Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
Μωρέ καλά το λες αλλά γούστα είναι αυτά, αν κάποιος ξέρει ας μας πει πληροφορίες. Έχουμε κάνει και χειρότερα κασκαντεριλίκια... Απλά θέλουμε να δούμε αν αξίζει να πάμε με αυτήν και που είναι ο χωρος της.

μιλάω για αυτην, το ξαναβάζω το λινκ να το δουν όσοι τυχόν θα πήγαν.
μου φαίνεται πολύ αντρουά ...μπορείς και καλύτερα !

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.068
Ξαναγράφω φίλε Μπάρμπα Τρολ: Είναι γούστα αυτά. Εμένα μου αρέσουν τέτοιου στυλ.
Δεν μπορεί άμα δεν πεταχτεί.Αντί να πάει σε κανα ΚΑΠΗ,έχει κατασκηνώσει εδώ και κάνει τον τροχονόμο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Δεν μπορεί άμα δεν πεταχτεί.Αντί να πάει σε κανα ΚΑΠΗ,έχει κατασκηνώσει εδώ και κάνει τον τροχονόμο
Ο καθένας, μπορεί να εκφράζει όπως θέλει την άποψή του ακόμα και να είναι λίγο πικάντικη αρκεί να μην προσβάλει.

Στην δική μου περιπτωση, που μου αρέσουν και λίγο, ας το πούμε (άκομψα) "αντρουα" τρανς ή κροςς και κυρίως ενεργετικές - του φάνηκε "υπερβολή" αυτή η "κοπέλα για την οποία ψάχνω αξιολόγηση.

Ο Μπαρμπα Τρολλ είναι τρολλ. Χαχα.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
δεν είμαι ακόμα για καπη ,του χρόνου - αν δεν παντρευτώ καμία Βραζιλιάνα να με φροντίζει στις στερνές μου ώρες :zombie:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.068
Ο καθένας, μπορεί να εκφράζει όπως θέλει την άποψή του ακόμα και να είναι λίγο πικάντικη αρκεί να μην προσβάλει.

Στην δική μου περιπτωση, που μου αρέσουν και λίγο, ας το πούμε (άκομψα) "αντρουα" τρανς ή κροςς και κυρίως ενεργετικές - του φάνηκε "υπερβολή" αυτή η "κοπέλα για την οποία ψάχνω αξιολόγηση.

Ο Μπαρμπα Τρολλ είναι τρολλ. Χαχα.
Κατ΄αρχάς δεν σε σέβεται.Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα,άλλοι έχουν και διστάζουν να ρωτήσουν γιατί μπορεί να είναι άνθρωποι,είτε ευγενικοί,είτε ενοχικοί,είτε συνεσταλμένοι,είτε όλα αυτά μαζί.Η απλά δεν γουσταρουν αντιπαραθέσεις.Ετσι απομονώνονται αυτοί και οι ΄΄αντρουά''εξαφανίζονται
Και στο φινάλε δεν νομίζω πως ο κόσμος μπαινει εδω για να μαθει τα γουστα του Μπάρμπα.Τρία χρόνια τώρα τα χει μάθει
Το νήμα αφορά αγγελίες.Αμα θέλει ν ανοίξει ένα νήμα κι ας κάνει εκεί όση χειραγώγηση θέλει

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
καλά η σούφρα είναι ξεχαρβαλωμένη (όχι πολύ ωραία για το γούστο μου) θυμίζει λίγο το ναυάγιο της Σωκράτους ...
καλα εσυ απο οτι ειδα δεν εχεις πει και καλη κουβεντα για ανθρωπο επισης την ξεχαρβαλωμενη τρυπα που την ειδες ακριβως?στις φωτο δεν φαινεται καθολου,και απο κοντα αστο...δεν θα κρατηθεις ουτε 1 λεπτο ,οτι καλυτερο υπαρχει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Κατ΄αρχάς δεν σε σέβεται.Εσύ μπορεί να μην έχεις πρόβλημα,άλλοι έχουν και διστάζουν να ρωτήσουν γιατί μπορεί να είναι άνθρωποι,είτε ευγενικοί,είτε ενοχικοί,είτε συνεσταλμένοι,είτε όλα αυτά μαζί.Η απλά δεν γουσταρουν αντιπαραθέσεις.Ετσι απομονώνονται αυτοί και οι ΄΄αντρουά''εξαφανίζονται
Και στο φινάλε δεν νομίζω πως ο κόσμος μπαινει εδω για να μαθει τα γουστα του Μπάρμπα.Τρία χρόνια τώρα τα χει μάθει
Το νήμα αφορά αγγελίες.Αμα θέλει ν ανοίξει ένα νήμα κι ας κάνει εκεί όση χειραγώγηση θέλει
Εγώ τις προάλλες μπήκα σε ένα νήμα πολιτικό εδω και έγραψα κάτι για την Καρυστιανού - και αντί να μου παραβάλουν αντεπιχειρήματα άρχισαν να μου λένε ότι τον παίρνω απο τραβεστί και τέτοια. Μιλάμε κάποιοι δεν σέβονται.

Όσο αφορά τον Μπάρμπα Τρολλ κάπου μου είχε αναφέρει εδώ δημόσια ότι είναι κοντά στα 61 έτη. Καλό θα είναι να είναι λίγο πιο ώριμος στις εκφράσεις του.

Ήδη έχουμε πρόβλημα εδώ με τις πληροφορίες. Ζητάς κάτι και μετά αυτό εξαφανίζεται πίσω από ένα σωρό σελίδες στο ίδιο νήμα με αποτέλεσμα κάποιοι που θα θέλουν να ψάξουν πληροφορίες να μην μπορούν... Ίσως λοιπόν για αυτην που ψάχνω να έιχαν γράψει αλλά να είναι κάπου καταχωνιασμένο...

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
Άσε μας χρυσό μου που δεν σέβομαι επειδή λέω την άποψή μου για τα κρόσσια και όχι μόνο, δεν μου γαμιέστε με την πολιτική ορθότητα εδώ μέσα λέω γω ; ( Με την καλή έννοια...)

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Για την Mirella Bella μιλάτε ; Τι ενημέρωση θέλετε, από τον εκπρόσωπο τύπου της Κυβέρνησης;
Δύο φορές έχω πάει τον προηγούμενο μήνα, 80€ το μισάωρο.
αυτη κ αν εχει πηγαδι τρυπα,ασε που ξενερωνω φουλ οταν η αλλη γαμαει και την εχει και μεγαλη.θα μου πεις γουστα ειναι αυτα,αν σκεφτει κανεις οτι αλλοι γουσταρουν την φυσικη ομορφια και αλλη την σιλικονη.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
καλα εσυ απο οτι ειδα δεν εχεις πει και καλη κουβεντα για ανθρωπο επισης την ξεχαρβαλωμενη τρυπα που την ειδες ακριβως?στις φωτο δεν φαινεται καθολου,και απο κοντα αστο...δεν θα κρατηθεις ουτε 1 λεπτο ,οτι καλυτερο υπαρχει
Έχεις δει καθόλου τις κριτικές μου ή μπααά ; Η χούφτα της συγκεκριμένης είναι πιο ανάγλυφη από λεξικό Μπράιγ , Λολ . καλή κατά τ'αλλα δε λέω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτη κ αν εχει πηγαδι τρυπα,ασε που ξενερωνω φουλ οταν η αλλη γαμαει και την εχει και μεγαλη.θα μου πεις γουστα ειναι αυτα,αν σκεφτει κανεις οτι αλλοι γουσταρουν την φυσικη ομορφια και αλλη την σιλικονη.
Που την θυμήθηκες ; Αυτή είναι στο χωριό της τώρα!

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Έχεις δει καθόλου τις κριτικές μου ή μπααά ; Η χούφτα της συγκεκριμένης είναι πιο ανάγλυφη από λεξικό Μπράιγ , Λολ . καλή κατά τ'αλλα δε λέω...

Που την θυμήθηκες ; Αυτή είναι στο χωριό της τώρα!
η χουφτα?δηλαδη?

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.068
Άσε μας χρυσό μου που δεν σέβομαι επειδή λέω την άποψή μου για τα κρόσσια και όχι μόνο, δεν μου γαμιέστε με την πολιτική ορθότητα εδώ μέσα λέω γω ; ( Με την καλή έννοια...)
Η μπάλα στην εξέδρα.Στο θέμα.Ρώτησε την άποψή σου;Εχεις πάει;Την ξέρεις;Οχι.Τότε γιατί πετάγεσαι σαν την πορδή;Κάποιοι γουστάρουνε και κρόσσια.Τι ζόρι τραβάς;Εδώ θα το λύσεις τα ψυχολογικά σου;Πήγαινε σ΄εναν ειδικό να τα λύσεις,αφου αναστατώνεσαι τόσο

Τελευταία τροποποίηση:

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
Η μπάλα στην εξέδρα.Στο θέμα.Ρώτησε την άποψή σου;Εχεις πάει;Την ξέρεις;Οχι.Τότε γιατί πετάγεσαι σαν την πορδή;Κάποιοι γουστάρουνε και κρόσσια.Τι ζόρι τραβάς;Εδώ θα το λύσεις τα ψυχολογικά σου;Πήγαινε σ΄εναν ειδικό να τα λύσεις,αφου αναστατώνεσαι τόσο
Ακόμα εδώ είσαι;

Autocorrect : Σούφρα ...

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Ακόμα εδώ είσαι;

Autocorrect : Σούφρα ...
δεν υπαρχει τρυπα που να μην εχει αναγλυφοτητα κ αυτο συμβαινει φυσιολογικα λογω πορων του οργανισμου.μπορει ωστοσο μια τρυπα που σου φαινεται εσενα πολυ μικρη,να ειναι στην πραγματικοτητα πολυ χαλαρη γιατι οι σφυγκτηρες ειναι εσωτερικοι και οχι εξωτερικοι.Οποτε λαθος εξ αρχης το point σου.Δεχομαι να πεις οτι την βρισκεις με σιλικονες παρα το να ψαχνεις ψεγαδι σε μια εμφανιση που την βλεπεις και την θαυμαζεις για την φυσικη εμφανιση.Τιποτα δεν νικα το αληθινο,το ψευτικο θα ειναι παντα ψεμα.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.525
Πόντοι
3.446
δεν υπαρχει τρυπα που να μην εχει αναγλυφοτητα κ αυτο συμβαινει φυσιολογικα λογω πορων του οργανισμου.μπορει ωστοσο μια τρυπα που σου φαινεται εσενα πολυ μικρη,να ειναι στην πραγματικοτητα πολυ χαλαρη γιατι οι σφυγκτηρες ειναι εσωτερικοι και οχι εξωτερικοι.Οποτε λαθος εξ αρχης το point σου.Δεχομαι να πεις οτι την βρισκεις με σιλικονες παρα το να ψαχνεις ψεγαδι σε μια εμφανιση που την βλεπεις και την θαυμαζεις για την φυσικη εμφανιση.Τιποτα δεν νικα το αληθινο,το ψευτικο θα ειναι παντα ψεμα.
Τέτοια υπεράσπιση για μία άγνωστη ; Μπράβο ! Ιππότης !!!

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.484
Πόντοι
446
Ο πρωκτός έχει δυο σφιγκτήρες, ο ένας εξωτερικός. Και τι να γίνει, κρίνοντας απ' τις φωτογραφίες, ο εξωτερικός της συγκεκριμένης είναι ψιλοβομβαρδισμένος. Όποτε, να είναι στενή με βάση ό,τι βλέπουμε, δύσκολο. Προσωπικά, ερωτικό το βρίσκω. Απ' την άλλη, αναμενόμενο άλλοι να μην αρέσκονται σε αυτό που βλέπουν.

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
Ο πρωκτός έχει δυο σφιγκτήρες, ο ένας εξωτερικός. Και τι να γίνει, κρίνοντας απ' τις φωτογραφίες, ο εξωτερικός της συγκεκριμένης είναι ψιλοβομβαρδισμένος. Όποτε, να είναι στενή με βάση ό,τι βλέπουμε, δύσκολο. Προσωπικά, ερωτικό το βρίσκω. Απ' την άλλη, αναμενόμενο άλλοι να μην αρέσκονται σε αυτό

Ο πρωκτός έχει δυο σφιγκτήρες, ο ένας εξωτερικός. Και τι να γίνει, κρίνοντας απ' τις φωτογραφίες, ο εξωτερικός της συγκεκριμένης είναι ψιλοβομβαρδισμένος. Όποτε, να είναι στενή με βάση ό,τι βλέπουμε, δύσκολο. Προσωπικά, ερωτικό το βρίσκω. Απ' την άλλη, αναμενόμενο άλλοι να μην αρέσκονται σε αυτό που βλέπουν.
οτι δηλαδη βλεπεις τον εξωτερικο σφιγκτηρα εσυ,θα τρελαθουμε τελειως χαχαχ.το οτι λεγεται εξωτερικος δεν σημαινει πως τον βλεπεις κιολας,ειναι και παλι εσωτερικα απλα πιο κοντα στην επιφανεια.Ωστοσο ναι,η στενοτητα δεν εξαρταται απο το εαν βλεπεις τα χειλη η βλεπεις στρογγυλη τρυπα καθως η χαλαρωση εχει να κανει εσωτερικα,που σημαινει πως μπορει και μια τρυπα στρογγυλη να ειναι πολυ χαλαρη οπως και μια τρυπα με χειλη να ειναι σφιγκτη.Κ σε εναν παρθενος αντρα,μπορει να φαινονται τα πρωκτικα χειλη.

Kritikosourtaferta

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2026
Like
47
Πόντοι
0
και εννοειται σε καποιον μπορει να μην αρεσει,δεν αρεσουν ολα σε ολους,ομως ειναι πολυ χαζη δικαιολογια να θεωρεις ψεγαδι την τρυπα σε ενα κροςς ατομο ενω στην τρανς την επαγγελματια που θα παει με τουλαχιστον 10 ατομα ημερισιως,να μην σε ενοχλει.οπως καταλαβαινεις δεν συναδει το ενα με το αλλο.αυτα.καταλαβαινω οτι εμφανησιακα μπορει να μην σου αρεσει ενα ατομο,αλλα οσο αφορα τετοιες λεπτομερειες,δειχνουν αστειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom