πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.067
- Πόντοι
- 16.131
ΜΙΚΡΟς ειναι ακομη μην τον ξεσινεριζεσαιΔηλαδή με θέλουν για το κορμί μου και όχι για την όμορφη ψυχή μου ??
![]()
ΜΙΚΡΟς ειναι ακομη μην τον ξεσινεριζεσαιΔηλαδή με θέλουν για το κορμί μου και όχι για την όμορφη ψυχή μου ??
![]()
Η καλή ψυχη βγαινει στο σεξ και το κάνει καλυτερο mrs HelenΔηλαδή με θέλουν για το κορμί μου και όχι για την όμορφη ψυχή μου ??
![]()
αλλος διδακτορας σεξολογιας εμφανιστηκεΗ καλή ψυχη βγαινει στο σεξ και το κάνει καλυτερο mrs Helen
Για την mrs Helen το ειπα βρε γεροξεκούτη. Είμαστε ευαίσθητες ψυχές εμεις οι νέοι, όχι σαν κι εσας τα γερόντια που μόνο τρυπα να το βαλετε ψαχνετεαλλος διδακτορας σεξολογιας εμφανιστηκε![]()
Και εγώ έχω ευαίσθητη ψυχή!Για την mrs Helen το ειπα βρε γεροξεκούτη. Είμαστε ευαίσθητες ψυχές εμεις οι νέοι, όχι σαν κι εσας τα γερόντια που μόνο τρυπα να το βαλετε ψαχνετε
ΤαιριάζουμεΚαι εγώ έχω ευαίσθητη ψυχή!
καμια φορα σπάνια βέβαια είμαι λίγο τσαούσα!
Πιο μικρή ήμουν συνεσταλμένη....μεγαλώνοντας καταλαβα ότι πρεπει να διεκδικείς τα 《ΘΕΛΩ 》 σου και να εκφραζεις την γνώμη σου όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους !
πρέπει να μάθω το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου να δούμε αν ταιριάζουμε!Ταιριάζουμε![]()
κοιτα μην χασεις τετοιο κελεπουρι γιατι σε βλεπω μετα γεροντοκορηπρέπει να μάθω το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου να δούμε αν ταιριάζουμε!
Αν ταιριαζουν τα κορμια, τι να τα κάνεις τα ζωδια και τους ωροσκοπους;πρέπει να μάθω το ζώδιο σου και τον ωροσκόπο σου να δούμε αν ταιριάζουμε!
δειξε τους κοιλιακους σου να ψαρωσειΑν ταιριαζουν τα κορμια, τι να τα κάνεις τα ζωδια και τους ωροσκοπους;
Ελα κακουλη, πορνογερε. Αφου υποσχεθηκες 300 χιλιαρικα σε οποια με παρει. Μην κοιτας που ειπε εκλεκτικος στις γυναικεςκοιτα μην χασεις τετοιο κελεπουρι γιατι σε βλεπω μετα γεροντοκορη
Δεν τους εχω αλα Κριστιάνο Ροναλντο αλλά οσο να ειναι έχω κι εγω τους μπακλαβαδωτούς μου.δειξε τους κοιλιακους σου να ψαρωσει
Ελα κακουλη, πορνογερε. Αφου υποσχεθηκες 300 χιλιαρικα σε οποια με παρει. Μην κοιτας που ειπε εκλεκτικος στις γυναικες
Δεν τους εχω αλα Κριστιάνο Ροναλντο αλλά οσο να ειναι έχω κι εγω τους μπακλαβαδωτούς μου.
Ενω εσυ έχεις κρεμασει πια γεροξούρα
βρήκα μια τσιγγάνα εχθές:κοιτα μην χασεις τετοιο κελεπουρι γιατι σε βλεπω μετα γεροντοκορη

Είμαι ψηλός (1.88) και μελαχροινος!βρήκα μια τσιγγάνα εχθές:
Αντε κόρη μου θα σου πω την μοίρα σου θα σου πω το ριζικό σου !
Αντε λέω μέσα μου να γελάσω λίγο!
20 ε μου λέει καλά της λέω ξέχασε το ... δως μου 20 ε να σου πω εγώ την μοίρα σου
χαχαχαχαχα!
Τεσπα !
Παρε 2 ε και πολλα σου ειναι !
Μεγάλη πόρτα θα διαβείς!
《μάλλον την πόρτα του πριβε 》
Σε αγαπάει ψιλός μελαχρινός αλλα δεν στο λεει ακόμα !
Μπα της λέω νόμιζα με αγαπουσαν πολλοί φέρε πίσω τα 2 ε.....χαχαχαχαχα
Κάνει πέρα αντε γεια !
συνεχισε και τα υπολοιπα οτι εχεις ντατσουν και ιδιοκτητο τσαντηρι μην σε σε περασει για μπατηριΕίμαι ψηλός (1.88) και μελαχροινος!![]()
Μην παραπληροφορεις θειούλη. Αφου μου εχεις αγορασει BMW SUV και οροφοδιαμερισματαρα στη Γλυφαδα.συνεχισε και τα υπολοιπα οτι εχεις ντατσουν και ιδιοκτητο τσαντηρι μην σε σε περασει για μπατηρι