Νέα

Κακοποίηση ζώων!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.191
Πόντοι
9.345
Τύπε, δεν πρέπει κάποτε να εκτιθεί πολυετής κάθειρξη, διότι αν τα πάρουμε όλα στην πλάκα, τότε άνετα μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο;

Πως τη βλέπεις τη φάση εσύ δηλ;
επειδη το βιντεο δειχνει ολη τη σκληροτητα της φασης, το γυρναω στην πλακα αν και ειμαι τυπος που κουβαλαω μικρες μεριδες σκυλοτροφη για αδεσποτα στο πορτ παγκαζ

παντως δεν μπορω να πιστεψω 100% οτι το εκανε επιτηδες, κατι μου κανει σαν να κολλησε το μυαλο της η δεν ξερω τι αλλο....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.191
Πόντοι
9.345
60χρονη λεει, σκατοψυχια η μηπως προωρο αλστχαιμερ?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
Γυναίκα είναι

8979878979.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.203
Πόντοι
6.256
Θα μπορούσε άνετα να νόμιζε ότι έφυγε ο σκύλος και να τον πατήσει

αλλά όταν τον πάτησε με τον μπροστά τροχό δεν σταμάτησε...συνέχισε και τον πάτησε και δεύτερη φορά

και μετά δεν σταμάτησε να δει τι σκατά ήταν? σκύλος? άνθρωπος? κούτσουρο?

γκάζωσε και έφυγε

θα μπορούσε άνετα να έχει αφήσει στο δρόμο ένα παιδάκι πατημένο

σιγά μη την λυπηθούμε κιόλας...θα πρέπει να εξισωθεί η κατηγορία με αυτή της εγκατάλειψης σε τροχαίο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
Σοβαρά, τύπε; Την ταχύτητα τη βλέπεις;

Επίσης, εγώ βλέπω ότι κεντράρει το αυτοκίνητο για να σκοτώσει.

4ba647b04384.gif

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.823
Πόντοι
2.356
παντως δεν μπορω να πιστεψω 100% οτι το εκανε επιτηδες, κατι μου κανει σαν να κολλησε το μυαλο της η δεν ξερω τι αλλο....
Επίτηδες φαίνεται να το έκανε. Αυτή βέβαια θα ισχυρισθεί ψυχολογικά προβλήματα και τις γνωστές παπαριές των δικολάβων.

Εγώ όπως ξαναείπα, πιστεύω ότι κάποτε θα πρέπει όχι μόνο να πέσει βαριά καμπάνα για κακούργημα, αλλά να εκτιθεί κιόλας.

Πράγμα δύσκολο στη μπανανία την Ελλάδα βέβαια.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.044
Πόντοι
4.546
τοσο μισος παντως για ανθρωπο δεν εχω ξανα δει σε σοσιαλ δικτυα ουτε για την πισπιριγκου!!!

ολοι οι αναμαρτητοι μαζευτηκαν και δικασαν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα στον αλλον που απλα αφησε τα γατακια εβαλαν 270.000 λογικα αυτη παει για εκτελεση :confused::confused::confused:
ναι γιατι εκεινα πολυ θα πληρωθουν!!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.203
Πόντοι
6.256
τοσο μισος παντως για ανθρωπο δεν εχω ξανα δει σε σοσιαλ δικτυα ουτε για την πισπιριγκου!!!

ολοι οι αναμαρτητοι μαζευτηκαν και δικασαν!
τύπε αυτό το λες όταν έχει γράδει κάνα αμάξι ξέρω γω

το να πατήσει και να σκοτώσει επίτηδες ένα ζωντανό δεν είναι κάτι συνηθισμένο δεν το έχει κάνει ο καθένας :confused:

• Λύπη
Αντιδράσεις: geoMan

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.044
Πόντοι
4.546
τύπε αυτό το λες όταν έχει γράδει κάνα αμάξι ξέρω γω

το να πατήσει και να σκοτώσει επίτηδες ένα ζωντανό δεν είναι κάτι συνηθισμένο δεν το έχει κάνει ο καθένας :confused:
πως κρινεις το επιτηδες? πως ξερεις τι σκεφτοταν και αν και τι καταλαβε αυτη στο τιμονι εκεινη την ωρα? ιδια κριση εχετε οδηγικη? η ιδια συμπεριφορα?

τελος παντων... αφου αποφασισε το λαικο δικαστηριο τελος αυριο πρωι θα τουφεκιστει στην πλατεια του χωριου. που ψαχναν μεχρι και στους χαρτες google που ηταν παρκαρισμενο το αμαξι της...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.203
Πόντοι
6.256
πως κρινεις το επιτηδες? πως ξερεις τι σκεφτοταν και αν και τι καταλαβε αυτη στο τιμονι εκεινη την ωρα? ιδια κριση εχετε οδηγικη? η ιδια συμπεριφορα?

τελος παντων... αφου αποφασισε το λαικο δικαστηριο τελος αυριο πρωι θα τουφεκιστει στην πλατεια του χωριου. που ψαχναν μεχρι και στους χαρτες google που ηταν παρκαρισμενο το αμαξι της...
φαίνεται στο βίντεο

το πάτησε με τον μπροστινό τροχό και αντί να σταματήσει το πέρασε και με τον δεύτερο

και μετά γκάζωσε και έφυγε

δεν ξέρω αν οδηγείς...αλλά εγώ αν πατήσω κάτι με το αμάξι μου σταματάω...ακόμα και πέτρα να είναι δε θες να ξέρεις τι πάτησες?

τώρα δουλευόμαστε?

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
12.044
Πόντοι
4.546
φαίνεται στο βίντεο

το πάτησε με τον μπροστινό τροχό και αντί να σταματήσει το πέρασε και με τον δεύτερο

και μετά γκάζωσε και έφυγε

δεν ξέρω αν οδηγείς...αλλά εγώ αν πατήσω κάτι με το αμάξι μου σταματάω...ακόμα και πέτρα να είναι δε θες να ξέρεις τι πάτησες?

τώρα δουλευόμαστε?
αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ? δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ?
Τύπε, κάπου εδώ να περιμένεις αυτη τη συνέχεια ....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.173
Πόντοι
3.556
επειδη το βιντεο δειχνει ολη τη σκληροτητα της φασης, το γυρναω στην πλακα αν και ειμαι τυπος που κουβαλαω μικρες μεριδες σκυλοτροφη για αδεσποτα στο πορτ παγκαζ

Μπορεί να νόμιζε ότι αν κουνήσει το αμάξι θα φύγει από τη μέση, και μετά έχασε το οπτικό πεδίο

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.405
Πόντοι
10.656

τυπε αν αυτο το βιντεο δειχνει κατι που εγινε καταλαθος, τοτε πρεπει διπλη ποινη γιατι ο οδηγος θα μπορουσε καλλιστα να πατησει ενα παιδακι αντι για σκυλι, με τετοια "αφηρημαδα" ή οραση, ή οτι χαζη δικαιολογια του πει ο δικηγορος να πει. Η εγκαταλειψη απο μονη της μετα απο τετοια καφριλα, μας λεει οτι χρειαζεται να ξερουμε για το ποιον του οδηγου, ακομα κι αν ειναι "ατυχημα".

Κατα τα αλλα, πιστευω θα βρεθει ο υπευθυνος και συντομα, και θα γαμηθει για παντα, οπως πρεπει. Εσυ μπορει να εισαι τυφλος αλλα εμεις δεν ειμαστε. Και οσοι βρεθουν στο δικαστηριο εκεινη την ημερα, ή οσοι μαθουν τα προσωπικα στοιχεια του θυτη, χαιρομαι που θα του σοδομισουν οτι εχει και δεν εχει αγαμητο, για παραδειγματισμο. Τετοια τερατα δεν πρεπει να ζουν αναμεσα μας, ποσο μαλλον να εχουν ευθυνες οπως να οδηγουν αμαξια ή να ψηφιζουν.

δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...

δεν εχεις καν δει με τα ματια σου το σκηνικο, αλλα εχεις αποψη επ'αυτου; :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.203
Πόντοι
6.256
αρα μπορεις να αποδειξεις εσυ απο ενα βιντεο οτι αυτο καταλαβε αυτη με τις αισθησεις της? η συνεχιζεις να απαντας για λογαριασμο σου ? δεν εχω δει το βιντεο. εχω δει ομως χιλιαδες σχολια μισους και απανθρωπιας κατα την αποψη μου, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτη την οποια κραζετε...
αν δεν έχεις δει το βίντεο πως μπορείς να έχεις άποψη?

αν το δεις θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην κατάλαβε ότι κάτι πάτησε...αλλά συνέχισε το πάτησε και με τον πίσω τροχό και έφυγε τρέχοντας.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν μαστουρωμένη, μεθυσμένη ή αν τα είχε χαμένα από την κούραση.

Αυτό που βλέπω με τα μάτια μου είναι ότι το πατάει μία φορά και σαν να μην τρέχει τίποτα το ξανά πατάει.

Δεν είμαι εισαγγελέας ούτε εσύ ο δικηγόρος της...αλλά η λογική σου δεν στέκει...εκτός αν η λογική σου επαφίεται στο ότι ένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρά γιατί η ζωή του ζώου δεν αξίζει τόσο ώστε να να καταστραφεί η ζωή ενός ανθρώπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom