jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.076
Λέμε πως θα καθαρίσει η χώρα από τη πλεμπα ρε δεξιεεκτός από όλα τα άλλα βγήκες και χουντικός ρε φασίστα?![]()
Λέμε πως θα καθαρίσει η χώρα από τη πλεμπα ρε δεξιεεκτός από όλα τα άλλα βγήκες και χουντικός ρε φασίστα?![]()
Τον Τσιπραλέξ γιατί τον βγάζεις απ' έξω; Εάν είναι για το καλό της Πατρίδος, όλοι θα σπεύσουν να βάλουν ένα χεράκι...αν τον κρατήσουμε θα πάει το μαμήσι σε πιό άγριο τέμπο , γουστάρετε ξεκώλιασμα θα πεί......
αν αλλάξει αρχηγός στη νδ και μπεί πχ ο Δένδιας ,
με δεδομένο πως θα πάρει χαμηλό ποσοστό η νδ
και θα χρειαστεί συγκυβέρνηση με Σαμαρά-Πασοκ ,
ελλοχεύει άλλος κίνδυνος :
να συμφωνηθεί για ΠΘ το κτήνος ο Βενιζέλος...που τον συμπαθεί ο Σαμαράς κ φυσικά το πασοκ
τότε πιθανότατα θα λέμε που είναι ο Κούλης μας![]()
φύγε από δω ρε παλιοφασίστα χουντικέ ταγματασφαλίτηΛέμε πως θα καθαρίσει η χώρα από τη πλεμπα ρε δεξιε
φύγε από δω ρε παλιοφασίστα χουντικέ ταγματασφαλίτη
Μάο μάο είναι ορκΔεν είναι χουντικός. Μαο(ν)ϊστής είναι.
Είσαι βαθιά νυχτωμένος σε θέματα ορθοδοξίας, κλήρου και λαού αγαπητέ.Αν οι "απανταχού ορθόδοξοι" τον είχαν γραμμένο δεν θα έπαιρνε μεγάλα ποσοστά στις εκλογές
το 80% των Ελλήνων δηλώνει "χριστιανός ορθόδοξος" ότι και αν σημαίνει αυτό...εσύ νομίζεις ότι είναι διαφορετικοί από αυτούς που τον ψηφίζουν????
οι ίδιοι είναι
οι μητροπολίτες δίνουν γραμμή για το ποιον θα ψηφίσουν οι παπάδες...αλλιώς δεν θα ασχολούνταν να τους ταΐσει. Ένα μικρό μέρος των παπάδων που κινείται στα όρια του ψεκ δεν τον ψηφίζει φαντάζομαι.
Εσύ τι νομίζεις ότι τους τα έδωσε επειδή τους εκτιμά?![]()
Έχεις πλήρη μεσάνυχτα στα πολιτικάφύγε από δω ρε παλιοφασίστα χουντικέ ταγματασφαλίτη
Ειμαστε μαζι τηςΔεν θα μπορέσει η Κάρι να τα βάλει με τα καρτέλ
Θα την φάνε.
Αν θες να μάθεις πως θα καθαρίσει η χώρα μόνο ο στρατός μπορεί με πραξικόπημα.
Εκεί θα μπει με τη βία θα πιάσει τα κεφάλια ψειρου δικαστήρια κατάσχεση του πλούτου και στρατιωτική διοίκηση.
Εσυ παιρνεις εργα απο το κουλοσοι και χαιρεσαι με ψιχουλαφύγε από δω ρε παλιοφασίστα χουντικέ ταγματασφαλίτη
Και εσύ δεν έχεις δει ποτέ κάποιον να κράζει τον μητσοτακη και μετά να πηγαίνει να τον ψηφίζει τελικά για το συμφέρον του ε;Είσαι βαθιά νυχτωμένος σε θέματα ορθοδοξίας, κλήρου και λαού αγαπητέ.
Τα αντίθετα λένε οι παπάδες στον κόσμο στις ομιλίες τους, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών φυσικά.
Στα κατ' ιδίαν αφορισμένο τον ανεβάζουν, δαιμονισμένο τον κατεβάζουν.
Ουσιαστικά το αντίθετο, πιο πιθανό είναι αυτοί να ναι οι ψήφοι που θα κάνουν τη διαφορά κατά του Κούλη, βλέπε και τη στάση της Μαρίας Καρυστιανού στο ζήτημα πίστη.
Κλείσιμο εκκλησιών στον κορωνοϊό, υποχρεωτικότητα εμβολίων κλπ, ρητορική περί αναχρονιστικών ψεκασμένων, και κυρίως γάμος/υιοθεσία από ομοφυλόφιλους είναι κόκκινο πανί για τον κόσμο της Ορθοδοξίας.
Εάν νομίζεις ότι η εκκλησία είναι ένας οργανισμός τύπου ΚΚΕ που θα δώσει γραμμή μέχρι το τελευταίο εκκολαπτόμενο κνιτόπουλο τί θα πει και τί θα ψηφίσει... πραγματικά με διασκεδάζεις!!!
Υπάρχει επιρροή αλλά είναι ποικίλη, πιο έμμεση και δε λειτουργεί όπως μάλλον αφελώς νομίζεις.
Αυτή είναι η γνώμη μου πάνω κάτω!!!
Με ψυχούλα δε ξέρω…Εσυ παιρνεις εργα απο το κουλοσοι και χαιρεσαι με ψιχουλα
Ελα στο θρεντ των EV να λυσουμε τις διαφορες μας
Μου ηρθαν κατι πμ οτι εισαι αναδοχος χημικων τουαλετων απο την Αγια ΟικογενειαΜε ψυχούλα δε ξέρω…
Δεν έχω διάφορες με οδηγούς τέσλα
Είμαι σαν να μαλώνεις με τον μικρό σου ξάδερφο
ναι στειλε εμβασμα για την ευτυχια μου και να παρω το κουπρα το ραβαλΑπλά για να καταλάβουμε πόσο Ταλιμπάν είμαστε
Πεθαίνει κόσμος στα νοσοκομεία επειδή δεν έχουν νοσηλευτές και αναλώσιμα
Και την ίδια στιγμή δίνουμε 4Κ σε έναν μπάρμπα και καλά απεσταλμένο….για να «ερμηνεύει» ένα βιβλίο 2000 ετών που το κύριο νόημα του είναι «όταν έχεις 2 να δίνεις το 1»
Και ρωτάμε μετά γιατί βγάζουμε τον μητσοτακη…
Απο ηλεκτρικα μονο Teslaναι στειλε εμβασμα για την ευτυχια μου και να παρω το κουπρα το ραβαλ
απουγ θα παρω την φθηνη εκδοση
Οχι είμαι μπογιατζής και βάφω σχολεία η καμία φορά βάζω και πλακάκιαΜου ηρθαν κατι πμ οτι εισαι αναδοχος χημικων τουαλετων απο την Αγια Οικογενεια
Στα εργα μεγαλυτερων καρχαριων απο εσενα
Αληθευει?
7 ευρώ έχω πάνω μουναι στειλε εμβασμα για την ευτυχια μου και να παρω το κουπρα το ραβαλ
υγ θα παρω την φθηνη εκδοση
ακριβο κουπρα ραβαλ γαμαειΑπο ηλεκτρικα μονο Tesla![]()
Εχω μπει σε πολλα ηλεκτρικα uber (εξω) ολοι μου ελαγαν Tesla, το αγορασα, ισως η καλυτερη αγορα που εχω κανειακριβο κουπρα ραβαλ γαμαει