Εννοώ αν τον καρφωσες μες στον κωλο ρε.Όχι την λυπήθηκα.... Όταν γίνω gay κάνε μου τέτοιες ερωτήσεις
Μπορεί λόγω μεγεθους σου να κλειδωσε την πίσω πόρτα
Εννοώ αν τον καρφωσες μες στον κωλο ρε.Όχι την λυπήθηκα.... Όταν γίνω gay κάνε μου τέτοιες ερωτήσεις
Αμα σου στηθεί στα 4 μην την γαμας εσύΠολύ τρίχα φίλος ! χάνει πόντους το κορδόνι !
ξερει τι κανει αυτηΕννοώ αν τον καρφωσες μες στον κωλο ρε.
Τα λατρεύω αυτά τα κορδόνια. Πολύ καύλα είναιΔωράκια
Δεν μου δίνει καθόλουΕννοώ αν τον καρφωσες μες στον κωλο ρε.
Γιατί, αυτές που ανεβάζουν οι άλλοι, δικές τους είναι; ΙΧ ;Από instagram είναι η φωτογραφία..Δεν άντεχα να μην την ανεβάσω!
Από πο ξεφύτρωσες εσύ και έβγαλες τέτοιο συμπερασμα; Με 10 μνμ εδώ μέσα το πολύ. Ήρεμα ρωτάω.Γιατί, αυτές που ανεβάζουν οι άλλοι, δικές τους είναι; ΙΧ ;
Δε νομίζω...
Και εγώ μάγκα μόνο κλεμμένες ανεβάζωΓιατί, αυτές που ανεβάζουν οι άλλοι, δικές τους είναι; ΙΧ ;
Δε νομίζω...
Γιατί,πρέπει να έχω 100 μνμ με μαλακίες όπως κάποιοι άλλοι;Από πο ξεφύτρωσες εσύ και έβγαλες τέτοιο συμπερασμα; Με 10 μνμ εδώ μέσα το πολύ. Ήρεμα ρωτάω.
Με δέκα μηνύματα μόνο με την @verasub ασχολείσαι. Το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία και εσύΓιατί,πρέπει να έχω 100 μνμ με μαλακίες όπως κάποιοι άλλοι;
Και στο φινάλε, το νήμα λέει δικές μας..Εσύ ανέβασες από το ίνστα..Από ίνστα και ξεΐνστα, ανεβάζουν και οι άλλοι..
Ήρεμα απαντάω..
Επειδή είσαι υβριστής, είρων,μαγκάκος δε σημαίνει ότι δεν είσαι και μέγιστος μαλακάκος..Διότι έγραψα κάτι σωστό, στο οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι..Τέλος, μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις πήδα..Με δέκα μηνύματα μόνο με την @verasub ασχολείσαι. Το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία και εσύ
Έγινε χλωμό πρόσωπο. Να είσαι καλά και να δίνεις πάντα τέτοιες συμβουλές. Περιμενω περιεχόμενο από πάρτυ σου.Επειδή είσαι υβριστής, είρων,μαγκάκος δε σημαίνει ότι δεν είσαι και μέγιστος μαλακάκος..Διότι έγραψα κάτι σωστό, στο οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι..Τέλος, μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις πήδα..
(Την χείρα με τα 5 ορφανά)
Δυστυχώς δεν δίνει. Σε μένα τουλάχιστονΟ απολυτος κωλος,μονο και μονο το οτι τη γαμας αξιζεις μια θεση στο παραδεισο.Αμα τη ξεκωλιαζεις κιολας εισαι ηδη εκει και δεν το ξερεις
Instagramικός κώλος πού θα έλεγες ένας μύστης εδώ μέσα.
ΔιαγαλαξιακοςInstagramικός κώλος πού θα έλεγες ένας μύστης εδώ μέσα.
Πάντως είναι χωρίς φίλτρα.Instagramικός κώλος πού θα έλεγες ένας μύστης εδώ μέσα.
ΣωστάΠάντως είναι χωρίς φίλτρα.