Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 83.651
- Πόντοι
- 12.056
δεν βγαινω μανα μου!εχω στοματα να ποτισω@dimigoall μήπως να ζητήσουμε δανεικά από τον καλό μας φίλο @Spiros_73 για να πάμε Ικαρία και του τα δίνεις όταν πληρωθεις;;![]()

δεν βγαινω μανα μου!εχω στοματα να ποτισω@dimigoall μήπως να ζητήσουμε δανεικά από τον καλό μας φίλο @Spiros_73 για να πάμε Ικαρία και του τα δίνεις όταν πληρωθεις;;![]()

Ναι και από τον @Xaramofais μπορείτε να ζητήσετε...@dimigoall μήπως να ζητήσουμε δανεικά από τον καλό μας φίλο @Spiros_73 για να πάμε Ικαρία και του τα δίνεις όταν πληρωθεις;;![]()

Πες του Αθηναίου του σκρουτζ@dimigoall μήπως να ζητήσουμε δανεικά από τον καλό μας φίλο @Spiros_73 για να πάμε Ικαρία και του τα δίνεις όταν πληρωθεις;;![]()
Τώρα σώθηκες@dimigoall μήπως να ζητήσουμε δανεικά από τον καλό μας φίλο @Spiros_73 για να πάμε Ικαρία και του τα δίνεις όταν πληρωθεις;;![]()

Κι εμάς δεν μας λυπάσαι που έχει λιώσει το κορμάκι μας από την σκληρή εργασία και χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση;;δεν βγαινω μανα μου!εχω στοματα να ποτισω
![]()

θελεις να παμε αλκα να σε ποτισωΚι εμάς δεν μας λυπάσαι που έχει λιώσει το κορμάκι μας από την σκληρή εργασία και χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση;;![]()
Θα σου κάμω μασάζ μανάρα μου έχουμε πειΚι εμάς δεν μας λυπάσαι που έχει λιώσει το κορμάκι μας από την σκληρή εργασία και χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση;;![]()
θελεις να παμε αλκα να σε ποτισω![]()
Με προεκτάσεις???Θα σου κάμω μασάζ μανάρα μου έχουμε πει![]()
Θέλω να πλατσουρισω στην θάλασσαΘα σου κάμω μασάζ μανάρα μου έχουμε πει![]()
τι μαγιο εχειςΘέλω να πλατσουρισω στην θάλασσα![]()
ΝιΘέλω να πλατσουρισω στην θάλασσα![]()

Θα τα πετάξω έξω στην παραλίαΝι
Δεν χρειάζεσαι και μπρατσάκια
![]()
![]()
![]()

...εσενα το ξερεις οτι δν σε πιστευει κανενας εεεεε?!?!?!Καλημέρα παιδιά από οικοδομή![]()

Παλιάθρωπετι μαγιο εχεις![]()