ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 58.258
- Πόντοι
- 12.756
Τη παλιό γαλιολα τη βρήκαν μανδεν έχουν επινοηθεί ακόμη τα βασανιστήρια που αξίζουν στον σκ@τόψυχο οδηγό , γαμώ τη φύτρα του
Τη παλιό γαλιολα τη βρήκαν μανδεν έχουν επινοηθεί ακόμη τα βασανιστήρια που αξίζουν στον σκ@τόψυχο οδηγό , γαμώ τη φύτρα του
επειδη το βιντεο δειχνει ολη τη σκληροτητα της φασης, το γυρναω στην πλακα αν και ειμαι τυπος που κουβαλαω μικρες μεριδες σκυλοτροφη για αδεσποτα στο πορτ παγκαζΤύπε, δεν πρέπει κάποτε να εκτιθεί πολυετής κάθειρξη, διότι αν τα πάρουμε όλα στην πλάκα, τότε άνετα μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο;
Πως τη βλέπεις τη φάση εσύ δηλ;
Ναι μαν την βρηκανΓυναίκα είναι
![]()
Τη παλιό γαλιολα τη βρήκαν μαν
Γαμα τα μαντώρα τι να πείς ? να την πατήσουν όπως πάτησε την αθώα ψυχούλα ? δεν ισοφαρίζεται ...
το σκυλάκι θέλουμε ζωντανό

Σοβαρά, τύπε; Την ταχύτητα τη βλέπεις;
Επίσης, εγώ βλέπω ότι κεντράρει το αυτοκίνητο για να σκοτώσει.
![]()
Γαστούνη: Θέμα χρόνου η σύλληψη του οδηγού που πάτησε και σκότωσε το σκυλάκι -Πληροφορίες ότι πρόκειται για γυναίκα - iefimerida.gr
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο από κάμερα ασφαλείας στη Γαστούνη Ηλείας, που δείχνει έναν οδηγό αυτοκινήτου να παρασύρει και να σκοτώνει έναν αδέσποτο σκύλο.www.iefimerida.gr
Επίτηδες φαίνεται να το έκανε. Αυτή βέβαια θα ισχυρισθεί ψυχολογικά προβλήματα και τις γνωστές παπαριές των δικολάβων.παντως δεν μπορω να πιστεψω 100% οτι το εκανε επιτηδες, κατι μου κανει σαν να κολλησε το μυαλο της η δεν ξερω τι αλλο....
ναι γιατι εκεινα πολυ θα πληρωθουν!!!αμα στον αλλον που απλα αφησε τα γατακια εβαλαν 270.000 λογικα αυτη παει για εκτελεση![]()
Αγάμητη ελλεηνίδα, να φάει την ανώτερη ποινή και μονίμως ένα μεγάλο γουδοχέρι στον πισινό τηςΓυναίκα είναι
![]()
τύπε αυτό το λες όταν έχει γράδει κάνα αμάξι ξέρω γωτοσο μισος παντως για ανθρωπο δεν εχω ξανα δει σε σοσιαλ δικτυα ουτε για την πισπιριγκου!!!
ολοι οι αναμαρτητοι μαζευτηκαν και δικασαν!
πως κρινεις το επιτηδες? πως ξερεις τι σκεφτοταν και αν και τι καταλαβε αυτη στο τιμονι εκεινη την ωρα? ιδια κριση εχετε οδηγικη? η ιδια συμπεριφορα?τύπε αυτό το λες όταν έχει γράδει κάνα αμάξι ξέρω γω
το να πατήσει και να σκοτώσει επίτηδες ένα ζωντανό δεν είναι κάτι συνηθισμένο δεν το έχει κάνει ο καθένας![]()
φαίνεται στο βίντεοπως κρινεις το επιτηδες? πως ξερεις τι σκεφτοταν και αν και τι καταλαβε αυτη στο τιμονι εκεινη την ωρα? ιδια κριση εχετε οδηγικη? η ιδια συμπεριφορα?
τελος παντων... αφου αποφασισε το λαικο δικαστηριο τελος αυριο πρωι θα τουφεκιστει στην πλατεια του χωριου. που ψαχναν μεχρι και στους χαρτες google που ηταν παρκαρισμενο το αμαξι της...
αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ? δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...φαίνεται στο βίντεο
το πάτησε με τον μπροστινό τροχό και αντί να σταματήσει το πέρασε και με τον δεύτερο
και μετά γκάζωσε και έφυγε
δεν ξέρω αν οδηγείς...αλλά εγώ αν πατήσω κάτι με το αμάξι μου σταματάω...ακόμα και πέτρα να είναι δε θες να ξέρεις τι πάτησες?
τώρα δουλευόμαστε?
Τύπε, κάπου εδώ να περιμένεις αυτη τη συνέχεια ....αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ?
Μπορεί να νόμιζε ότι αν κουνήσει το αμάξι θα φύγει από τη μέση, και μετά έχασε το οπτικό πεδίοεπειδη το βιντεο δειχνει ολη τη σκληροτητα της φασης, το γυρναω στην πλακα αν και ειμαι τυπος που κουβαλαω μικρες μεριδες σκυλοτροφη για αδεσποτα στο πορτ παγκαζ
παντως δεν μπορω να πιστεψω 100% οτι το εκανε επιτηδες, κατι μου κανει σαν να κολλησε το μυαλο της η δεν ξερω τι αλλο....
τυπε αν αυτο το βιντεο δειχνει κατι που εγινε καταλαθος, τοτε πρεπει διπλη ποινη γιατι ο οδηγος θα μπορουσε καλλιστα να πατησει ενα παιδακι αντι για σκυλι, με τετοια "αφηρημαδα" ή οραση, ή οτι χαζη δικαιολογια του πει ο δικηγορος να πει. Η εγκαταλειψη απο μονη της μετα απο τετοια καφριλα, μας λεει οτι χρειαζεται να ξερουμε για το ποιον του οδηγου, ακομα κι αν ειναι "ατυχημα".πως κρινεις το επιτηδες? πως ξερεις τι σκεφτοταν και αν και τι καταλαβε αυτη στο τιμονι εκεινη την ωρα? ιδια κριση εχετε οδηγικη? η ιδια συμπεριφορα?
τελος παντων... αφου αποφασισε το λαικο δικαστηριο τελος αυριο πρωι θα τουφεκιστει στην πλατεια του χωριου. που ψαχναν μεχρι και στους χαρτες google που ηταν παρκαρισμενο το αμαξι της...
δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...

αν δεν έχεις δει το βίντεο πως μπορείς να έχεις άποψη?αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ? δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...