blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.822
- Πόντοι
- 29.086
Good things come to those who wait ...
Γνωστό ότι είμαι λάτρης σε οτιδήποτε natural..προσδίδει αυτοπεποίθησηI tip my hat!
Σε φυσική ομορφιά, σε εμφάνιση, σε αισθητική και σε επιλογή φορέματος.
... Tell my guns I'm coming home ...
Είστε μία υπέροχα όμορφη Γυναίκα και Άνθρωπος, Κυρία!Γνωστό ότι είμαι λάτρης σε οτιδήποτε natural..προσδίδει αυτοπεποίθηση![]()

Καλησπέρα ομορφιές μου
Να ποσταρω τις 3 πρόσφατες εμπειρίες των αγοριων μαζί μου(όλες τις βρίσκετε στο προφιλ μου & με υλικό)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
=========
Διαθέσιμη: Παρασκευή & Σαββατοκύριακο -ενημέρωση όπως πάντα από τη προηγούμενη!
Το εχω γραψει πολλες φορες αλλα θα το ξανα πω η ΦΙΝΕΤΣΑ και το ΣΤΙΛ της ειναι υποδειγμα .!!!!!!!!![]()
Υπέροχη όπως πάντα!Καλησπέρα ομορφιές μου
Να ποσταρω τις 3 πρόσφατες εμπειρίες των αγοριων μαζί μου(όλες τις βρίσκετε στο προφιλ μου & με υλικό)
=========
![]()
Γεια σου ρε jo με τα ωραία σου!!!!Γνωστό ότι είμαι λάτρης σε οτιδήποτε natural..προσδίδει αυτοπεποίθηση![]()

Καλή ψαριά, από λούτσους !!!!...φουλ γυμναστική σήμερα
![]()
...μετά από τόσο "ψάρεμα λουτσων",πήγα έκανα τη γιόγκα μου(αγαπημενη συνήθεια μετα απο μια εντονη μερα),κι ήρθα στα ίσια μου πάλι!Καλή ψαριά, από λούτσους !!!!
Ωραίο φόρεμαΚαλησπέρα ομορφιές μου
=========
![]()

Η αγαπημενη μου καβλιαρα...φουλ γυμναστική σήμερα
![]()
Ευχαριστώ αγόρι !Ωραίο φόρεμα![]()
Εντάξει, εσύ έχεις βρει τρόπο να μετατρέπεις ό,τι μέρα κι αν έχεις σε zen κατάσταση… αυτό είναι επικίνδυνα γοητευτικό !!!!...μετά από τόσο "ψάρεμα λουτσων",πήγα έκανα τη γιόγκα μου(αγαπημενη συνήθεια μετα απο μια εντονη μερα),κι ήρθα στα ίσια μου πάλι!
..παει αρκετός καιρός που άρχισα να γράφω πολλα(και πολλούς..)στ ωραίο & λιμπιστο μουνακι μου,ε απο τοτε έχω μια γαλήνη πάνω μου.. άλλο πράγμα !Εντάξει, εσύ έχεις βρει τρόπο να μετατρέπεις ό,τι μέρα κι αν έχεις σε zen κατάσταση… αυτό είναι επικίνδυνα γοητευτικό !!!!
Θέλω να μου μάθεις και μένα....μετά από τόσο "ψάρεμα λουτσων",πήγα έκανα τη γιόγκα μου(αγαπημενη συνήθεια μετα απο μια εντονη μερα),κι ήρθα στα ίσια μου πάλι!
...βρήκα το επόμενο σενάριο του ραντεβού μας..θα είμαι η δασκάλα της γιόγκα κι εσύ ο μαθητής..θα κάνουμε τρελά κόλπα!Θέλω να μου μάθεις και μένα.![]()
Τι άλλο τρελλό θα κάνουμε? Θέλεις να με ξετινάξεις τελικά εσύ....βρήκα το επόμενο σενάριο του ραντεβού μας..θα είμαι η δασκάλα της γιόγκα κι εσύ ο μαθητής..θα κάνουμε τρελά κόλπα!
-Κύρια δασκάλα, δεν έκανες σωστά το μάθημα !...βρήκα το επόμενο σενάριο του ραντεβού μας..θα είμαι η δασκάλα της γιόγκα κι εσύ ο μαθητής..θα κάνουμε τρελά κόλπα!

Πλατουλα μεσουλα........φουλ γυμναστική σήμερα
![]()