να πω δεν ξέρω. Ετσι οπως πάει μην βαλω ορο "απαγορεύονται οι Θεσσαλονικείς".

Δυστυχώς εγώ δεν ήμουν το ίδιο τυχερή οσο εσυ. Έχω κακές εμπειρίες εγω.Δεν αμφιβάλλω ομως και σε αυτό που λες,σε μια τόσο μεγάλη πολη,ε ολο και κάποιος καλός θα υπήρχεΑγγελική μου να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο θετική γνώμη έχω απο θεσσαλονικείς
Και στα μηνύματα είναι πολύ ευγενικοί αλλά και στις συναντήσεις μας !
Και στην συμπεριφορά τους στο δωμάτιο είναι διαφορετικοί
πιο χαλαροί πιο ευδιάθετοι!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το τραγούδι 《ΧΑΛΑΡΑ》 γράφτηκε για την Θεσσαλονίκη!
ΥΓ....χωρις να θέλω να προσβάλλω την αποψή σου
Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους
![]()
Σεβαστό και κατανοητό ....Δυστυχώς εγώ δεν ήμουν το ίδιο τυχερή οσο εσυ.

Κοριτσάρα αν τύχει όμως κ τά φτιάξετε κοίταξτε να με κάνετε κουμπάρο έτσι;Μηπως να τα φτιάξουμε κιολας; Ε ρε τι διαβάζω η γυναίκα. Σκέφτηκες πολυ πριν γράψεις αυτην την μπουρδα;
Είναι βαριά ή Μπουγάτσα τού τσολιά.Μαλλον τους έχει πέσει βαριά
Και να τηρήσουμε το ο κουμπάρος την κουμπάραΚοριτσάρα αν τύχει όμως κ τά φτιάξετε κοίταξτε να με κάνετε κουμπάρο έτσι;
Είχα γνωρίσει πολλούς στον στρατό κ ήταν όλοι καλά παιδιά από όσο θυμάμαι.Αγγελική μου να σου πω την αλήθεια εγώ μόνο θετική γνώμη έχω απο θεσσαλονικείς
Και στα μηνύματα είναι πολύ ευγενικοί αλλά και στις συναντήσεις μας !
Και στην συμπεριφορά τους στο δωμάτιο είναι διαφορετικοί
πιο χαλαροί πιο ευδιάθετοι!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το τραγούδι 《ΧΑΛΑΡΑ》 γράφτηκε για την Θεσσαλονίκη!
ΥΓ....χωρις να θέλω να προσβάλλω την αποψή σου
Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους
![]()
Εννοείται τί μισές δουλειές θα κάνουμε.Και να τηρήσουμε το ο κουμπάρος την κουμπάρα![]()
Για παρέα ναι,έχω και εγω φίλους-φίλες απο εκεί,αλλά άλλο κοινωνική-προσωπική ζωη,αλλο για να κανονίσω τέτοια δουλειά,είναι 2 διαφορετικά πράγματαΕίχα γνωρίσει πολλούς στον στρατό κ ήταν όλοι καλά παιδιά από όσο θυμάμαι.
Σέ αυτό το κομμάτι αφού είχες κ άσχημη εμπειρία θα ξέρεις καλύτερα από εμένα.Για παρέα ναι,έχω και εγω φίλους-φίλες απο εκεί,αλλά άλλο κοινωνική ζωη,αλλο για να κανονίσω τέτοια δουλειά,είναι 2 διαφορετικά πράγματα
Ναι και οσο να ναι δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια τα περιστατικάΣέ αυτό το κομμάτι αφού είχες κ άσχημη εμπειρία θα ξέρεις καλύτερα από εμένα.
Καλά τόσο πολύ άσχημα ήταν τά πράγματα δηλ;Ναι και οσο να ναι δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια τα περιστατικά