ηταν δυσκολη η διαπραγματευση??και τι κοστισε?Τον πήρε στο στομα αμέσως....η διαπραγμάτευση εγινε κατά την διάρκεια του πεοθηλασμου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57K
- Εμφανίσεις 12M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (4 μέλη και 160 επισκέπτες)
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.751
- Πόντοι
- 1.056
60+60Πόσα επιπλέον;;
BruceDickWayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2020
- Like
- 159
- Πόντοι
- 1
Παιδια η Ζεν τα βγαζει τα ρουχα στο μασαζ η μπα
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 4.170
- Πόντοι
- 456
Μονο χερι και καθετε με εναν τροπο που ειναι δυσκολο να χουφτωσεις,Το κονσεπτ ειναι να κανει οσο λιγοτερα εξτρα μπορει.και για Μελιτα αν ξερει καποιος...
Κανει πολυ καλο μασαζ βεβαια καμια σχεση με της υπολοιπες.Το ξερει το αθλημα.
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 427
- Πόντοι
- 21
νομιζω ειναι και μαλιστα μπορει να χρεωνει λιγοτερα απ ευθειαςΧλωμό το βλέπω να ειναι η Ζέτα του Deluxe... Αλλά όρκο δεν θα πάρω!
Bushman
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2025
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Για τη χρέωση δεν μπορω να πω καθως δεν μιλησανομιζω ειναι και μαλιστα μπορει να χρεωνει λιγοτερα απ ευθειας
Έχεις δει φωτο ομως? Γιατί της Ζετας υπηρχαν...
Καποιος αλλος συναγωνιστής εχει αποψη?
φοβερο σέρβις Η ΤΕΑ οποιος δεν εχει παρει δεν μπορει να καταλαβει μαζί με Ζεταρα της θεωρώ τις ΤΟΠ στο είδοςΣυνάντηση με Τεα Πρίαμος Σινεμα
Το είχα αργήσει κακώς αυτό το ραντεβού γιατί σε αυτό που κάνει είναι σίγουρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί . Πολλά διαφορετικά έξτρα . Στο μασάζ πολύ καλή . Ξέρει ακριβώς τί πρέπει να κάνει για να σε καβλωσει . Νόμιζα ότι το καβλι μου μεγάλωσε 1-2 εκατοστά . Για εμένα μπαίνει στα στάνταρ. Καλημέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με 60€ η ζετα δεν παιζει ουτε μια στο 1.000.000νομιζω ειναι και μαλιστα μπορει να χρεωνει λιγοτερα απ ευθειας
Aggelos Papados
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Να ρωτησω, ποια ειναι η ΤΕΑ? εχω διαβασει σχεδον ολο το νημα αλλα δεν βλεπω κατι...κανεις assist?Εχω ακούσει τα καλύτερα για την Τεα αλλά το ποσό παίζει να είναι κάπου εκεί. Για 5ωρο ραντεβού.
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.575
- Πόντοι
- 2.026
Να ρωτησω, ποια ειναι η ΤΕΑ? εχω διαβασει σχεδον ολο το νημα αλλα δεν βλεπω κατι...κανεις assist?
TEA Massage Athens at your place
TEA MASSAGE THERAPY ATHENS Υπηρεσίες μασάζ Κατ οίκον Στην Αθήνα Κατοικίες ξενοδοχεία airbnb σκάφος TEA MASSAGE THERAPY ATHENS Αν επιθυμείς να χαλαρώσεις & να βιώσεις μία πραγματικά μαγική εμπειρία ,να ξεκουραστείς στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο της επιλογής σου προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ...
sexorama.eu
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 427
- Πόντοι
- 21
μου εστειλε φωτο βαιπερ αλλα επειδη δεν εκανα μαζι της στο ντελουξ δεν την ξερω. αν θελεις στειλε πμ να σου στειλω φωτο να επιβεβαιωσειςΓια τη χρέωση δεν μπορω να πω καθως δεν μιλησα
Έχεις δει φωτο ομως? Γιατί της Ζετας υπηρχαν...
Καποιος αλλος συναγωνιστής εχει αποψη?
Aggelos Papados
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Ωραιοςςςς.... συνοπτικος, λακωνικος και καιριος! θενκςΣτην αγγελια της εδω εχει βιντεο αναλυτικο τι προσφερει.TEA Massage Athens at your place
TEA MASSAGE THERAPY ATHENS Υπηρεσίες μασάζ Κατ οίκον Στην Αθήνα Κατοικίες ξενοδοχεία airbnb σκάφος TEA MASSAGE THERAPY ATHENS Αν επιθυμείς να χαλαρώσεις & να βιώσεις μία πραγματικά μαγική εμπειρία ,να ξεκουραστείς στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο της επιλογής σου προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ...sexorama.eu
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
Αν έχω καταλάβει καλά γιατί είναι πολύ μπερδευτικά τα προγράμματα, σεξ δεν έχει χαχχατο 60 ειναι μονο μασαζ και υποθετω μετα αυξανει αν θες και σεξ
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
Εε δεν θα ήταν δύσκολη !!?? Χαχα σε τέτοια φάση άντε να πεις όχιηταν δυσκολη η διαπραγματευση??και τι κοστισε?
giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
Φαίνεται πολύ όμορφη είναι Ασιατισα πετιτ? Δίνει σεξ ή μόνο εκτόνωση
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 427
- Πόντοι
- 21
το 60 ειναι μονο μασαζ και υποθετω μετα αυξανει αν θες και σεξφοβερο σέρβις Η ΤΕΑ οποιος δεν εχει παρει δεν μπορει να καταλαβει μαζί με Ζεταρα της θεωρώ τις ΤΟΠ στο είδος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με 60€ η ζετα δεν παιζει ουτε μια στο 1.000.000
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.751
- Πόντοι
- 1.056
Αν εχει κάποια θα στο βάλει στην τιμήΞέρουμε καμία να έχει δωμάτιο στο λακομπα αδέρφια??
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 456
Και ο Δήμος προχωράει?Πετίτ αν σου αρέσει αυτού του ειδους ο σωματότυπος.
Συμπαθητικό μασάζ, όχι απλά χάδια.
Αν τα βρείτε, προχωράει.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις