italaki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 48.121
- Πόντοι
- 6.236
No he is memnistevmenos....Θα σφίξεις alexandraa ?![]()

No he is memnistevmenos....Θα σφίξεις alexandraa ?![]()

εξαιρετικο εδεσμα!!! αν εισαι απ την Καμποτζη....θες ψητους σκορπιους για πρωινο εσυ να ισιωσεις![]()
Γαμήσι που θέλει και άπλωμα στον ήλιο σαν χταπόδιNo he is memnistevmenos....![]()

Καλημέρα, θα λάβεις μέρος και εσύ στην σημερινή παρτούζα;![]()

Ξέρει να μιλάει τα εγγλέζικα;Θα σφίξεις alexandraa ?![]()

I talk england very best friend my...Ξέρει να μιλάει τα εγγλέζικα;![]()

iaso κοκλαGoodmorning manares

Κι εσύ στα εγγλέζικα;Goodmorning manares

Καλέ μου φίλε θα ξανά το γράψω γιατί ή δεν διάβασες το τότε μήνυμά μου ή δεν θυμάσαι ,, με χώρισε γιατί την έπιασε τρίτη φορά μαζί μου ο άντρας της,, και τώρα όχι μόνο θέλει επανασύνδεση αλλά θέλει να κάνει και κόλπα που της ειχα προτείνει ...Ο καλός μας φίλος και η κυρία με τις πίτες θα το γράψανε πριν τους πιάσει ο άντρας της![]()

Γτ δεν έχω ενημέρωση?Καλημέρα, θα λάβεις μέρος και εσύ στην σημερινή παρτούζα;![]()

Και είμαι καλέ μου φίλε..Ακόμα τραβιούνται;
Εδώ μας είπε ότι είναι ΒΡΆΧΟΣ στις αποφάσεις του.

Όχι καλέ μου φίλε η Μαρία είναι αυτή με της πίπεςΜαρία είναι αυτή με τις πίτες ?![]()

E ναι δεν το τρώνε όλο το βατράχι, μόνο τα ποδαράκια τα κάνουν πανέ.Βατραχοπόδαρα
Τι κόλπα είναι αυτά;Καλέ μου φίλε θα ξανά το γράψω γιατί ή δεν διάβασες το τότε μήνυμά μου ή δεν θυμάσαι ,, με χώρισε γιατί την έπιασε τρίτη φορά μαζί μου ο άντρας της,, και τώρα όχι μόνο θέλει επανασύνδεση αλλά θέλει να κάνει και κόλπα που της ειχα προτείνει ...![]()

Κυνηγάς κουνούπια καλέ μου φίλε???κανω σοβαρη δουλιτσα![]()

Μυγάκια με chop sticksΚυνηγάς κουνούπια καλέ μου φίλε???![]()
E ναι δεν το τρώνε όλο το βατράχι, μόνο τα ποδαράκια τα κάνουν πανέ.
Τι κόλπα είναι αυτά;![]()

Pws to milas etsi to eggleziko manara mouGoodmorning manares
Να μην ξεχάσεις να ταΐσεις τα ψααακια στο Bill εσύΓτ δεν έχω ενημέρωση?![]()