ben80
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2026
- Like
- 499
- Πόντοι
- 20
πωωω ρε φιλε καύλωσαΚαύλωσε μας μωρή. Βυζάρες μου. Της αρέσει να προκαλεί. Σε χύνουμε μωρή καριόλα
πωωω ρε φιλε καύλωσαΚαύλωσε μας μωρή. Βυζάρες μου. Της αρέσει να προκαλεί. Σε χύνουμε μωρή καριόλα
Εγώ να δεις φίλε. Λάστιχο μου έχει γίνει για πάρτη της.πωωω ρε φιλε καύλωσα
Όταν τον ξεζουμίσει αρκετά οικονομικά θα τον σουτάρει και αυτόν. Σύνηθες τακτική για τέτοιες γυναίκες που τα φτιάχνουν με τέτοιου είδους άντρες.Χτύπησε κοτοπουλά βλέπωθα του φαει αρκετο χρήμα και αυτουνού.
Αυτη δύσκολο να σουταρει εναν λεφτα, λογικά ο λεφτάς θα την σουταρει οταν θα την εχει ξεφτιλίσει πια στην πουτσα και θα εχει κανει τα γούστα του και τις ανωμαλίες του μαζι της Χ100. Τοτε έρχεται η βαρεμάρα και βλέπεις οτι δεν αξιζει να χωνεις αλλα λεφτα σε αυτην, την στέλνεις και πας για κατι καινούργιο.Όταν τον ξεζουμίσει αρκετά οικονομικά θα τον σουτάρει και αυτόν. Σύνηθες τακτική για τέτοιες γυναίκες που τα φτιάχνουν με τέτοιου είδους άντρες.
Ισχύει και αυτό που λες. Και την αυξητική στήθους που έκανε η Κατερίνα μην σου πω ότι της το πρότεινε αυτός για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Όταν πια την βαρεθεί θα πάει σε άλλη να βγάζει εκεί τα γούστα του. Η άλλη πούτσα να τρώει και λεφτά να έχει ο άλλος. Αυτά θέλει. Θα δει την σκληρή πραγματικότητα όμως που το παίζει και ερωτευμένη ενώ αυτός την δουλειά του κάνει μαζί της και θα την πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα στο τέλος. Αλλά ούτε αυτή έχει ανάγκη θα βρει τον επόμενο με λεφτά αισθήματα και θα ξεχάσει τον τωρινό.Αυτη δύσκολο να σουταρει εναν λεφτα, λογικά ο λεφτάς θα την σουταρει οταν θα την εχει ξεφτιλίσει πια στην πουτσα και θα εχει κανει τα γούστα του και τις ανωμαλίες του μαζι της Χ100. Τοτε έρχεται η βαρεμάρα και βλέπεις οτι δεν αξιζει να χωνεις αλλα λεφτα σε αυτην, την στέλνεις και πας για κατι καινούργιο.
Αυτο που δεν καταλαβαίνουν ολες αυτες ειναι οτι μεγαλώνουν και καποια στιγμη θα φτασουν στην ημερομηνία λήξης τους, ασε που συνέχεια βγαίνουν νεα μοντέλα και αυξάνεται ο ανταγωνισμος και ενας φραγκατος σίγουρα θα διαλέξει μια νεοτερη μουνα. Αυτη ειναι 33 οποτε εχει λιγα χρονακια ακομα για να περάσει καλα, μετα οι χορηγοί θα αρχίσουν να αραιώνουν, βεβαια μεχρι τοτε μπορει να εχει γκαστρωθεί απο κανενα και να πιάσει την καλη.Ισχύει και αυτό που λες. Και την αυξητική στήθους που έκανε η Κατερίνα μην σου πω ότι της το πρότεινε αυτός για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Όταν πια την βαρεθεί θα πάει σε άλλη να βγάζει εκεί τα γούστα του. Η άλλη πούτσα να τρώει και λεφτά να έχει ο άλλος. Αυτά θέλει. Θα δει την σκληρή πραγματικότητα όμως που το παίζει και ερωτευμένη ενώ αυτός την δουλειά του κάνει μαζί της και θα την πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα στο τέλος. Αλλά ούτε αυτή έχει ανάγκη θα βρει τον επόμενο με λεφτά αισθήματα και θα ξεχάσει τον τωρινό.
Πω ρε την γαμιόλα την βίζιτα.
Έτσι καύλωσε μας μωρή τσουλάρα με την σωματάρα και τις βυζάρες σουΣτην πισίνα του γνωστότερου ξενοδοχείου της Σιγκαπούρης
Αχ καύλωσε μας μωρό μου. Χύνουμε για πάρτη σου