Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 953K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Κοίτα και εγω θα ήθελα αλλά η γυναίκα μου δεν τα βγάζει μόνο εγώ. Και σίγουρα δεν παίζει καν να το σκεφτεί για να κάνουμε κάτι μπροστά σε άλλους η και με άλλους. Οποτε μάλλον είμαστε στα ζευγάρια που "δεν" ψάχνονται. (εγώ θέλω εκείνη δεν θέλει). Ακριβός, από τι δικιά μου εμπειρία. Ας πούμε κάνω 4 χρόνια γυμνισμό περίπου δεν εχω δει τίποτα σε διάφορες παραλίες και διάφορες ώρες.. Ειδικά όταν πάω μόνος θα ήθελα να δω ότι εστο κάτι γίνετε αλλά όχι.. Τώρα ναι αν γίνονται σπάνια ειναι και θέμα τύχης. Μακάρι να μπορέσω μια μέρα να σας πω ότι όντως είδα κάτι ή ακόμα καλύτερα πείρα μερος. Μέχρι τοτε εφόσον δεν εχω δει κάτι με τα μάτια μου δε το πιστεύω.
Δεν σου έχει τύχει , απλά όπως το λες, καλή συνέχεια.Εγω κάνω γυμνισμό 20 χρόνια.Εφοσον συνεχίζεις θα το δεις ότι επιβεβαιώνομαι

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Ο φίλος σου καταγγέλεται ότι φωτογραφίζει τις γυμνές γυναίκες στην Κινέτα. Γιατί το κάνει και τι θέλει να αποδειξει; Χρήστης-μέλος της ομάδας ,Nude Beach Kinets ,ευθέως τον κατονομάζει. Το αν πηδιούνται τα ζευγάρια εκεί δε σημαίνει ότι θέλουν να διαφημίσουν σε πορνοσελίδες

Τότε γιατί τις φωτογραφίζει; Δουλειά για το σπίτι
Ας μπει στην ομάδα να αντικρούει τον καταγγέλοντα .
Ναι ρε τύπε,στηνω τρίποδα ακουμπάω φωτογραφική και τραβάω :jerking::jerking:. Ότι μ@λακια διαβάσεις την αναπαράγεις :jerking::jerking::headbang::headbang:. Είσαι τεράστιο σπαμ και πολύ μεγάλος μ@λακας :jerking::jerking::birdman::birdman:. Κλασσικός ξερολας σκατογερος που σπαμάρει όλα τα νήματα :rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Ο φίλος σου καταγγέλεται ότι φωτογραφίζει τις γυμνές γυναίκες στην Κινέτα. Γιατί το κάνει και τι θέλει να αποδειξει; Χρήστης-μέλος της ομάδας ,Nude Beach Kinets ,ευθέως τον κατονομάζει. Το αν πηδιούνται τα ζευγάρια εκεί δε σημαίνει ότι θέλουν να διαφημίσουν σε πορνοσελίδες
δεν φωτογραφιζει τα ζευγαρια κανει τοπογραφικο για να ξερουμε που θα χεζουμε

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Ναι ρε τύπε,στηνω τρίποδα ακουμπάω φωτογραφική και τραβάω :jerking::jerking:. Ότι μ@λακια διαβάσεις την αναπαράγεις :jerking::jerking::headbang::headbang:. Είσαι τεράστιο σπαμ και πολύ μεγάλος μ@λακας :jerking::jerking::birdman::birdman:. Κλασσικός ξερολας σκατογερος που σπαμάρει όλα τα νήματα :rockon:
αυτος ειναι και σπαμερ και σκαμερ

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Τελικά πρέπει να σε διώξουν από την παραλία. Με το βρίσιμο δείχνεις το αποκρουστικό σου πρόσωπο. Ψάξε να βρεις ποιοι σε κατηγορούν. Σκατόγερος που δεν σταμπάρει όλα τα νήματα. Να γράφεις ελληνικά, στην Ελλάδα ζεις.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Τελικά πρέπει να σε διώξουν από την παραλία. Με το βρίσιμο δείχνεις το αποκρουστικό σου πρόσωπο. Ψάξε να βρεις ποιοι σε κατηγορούν. Σκατόγερος που δεν σταμπάρει όλα τα νήματα. Να γράφεις ελληνικά, στην Ελλάδα ζεις.
Για να σε βοηθήσω μπες στην ομάδα του FB Nudist Area Beach Kineta και διάβασε τα σχόλια σε βάρος σου. Αν κάνουν λάθος. Οι σωστοί τύποι αντιμετωπίζουν τους άλλους με επιχειρήματα. Έχεις συμπαράσταση τον Ματάκια, που μιλάει για χωροταξικό. Μια φορά σε έχω δει σε μαγαζί του χώρου το 2018...

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Είχε καθόλου κόσμο σήμερα προς ξενοδοχείο;Ήμουν Αγίους Θεοδωρους αλλά λόγω αέρα τελικά δεν πήγα…

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915

Για να σε βοηθήσω μπες στην ομάδα του FB Nudist Area Beach Kineta και διάβασε τα σχόλια σε βάρος σου. Αν κάνουν λάθος. Οι σωστοί τύποι αντιμετωπίζουν τους άλλους με επιχειρήματα. Έχεις συμπαράσταση τον Ματάκια, που μιλάει για χωροταξικό. Μια φορά σε έχω δει σε μαγαζί του χώρου το 2018...
Στο παπάρι μου τι γράφει ο κάθε καθυστερημένος σε μια ομάδα fb, εσύ ρε χαπακωμενε σκατογερε γιατί τα αναπαράγεις :jerking::jerking:. Μ έχεις δει να κάνω κάτι τέτοιο :think:
Όχι άλλα έπρεπε να γράψεις την μ@λακια σου όπως κάνεις σε όλα τα νήματα εδώ μέσα :jerking::jerking:. Σου απάντησε ο μύστης @matakias_megas κι εσύ τον ρωτάς πόσο χρονών είναι :jerking::headbang:. Τοσο μ@λακοπιτουρας είσαι :jerking::jerking::headbang::headbang:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Στο παπάρι μου τι γράφει ο κάθε καθυστερημένος σε μια ομάδα fb, εσύ ρε χαπακωμενε σκατογερε γιατί τα αναπαράγεις :jerking::jerking:. Μ έχεις δει να κάνω κάτι τέτοιο :think:
Όχι άλλα έπρεπε να γράψεις την μ@λακια σου όπως κάνεις σε όλα τα νήματα εδώ μέσα :jerking::jerking:. Σου απάντησε ο μύστης @matakias_megas κι εσύ τον ρωτάς πόσο χρονών είναι :jerking::headbang:. Τοσο μ@λακοπιτουρας είσαι :jerking::jerking::headbang::headbang:
αυτος ειναι σπαμερ και σκαμερ μπηκε για να διαφημισει την μαλακια σελιδα του και λεει ψεματα για να διαβαλλει τους γνησιους μυστες πανυδονιστες ματακιδες ανωμαλιστες των παραλιων γυμνιστων

west_39

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2026
Like
18
Πόντοι
0
Αυτό που πάνε σε παραλία γυμνιστών και δεν βγάζουνε τα μαγιό τους πως το λένε;

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
αυτος ειναι σπαμερ και σκαμερ μπηκε για να διαφημισει την μαλακια σελιδα του και λεει ψεματα για να διαβαλλει τους γνησιους μυστες πανυδονιστες ματακιδες ανωμαλιστες των παραλιων γυμνιστων
Μάθε να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να εκθέτεις την άποψη σου.

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
Σε έχουν διώξει από παντού, μαγαζιά και τσοντοσινεμά. Ο φίλος σου είναι αγράμματος χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Υπηρετείς και στο πολεμικό ναυτικό. Από τρόπους συμπεριφοράς παίρνεις άσο.
Μην ξεχνάς ότι έφαγες απαγορευτικό συμμετοχής για κάμποσο διάστημα εδώ λόγω ανακριβιών, ιδίως από το 2+2 που ισχυρίζονταν ότι έκανες σεξ με εργαζόμενη στο μαγαζί
Τα σχόλια σου είμαι ακόμη ορατά. Στο νέο 4 σε έδιωξαν
Το αν είμαι σκατόγερος τιμή.μου
γρσφω με το πραγματικο όνομα μου κι όχι με ψευδώνυμο. Ψάξε να με βρεις στην αναζήτηση της google.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Μάθε να γράφεις σωστά Ελληνικά και μετά να εκθέτεις την άποψη σου.
mr-mpoutias-farao.gif

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Σε έχουν διώξει από παντού, μαγαζιά και τσοντοσινεμά. Ο φίλος σου είναι αγράμματος χαμηλού πνευματικού επιπέδου. Υπηρετείς και στο πολεμικό ναυτικό. Από τρόπους συμπεριφοράς παίρνεις άσο.
Μην ξεχνάς ότι έφαγες απαγορευτικό συμμετοχής για κάμποσο διάστημα εδώ λόγω ανακριβιών, ιδίως από το 2+2 που ισχυρίζονταν ότι έκανες σεξ με εργαζόμενη στο μαγαζί
Τα σχόλια σου είμαι ακόμη ορατά. Στο νέο 4 σε έδιωξαν
Το αν είμαι σκατόγερος τιμή.μου
γρσφω με το πραγματικο όνομα μου κι όχι με ψευδώνυμο. Ψάξε να με βρεις στην αναζήτηση της google.
και που ξερεις εσυ απο που τον εχουν διωξει και τι εγραφε σε ποστ πριν χρονια?τον παρακολουθεις ? εισαι στοκερ εκτος απο σπαμερ και σκαμερ?

Pannobicus2

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
603
Πόντοι
81
και που ξερεις εσυ απο που τον εχουν διωξει και τι εγραφε σε ποστ πριν χρονια?τον παρακολουθεις ? εισαι στοκερ εκτος απο σπαμερ και σκαμερ?
Ψάξε να βρεις τι έχει κάνει. Ήμουν παλιά μέλος εδώ και τον ανέφερα για προσβλητικό φέρσιμο απέναντί μου στο 4. Πολύ ασχολούμαι μαζί σου, αστοιχέιωτε!

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
Ψάξε να βρεις τι έχει κάνει. Ήμουν παλιά μέλος εδώ και τον ανέφερα για προσβλητικό φέρσιμο απέναντί μου στο 4. Πολύ ασχολούμαι μαζί σου, αστοιχέιωτε!
τι τρομπες ειναι αυτοι ρε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom