- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.133
Φήμες λενε πως η Δωρα εκλεισε γτι σταματησε ν πηγαινειΔεν ξέρω από αυτά δυστυχώς![]()
Φήμες λενε πως η Δωρα εκλεισε γτι σταματησε ν πηγαινειΔεν ξέρω από αυτά δυστυχώς![]()
εγω τουβλο ημουν , τουβλο εμειναΜάθαμε πολλά πράματα χρήσιμα και σήμερα![]()
ηταν ο τρυφερος σερβιτοροςΕγω οταν ηρθε ο λογαριασμός γυρισα το κεφαλι κ είχαν εξαφανιστεί ολοι .. κ κατι κουβερ απο το τραπεζι

Θα πληρώσει ετήσια συνδρομή μάλλονΣε ψυχολογο θα πας ; η σε χρυσοχοο;![]()
σαν αυτο που παει να φαει ,εκανα ενα τετοιο το πρωι εγωΩραία πιάτα ! βυζιά![]()
Πόσο χαρούμενος ήμουνα όταν ανταλλάξαμε τις μπριζόλες και πήρα την μεγαλυτερηηταν ο τρυφερος σρβιτορος![]()

τι εννοεις;
Σου αξιζε μαναρα μου ολη μερα δλειαΠόσο χαρούμενος ήμουνα όταν ανταλλάξαμε τις μπριζόλες και πήρα την μεγαλυτερη![]()
αυτο μπορει να ακουστει και σαν υπονοουμενο να ξερεις..... το νου σου....Πόσο χαρούμενος ήμουνα όταν ανταλλάξαμε τις μπριζόλες και πήρα την μεγαλυτερη![]()
δεν ανταλλαξαμεΠόσο χαρούμενος ήμουνα όταν ανταλλάξαμε τις μπριζόλες και πήρα την μεγαλυτερη
![]()
Πώς τον έπεισες;Πόσο χαρούμενος ήμουνα όταν ανταλλάξαμε τις μπριζόλες και πήρα την μεγαλυτερη![]()

Για της Νικόλ λέωδεν ανταλλαξαμε

Δε θες να μάθεις...Πώς τον έπεισες;![]()

ποια ειναι η κυρια; δε την εχει παρει το ματι μου![]()
Irida - bourdela.com forum
Αν έχει κάποιος τηλ για ίριδα η Κίρα αν μπορεί να μου το στείλει Ευχαριστώ Καλησπέρα Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σταμάτησα, όμως επέστρεψα. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ πολύwww.bourdela.com
![]()
Ξέρω όλων τα μυστικά και τους απειλωΠώς τον έπεισες;![]()

θα σου φερω την μικρη στο τραπεζι να σε καβλαντισειΓια της Νικόλ λέω
Εσένα στην είχα βουτήξει χωρίς καν να σε ρωτήσω![]()

ποια ειναι η κυρια; δε την εχει παρει το ματι μου
...τα σερβιτσια τα αφησανε?!!?Εγω οταν ηρθε ο λογαριασμός γυρισα το κεφαλι κ είχαν εξαφανιστεί ολοι .. κ κατι κουβερ απο το τραπεζι