Τίποτα γύφτοι συχνό φαινόμενο από τον γνωστό καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα εμείς οι ντόπιοι πάντως δεν αράζουμε είτε μόνοι μας είτε με παρέα στην ευρύτερη περιοχή απροστάτευτοι εντελώς
Τα προφιλ
kostakis27, matakias megas , dscoul
ειναι το ιδιο γελοιο προσωπο
εσυ βαλθηκες να απαντας και στους 3???δεν βλεπεις οτι γραφει με τον ιδιο ηλιθιο τροπο γραφης?
μην ασχολεισαι καθολου με τον ηλιθιο, του δινεις αξια και αφορμη για να γραφει τις βρωμερες αναρτησεις του,
απαξιωσε τον τον βρωμιαρη
Σε έχουν διώξει από παντού, μαγαζιά και τσοντοσινεμά. Ο φίλος σου είναι αγράμματος χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Υπηρετείς και στο πολεμικό ναυτικό. Από τρόπους συμπεριφοράς παίρνεις άσο.
Μην ξεχνάς ότι έφαγες απαγορευτικό συμμετοχής για κάμποσο διάστημα εδώ λόγω ανακριβιών, ιδίως από το 2+2 που ισχυρίζονταν ότι έκανες σεξ με εργαζόμενη στο μαγαζί
Τα σχόλια σου είμαι ακόμη ορατά. Στο νέο 4 σε έδιωξαν
Το αν είμαι σκατόγερος τιμή.μου
γρσφω με το πραγματικο όνομα μου κι όχι με ψευδώνυμο. Ψάξε να με βρεις στην αναζήτηση της google.
Συνεχίζεις να σπαμαρεις το νήμα χαπακωμενε σκατογερε. Γράφεις ένα κάρο ασυναρτησίες και άσχετα θέματα με το νήμα . Οι μύστες σ' έχουν ξεφτιλισει,εγώ σ' έχω χέσει και συνεχίζεται η μ@λακια που σε δέρνει. Άντε να δω που θα το πας ρε χουφταλο που το παίζεις και δημοσιογράφος του σάιτ,τρόμπα
Τα προφιλ
kostakis27, matakias megas , dscoul
ειναι το ιδιο γελοιο προσωπο
εσυ βαλθηκες να απαντας και στους 3???δεν βλεπεις οτι γραφει με τον ιδιο ηλιθιο τροπο γραφης?
μην ασχολεισαι καθολου με τον ηλιθιο, του δινεις αξια και αφορμη για να γραφει τις βρωμερες αναρτησεις του,
απαξιωσε τον τον βρωμιαρη
Φυσικά έπρεπε να παρέμβουν και άλλοι 2 σκληροί π@παρες και να γράψουν την μ@λακια τους
Άκη παπαράκη και χάρη Χαρούλα κάνετε για ζευγάρι εσείς . Κρίμα να μην κάνει βραδινές εκπομπές η πάνια,θα κάνατε μεγάλη τηλεθέαση,νούμερα