Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.235
Πόντοι
1.056
εννοειται δεν ειμαι,εχουμε βρεθει 2 φορες και πριν βρεθουμε,μιλουσαμε πολυ καιρο,γιαυτο και εχω και καθαρη αποψη.Επισης επειδη τυχαινει να ειμαι υγειονομικος,εχω ακριβη τοποθετηση σε ανακριβειες που δεν βασιζονται σε γνωσεις.Κ τελος ειναι στοιχειο του χαρακτηρα πολλων ανθρωπων να μην δεχονται κατι που διαταρασσει το δικο τους σκεπτικο,δεν θα πιεσω καποιον να πιστεψει σε κατι,υπαρχουν κ ανθρωποι που πιστευουν πως η γη ειναι τετραγωνη η οτι εχει ταβανι.Η φαντασια δημιουργει απιστευτους συνειρμους που απο ενα σημειο και επειτα,χανεται η μπαλα οποτε παυω να ασχολουμαι επι του θεματος.Εξαλλου βρηκα το συγκεκριμενο forum που ηθελα να το ποσταρω,οποτε ολα καλα.
Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσεις αν είσαι προμότορας ή απλός αγαπούλης, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Transforever

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
116
Πόντοι
0
Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσεις αν είσαι προμότορας ή απλός αγαπούλης, για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Ρε μαλακες δεν πάτε στο twitter να βρίσει ο ένας τον άλλον να ξεκαυλωσετε εδώ για άλλον λόγο μπαίνουμε

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
45
Πόντοι
0

Ntesal

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
79
Πόντοι
0

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
496
Πόντοι
21

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται τρανσάκια και σε studio αλλά όλα είναι παθητικά. Για εμάς που μας τρώει ο κώλος μας και δεν διαθέτουμε τον χρόνο για φουλ εσκορτοραντεβού τι θα γίνει? Μόνο με γυναίκες θα τη βγάζουμε???

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται τρανσάκια και σε studio αλλά όλα είναι παθητικά. Για εμάς που μας τρώει ο κώλος μας και δεν διαθέτουμε τον χρόνο για φουλ εσκορτοραντεβού τι θα γίνει? Μόνο με γυναίκες θα τη βγάζουμε???
στο φυλης 104 εχει και ενεργητικες τρανς.....

επισης υπάρχουν τα μπουρδελα που ειναι στα 30 ευρω και εχει ενεργητικες εκει...φυλης 99 και Πιπινου 54

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
στο φυλης 104 εχει και ενεργητικες τρανς.....

επισης υπάρχουν τα μπουρδελα που ειναι στα 30 ευρω και εχει ενεργητικες εκει...φυλης 99 και Πιπινου 54

Πιπίνου είχα πάει 2 φορές αλλά εμφανησιακά δε μπορώ να πω ότι ήταν οκ. Παρασκευή μεσημέρι και τις δύο φορές για μια Κατερίνα είχα ακούσει αλλά Κατερίνα δε βρήκα ποτέ!

Του 104 επειδή έχω δοκιμάσει τις περισσότερες στο Κατεχάκη sister studio δεν είναι ενεργητικές τουλάχιστον αυτές που πήγα...Τώρα για Φ99 ούτε πρόγραμμα βρίσκω ούτε πολλές πληροφορίες. Η Ναταλία Φ104/Κατεχάκη πόσο δε θυμάμαι είναι απλά κούκλα και καυλώνει αλλά δεν γαμάει δυστυχώς.

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
496
Πόντοι
21
Πιπίνου είχα πάει 2 φορές αλλά εμφανησιακά δε μπορώ να πω ότι ήταν οκ. Παρασκευή μεσημέρι και τις δύο φορές για μια Κατερίνα είχα ακούσει αλλά Κατερίνα δε βρήκα ποτέ!

Του 104 επειδή έχω δοκιμάσει τις περισσότερες στο Κατεχάκη sister studio δεν είναι ενεργητικές τουλάχιστον αυτές που πήγα...Τώρα για Φ99 ούτε πρόγραμμα βρίσκω ούτε πολλές πληροφορίες. Η Ναταλία Φ104/Κατεχάκη πόσο δε θυμάμαι είναι απλά κούκλα και καυλώνει αλλά δεν γαμάει δυστυχώς.
μπορεις να πας στο Πιπινου 54 και να ρωτησεις ποτε ειναι η Κατερινα. 30 ευρω παιρνει και ειναι και ενεργητικη. Και η κορινα το ιδιο εκει

Το φυλης 104 εχει προγραμμα που λεει ποιες ειναι καθε μερα και ώρα...καποιες απο αυτές ειναι ενεργητικες...πχ Λαρα τρανς, Σαμιρα κλπ

Στο φυλης 99 παιζουν ενεργητικες καθε μερα στα 30 ευρω...παιρνεις τηλέφωνο και ρωτας ποια ειναι την ωρα που θες

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
μπορεις να πας στο Πιπινου 54 και να ρωτησεις ποτε ειναι η Κατερινα. 30 ευρω παιρνει και ειναι και ενεργητικη. Και η κορινα το ιδιο εκει

Το φυλης 104 εχει προγραμμα που λεει ποιες ειναι καθε μερα και ώρα...καποιες απο αυτές ειναι ενεργητικες...πχ Λαρα τρανς, Σαμιρα κλπ

Στο φυλης 99 παιζουν ενεργητικες καθε μερα στα 30 ευρω...παιρνεις τηλέφωνο και ρωτας ποια ειναι την ωρα που θες
Στο Πιπίνου πάντως μόνο μία που συστήθηκε ως Τίνα έχω πετύχει. Για τα άλλα θα το ψάξω περεταίρω ύστερα από τις πληροφορίες σου

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.444
Πόντοι
3.446
Ας προμοταρω λίγο κι εγώ ( κι ας μην το ξέρει...)
Δυνατό μεσημεριανό ξεκαύλωμα/ξεκώλωμα από την καύλα Lorrany.
Γλωσσόφιλα , τσιμπούκια εκατέρωθεν και υπέροχο γλυφοκώλι από εκείνη ( αναπάντεχο ) εξ ου και ορμώμενος σκέφτηκα να γράψω, δεν ξέρω αν το κάνει γενικώς.Ηταν η τρίτη μου φορά μαζί της , δυστυχώς πάει Μύκονο από Δευτέρα μετά επιστρέφει εδώ για δύο εβδομάδες και ύστερα Παρίσι . Όσο είναι εδώ σίγουρα μέσα στα 4-5 στάνταρ μου .
Ελπίζω να μπορέσω να την ξανασυναντήσω.
ΥστεριόΓραφο : δεν έγραψα κριτική επειδή έγραψα πρόσφατα.
Υπέροχη και καλό άτομο ( έτσι φαίνεται τουλάχιστον από το λίγο που την ξέρω)

desertranger

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
38
Πόντοι
0
Γλωσσόφιλα , τσιμπούκια εκατέρωθεν και υπέροχο γλυφοκώλι από εκείνη ( αναπάντεχο ) εξ ου και ορμώμενος σκέφτηκα να γράψω, δεν ξέρω αν το κάνει γενικώς.Ηταν η τρίτη μου φορά μαζί της , δυστυχώς πάει Μύκονο από Δευτέρα μετά επιστρέφει εδώ για δύο εβδομάδες και ύστερα Παρίσι . Όσο είναι εδώ σίγουρα μέσα στα 4-5 στάνταρ μου .

Πόσο; κάνει 100/30;

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21

Την είχα πάρει και εγώ αυτήν την τελευταία φορά που ήρθε και συμφωνώ με όσα γράφεις. Δε λέει όχι σε τίποτα, έχει όρεξη, είναι ευγενική γενικά πολύ καλές υπηρεσίες.

snow19

Μέγας
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
275
Πόντοι
4.440
ωπα, τι εχουμε εδω?

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.441
Πόντοι
206
Η μπάλα στην εξέδρα.Στο θέμα.Ρώτησε την άποψή σου;Εχεις πάει;Την ξέρεις;Οχι.Τότε γιατί πετάγεσαι σαν την πορδή;Κάποιοι γουστάρουνε και κρόσσια.Τι ζόρι τραβάς;Εδώ θα το λύσεις τα ψυχολογικά σου;Πήγαινε σ΄εναν ειδικό να τα λύσεις,αφου αναστατώνεσαι τόσο
για αυτο λεμε αυτοι που δεν εχουν λογο να ειναι εδω δεν επρεπε να μπαινουν ! μεταφερεις υστερια και μαλλιοτραβηγμα . Πραγματικα δε καταλαβαινω τι προσφερεις εδω

Τελευταία τροποποίηση:

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.441
Πόντοι
206
Βοηθησε τον εαυτο σου και μετα βοηθας και τους αλλους : )
λοιπον ακου, μη κανεις την εξυπνη επειδη εχεις φτιαξει κι εσυ ενα αντρικο προφιλ εδω. Εισαι η Τρινιτι και επειδη τη ξερω πριν να φυγει απο αθηνα εδω και καποια χρονια ,εισαι πραγματι στο χωρο της υγειας. Αλλα δε καταλαβαινω γιατι μπαινεις κι εσυ για ξεμαλλιασμα

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.024
για αυτο λεμε αυτοι που δεν εχουν λογο να ειναι εδω δεν επρεπε να μπαινουν ! μεταφερεις υστερια και μαλλιοτραβηγμα . Πραγματικα δε καταλαβαινω τι προσφερεις εδω
Μπορεις να κάνεις μια λίστα και να την υποβάλεις στη διεύθυνση με την απαίτηση να αποκλειστουν τα άτομα που περιέχονται σε αυτη.Ξεκίνα συλλογή υπογραφών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom